- 30 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 33
- Konu Sahibi Sudansebepler
-
Eşiniz çalışmıyor mu?Onu da düşündük ancak kiracımız 1 ay kirayı ödeyemezse biz nasıl öderiz ki kendi kiramızı.
Hem kim oturur böyle bir evde
Eşiniz çalışmıyormu?Onu da düşündük ancak kiracımız 1 ay kirayı ödeyemezse biz nasıl öderiz ki kendi kiramızı.
Hem kim oturur böyle bir evde
O da siliyor artık. her sene badana yapıyor. Ona rağmen zaman ilerledikçe ev daha kötü hale gelmeye başladı.evli cocuklu iki insan kendi kararini kendi alamiyor mu? on gun bir kalmaya cagirin kis gunu de eziyetinizi gorsunler. siz cikin o evi bir kiraya versinler bakalim kiraci naptirir onlari.
temizleyen siz ugrasan siz esiniz tabiki ses cikaramaz ailesine. esinizin eline bezi verin.
Çok sağolun işte böyle cevaplara ihtiyacım var. Artık nisan ayında öyle yapacağız. Umarım bizde de işe yarar.Kendi katınızı yalıtım yaptırın ya da kiraya çıkın başka çare yok. Yalıtım genelde sorunu çözüyor. Eskiden bizimde öyleydi yalıtım yaptırdık kurtulduk
Rutubetten nefret ederim , çok zor işiniz gerçekten. Bence 2+1 küçük bir ev de olsa güneşli ve havadar bir ev olması lazım .Hanımlar merhaba
Benim derdim evim. 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Evim 1. Kat ve dükkan üstü. Evlenmeden evimizin tadilatını sıfırdan yapmışlardı. Ancak bu rutubet ne dolap bıraktı ne parke. Evin bir cephesi komple açık dış yalıtım yok. Duvarlarım kışın şakır şakır . Yerler desen altım boş diye sırılsıklam sanki su dökmüş gibi. Bütün eşyalarım rutubet kokuyor.
Binadaki bazı kişiler zamanında içeriden yalıtım yaptırmışlar ve şuan kesinlikle dış yalıtımı kabul etmiyorlar.
Evi satalım başka yerden alalım dedik. Evin konumu çok iyiymiş de ev çok değerliymiş de onu da kabul ettiremedim.
Hatta biara memlekete taşınmamızı istediler sırf bu evden kurtulmak için kabul ettim olmadı.
Kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Soğul havalarda günde 3 kere yerleri ve duvarları siliyorum daha fazla akmasın diye.
Başına böyle şeyler gelen çözüm bulan var mı?
Çalışıyor ama tek maaşla nasıl ev alabiliriz ki? Ben çocuklar olunca çıkmak zorunda kaldım bakamadılar.Eşiniz çalışmıyormu?
En büyük korkum da o ikisinin de alerjileri var. Daha fazla ilerlemesin diye dua ediyorum.Rutubetten nefret ederim , çok zor işiniz gerçekten. Bence 2+1 küçük bir ev de olsa güneşli ve havadar bir ev olması lazım .
Kiraya çıkın . Başka bir seçeceğiniz yok maalesef .
Eşinizle konuşun , çocuklar için de kötü bu durum . Astım vs yok mu çocuklarda ?
ve buna ragmen kp-kv kulak tikiyor sikayetlerinize oyle mi? Allah bildigi gibi yapsin onlari.En büyük korkum da o ikisinin de alerjileri var. Daha fazla ilerlemesin diye dua ediyorum.
Evi satıp parasını yemeyeceğiz heralde. Üstüne katıp yeni bir ev alıp tapusunu almayacağız üstümüze. Ev sizin diyorlar her muhabbette. Konfor değil bu ayrıca sağlık. Hiç rutubette yaşamadınız sanırım.Kendi evinize taşının. Insanlar neden sizin konforunuz için evlerini satsın. Çok bencilce.
Ev onlarınsa ve silah zoruyla oturtmuyorlarsa niye kp ve kv suçlu oldu anlamadım.ve buna ragmen kp-kv kulak tikiyor sikayetlerinize oyle mi? Allah bildigi gibi yapsin onlari.
Doktor bile artık nasıl bir evde yaşadığımızı merak edip sordu. Bunları da anlattık ama sonuç değişmedi.ve buna ragmen kp-kv kulak tikiyor sikayetlerinize oyle mi? Allah bildigi gibi yapsin onlari.
Kp neden evi yaşanır hale getirmiyor madem ev onların, konumu iyi ve çok değerliyse? İçinde yaşayan oğlu ve ailesi sonuçta.. Böyle devam yaşarsanız ciddi hastalık kaparsınız. Allah korusun.Çalışıyor ama tek maaşla nasıl ev alabiliriz ki? Ben çocuklar olunca çıkmak zorunda kaldım bakamadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?