Ben bu evle artık ne yapacağım?

Ev onlarınsa ve silah zoruyla oturtmuyorlarsa niye kp ve kv suçlu oldu anlamadım.
Ev sizin diyo
Kp neden evi yaşanır hale getirmiyor madem ev onların, konumu iyi ve çok değerliyse? İçinde yaşayan oğlu ve ailesi sonuçta.. Böyle devam yaşarsanız ciddi hastalık kaparsınız. Allah korusun.
Onlar ilk tadilatı yaptılar ya artık gerisini karışmazlar. 2 sene önce konusunu açtık iç yalıtım yaptıracağız diye. Kartonpiyerler kötü gözükürmüş camlar içerde kalırmış ev küçülürmüş dediler. Eşim de sinirlenip vazgeçti. Para falan da istememiştik halbuki.

Kiraya çıkan yazanlar varya.
Ben böyle bı ev tuttum O paranın hayrını kat be kat görmesinler.
Bu nasıl bı zihniyettir.
Millet sizin çürük çarık evlerinizi tutacak, sonra bı kaç ay geçince evde çıkmak zorunda kalacak.
Allah bunu reva görmez.

Ben ne evi ısıtabildim ne rutubetten kurtuldum, ne ses yalıtımının rezilliğinden oturduğum süre boyunca uyuyabildim.
Bunu yani günahsız insanları keriz yerine koymak bravo!!!!

Ev onlarınsa ve silah zoruyla oturtmuyorlarsa niye kp ve kv suçlu oldu anlamadım.
icinde yasayan evladi ve katlanilamayacak hatta torunlarinin sagligini etkileyecek halde bir ev.. mal degil mi bu.. oradan satar baska yerden alirsin. ev yine onun olsun. icindeki saglikli mutlu olmadiktan sonra iyilik mi bu? evlat degil kiraci olsa bu sikayetlerle gelse mal benim sana ne diyecek mi alinacak mi?

kullanmadigin eskimis, kirilmis bir esyayi veya giysiyi verip de hayir yaptigini sanmak gibi. verdigin yaptigin hora gecmeyecekse ne kiymeti var.

Ev sizin diyo

Onlar ilk tadilatı yaptılar ya artık gerisini karışmazlar. 2 sene önce konusunu açtık iç yalıtım yaptıracağız diye. Kartonpiyerler kötü gözükürmüş camlar içerde kalırmış ev küçülürmüş dediler. Eşim de sinirlenip vazgeçti. Para falan da istememiştik halbuki.
ehh ev sizin sozde oyle mi.. tablo asacak olsaniz arayip civi cakmak icin izin isteyeceksiniz.

Ev sizin diyo

Ozaman sorun eşininizde. Ne satıyor, ne kiraya çıkıyor, ne de yalıtım yaptırıyor.

Bu nasıl bı zihniyettir.
Millet sizin çürük çarık evlerinizi tutacak, sonra bı kaç ay geçince evde çıkmak zorunda kalacak.
Allah bunu reva görmez.

Ben ne evi ısıtabildim ne rutubetten kurtuldum, ne ses yalıtımının rezilliğinden oturduğum süre boyunca uyuyabildim.
Keske etiketleseydini beni, neyse. Evi kiraya verin mi demişim bu ne hiddet? Kiraya çıkın demek, o evi bırakıp başka bir eve yerlesin demek. Anlamadan yorum yapmayin. O zaman mecbur ailesi içini yaptıracak oyle kimse tutmaz zaten o evi.

icinde yasayan evladi ve katlanilamayacak hatta torunlarinin sagligini etkileyecek halde bir ev.. mal degil mi bu.. oradan satar baska yerden alirsin. ev yine onun olsun. icindeki saglikli mutlu olmadiktan sonra iyilik mi bu? evlat degil kiraci olsa bu sikayetlerle gelse mal benim sana ne diyecek mi alinacak mi?

kullanmadigin eskimis, kirilmis bir esyayi veya giysiyi verip de hayir yaptigini sanmak gibi. verdigin yaptigin hora gecmeyecekse ne kiymeti var.
Iyilik yapacakken mesela alacak kişiye evin şikayetlerini söyleyecek mı? Söylerse asla satamaz ya. Ya da ucuza vermeli ya. Iyilik sadece yakinimiza mı olur. Evi satsa da birine kötülük yapacak olabilir. Neyse ben zaten satmasın demedim. Satmayınca niye kötü oluyor dedim. Evlenmiş ve 2 cocuk sahibi olmuş insanlar kiraya çıkabilir isterse diye düşündüm de ondan.

Bu nasıl bı zihniyettir.
Allah bunu reva görmez.

Evi kiraya verin diyen kim?

Başka eve kiraya çıkın dedik.

Çünkü ev ailenin evi, tadilat yaptırmıyorlarsa çocuklarıyla o evde mi yaşasınlar yani?

Esiniz asgari ücretle mi calisiyor yani kira ödeyemeyecek durumdaysaniz kötü.
Ama iyi kötü kira verebilirseniz cikin gitsin. Tuttuğunuz ev bundan kötü olmaz neticede.

Keske etiketleseydini beni, neyse. Evi kiraya verin mi demişim bu ne hiddet? Kiraya çıkın demek, o evi bırakıp başka bir eve yerlesin demek. Anlamadan yorum yapmayin. O zaman mecbur ailesi içini yaptıracak oyle kimse tutmaz zaten o evi.
Ne diye etiketlicem.
Üzerine alınan cevap yazıyor.
Hı hı evet evinizi boş bırakın böyle evde oturmayın kiraya çıkın yazdınız evet evet.

Iyilik yapacakken mesela alacak kişiye evin şikayetlerini söyleyecek mı? Söylerse asla satamaz ya. Ya da ucuza vermeli ya. Iyilik sadece yakinimiza mı olur. Evi satsa da birine kötülük yapacak olabilir. Neyse ben zaten satmasın demedim. Satmayınca niye kötü oluyor dedim. Evlenmiş ve 2 cocuk sahibi olmuş insanlar kiraya çıkabilir isterse diye düşündüm de ondan.
o bambaska bir konu.. uc kurus asagi satsin. sattigi kisiye de icine yalitim yapmaniz gerekiyor desin. ev mukemmel demesine gerek yok. satsin derken yuksek bir fiyata satsin, sattigi kisiyi de kandirsin vs minvalinde konustugumu hatirlamiyorum.

tek maasla imkanimiz yok dedi konu sahibi. mahkum kalmislar bu eve. aile de iyilik yapiyor sozde evlatlarina..

konu sahibi ciksa kiraci girecek.. icten yalitimi da kabul etmiyor anne baba.. resmen evlatlarini mahkum etmisler. kiraciyi mahkum edemez bu sartlara.

Ne diye etiketlicem.
Üzerine alınan cevap yazıyor.
Hı hı evet evinizi boş bırakın böyle evde oturmayın kiraya çıkın yazdınız evet evet.
Benim hakkımda konustugun için etiketleyeceksin. Görmesem boş boş konusup duracaksin.

Bu nasıl bı zihniyettir.
Allah bunu reva görmez.

Siz de haklısınız , yaşadıklarınız çok üzücü . Allah vicdanlı ve dürüst insanlarla karşılaştırsın . Size sorunu yok diyerek kiraladılarsa Allah dediğiniz gibi hayrını göstermesin .

o bambaska bir konu.. uc kurus asagi satsin. sattigi kisiye de icine yalitim yapmaniz gerekiyor desin. ev mukemmel demesine gerek yok. satsin derken yuksek bir fiyata satsin, sattigi kisiyi de kandirsin vs minvalinde konustugumu hatirlamiyorum.

tek maasla imkanimiz yok dedi konu sahibi. mahkum kalmislar bu eve. aile de iyilik yapiyor sozde evlatlarina..
Evin şikayetlerini söyleyince kimse almaz o evi 2×2=4. Gider sorunsuz ev alır yani. Yaptırmadan satacaksa söylemeyecek.ya da yaptıracak. Eee o zaman da niye satsın. Baya da iyilik yapıyor aslında. Evin içini yaptırabilir konu sahibi. Zaten yaptıracağız diyor. Kötülük de yapmıyor sonuçta. Kim bilir nasıl aldılar evi satmak istemiyorlar belki.

Aileniz bakar mı çocuklara?
Bence sizde çalışın kiraya çıkın kv kpde o rutubetli kokan eve kiracı bulsunlar bulabilirlerse tabi
Öyle sağlıksız yerde kimse yaşamaz
Sağlığınızdan olacağınıza kiraya çıkıp biraz daha ekonomik yaşarsınız ama rutubet olmaz en azından
Böyle kv kpnin keyfini beklerken çocuklara yazık olacak

Hı hı, tamam müdüre hanım bı dahaki sefere olmaz nolur beni kurul önüne çıkarmayın yalvarırım.
😂 yazacak birşey bulamayınca boş boş konuşmuşsunuz yine. Neyse beğenememeye devam edin. Sizin yüzünuzden ban yemek istemiyorum. Göz ardı ediyorum, lütfen sizde edin.

Evin şikayetlerini söyleyince kimse almaz o evi 2×2=4. Gider sorunsuz ev alır yani. Yaptırmadan satacaksa söylemeyecek.ya da yaptıracak. Eee o zaman da niye satsın. Baya da iyilik yapıyor aslında. Evin içini yaptırabilir konu sahibi. Zaten yaptıracağız diyor. Kötülük de yapmıyor sonuçta. Kim bilir nasıl aldılar evi satmak istemiyorlar belki.
amcam yakin zamanda bir ev satti.. gayet de evin durumu ortadaydi saklanmayacak kadar dokuntu bir evdi. emin olun her bitli baklanin bir kör alicisi oluyor. normal fiyatin asagisinda satilir gayet de. muhiti icin alan olur.

Back
X