Ben bu evle artık ne yapacağım?

Sudansebepler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
131
100
33
Hanımlar merhaba
Benim derdim evim. bu rutubet ne dolap bıraktı ne parke. Evin bir cephesi komple açık dış yalıtım yok. Duvarlarım kışın şakır şakır . Yerler desen altım boş diye sırılsıklam sanki su dökmüş gibi. Bütün eşyalarım rutubet kokuyor.
Binadaki bazı kişiler zamanında içeriden yalıtım yaptırmışlar ve şuan kesinlikle dış yalıtımı kabul etmiyorlar.
Kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Soğul havalarda günde 3 kere yerleri ve duvarları siliyorum daha fazla akmasın diye.
Başına böyle şeyler gelen çözüm bulan var mı?

Son düzenleme:
evli cocuklu iki insan kendi kararini kendi alamiyor mu? on gun bir kalmaya cagirin kis gunu de eziyetinizi gorsunler. siz cikin o evi bir kiraya versinler bakalim kiraci naptirir onlari.

temizleyen siz ugrasan siz esiniz tabiki ses cikaramaz ailesine. esinizin eline bezi verin.

Onu da düşündük ancak kiracımız 1 ay kirayı ödeyemezse biz nasıl öderiz ki kendi kiramızı.
Hem kim oturur böyle bir evde

O da siliyor artık. her sene badana yapıyor. Ona rağmen zaman ilerledikçe ev daha kötü hale gelmeye başladı.

Kendi katınızı yalıtım yaptırın ya da kiraya çıkın başka çare yok. Yalıtım genelde sorunu çözüyor. Eskiden bizimde öyleydi yalıtım yaptırdık kurtulduk
Çok sağolun işte böyle cevaplara ihtiyacım var. Artık nisan ayında öyle yapacağız. Umarım bizde de işe yarar.

Rutubetten nefret ederim , çok zor işiniz gerçekten. Bence 2+1 küçük bir ev de olsa güneşli ve havadar bir ev olması lazım .
Kiraya çıkın . Başka bir seçeceğiniz yok maalesef .
Eşinizle konuşun , çocuklar için de kötü bu durum . Astım vs yok mu çocuklarda ?

En büyük korkum da o ikisinin de alerjileri var. Daha fazla ilerlemesin diye dua ediyorum.

Ev kimin onu anlamadım ben. Eğer sizinse eşinize söyleyin satışa çıkarın. Ama gelen kişiye de yazık orası ayrı.

Kendi evinize taşının. Insanlar neden sizin konforunuz için evlerini satsın. Çok bencilce.
Evi satıp parasını yemeyeceğiz heralde. Üstüne katıp yeni bir ev alıp tapusunu almayacağız üstümüze. Ev sizin diyorlar her muhabbette. Konfor değil bu ayrıca sağlık. Hiç rutubette yaşamadınız sanırım.

Çalışıyor ama tek maaşla nasıl ev alabiliriz ki? Ben çocuklar olunca çıkmak zorunda kaldım bakamadılar.
Kp neden evi yaşanır hale getirmiyor madem ev onların, konumu iyi ve çok değerliyse? İçinde yaşayan oğlu ve ailesi sonuçta.. Böyle devam yaşarsanız ciddi hastalık kaparsınız. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…