Ben bu evle artık ne yapacağım?

Konu sahibi herkes ev almak zorunda degil önce onu bir anlayın. Zaten bedavaya oturuyormuşsunuz bi zahmet içinide siz yaptırın. "Ev sizin" demek ne demek biliyor musunuz? Ev benden gerisi sizden, bundan sonra evle alakali bir sorun olursa maddiyatı size bakar demek.

Siz de haklısınız , yaşadıklarınız çok üzücü . Allah vicdanlı ve dürüst insanlarla karşılaştırsın . Size sorunu yok diyerek kiraladılarsa Allah dediğiniz gibi hayrını göstermesin .
Anladım çok süre geçmeden ama taşınma bir sürü masraf, o eve göre evi döşedik gelin gittim.
Kendimizi toparlayınca çıktık taşınmak kolay mı?

Bı de bana çıkarken banyonun ve yatak odasının tavanını boyarsin dedi.
Bende sen duvarları badana yapıp mı verdin.
(Çamaşır suyu ile silip küfleri alıp kiraya vermiş)
Onlar size ait dedim. Evinizi bile bile sorunlarını gidermeden verdiniz.
Tabi ses olur mu çıt yok. Bı daha konusunu bile açmadı terbiyesizler.

Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Ki ev dükkan üstü felan değildi, düşünün yani.

Görmesinler hayrını Allah kat kat çıkarsın.
Bı de cayır cayır dogal gaz son seviye de yanıyordu ev asla ısınmıyordu.

İyi bir usta getirin gösterin sadece sizin kata güzelce yalıtım yapsın. Duvarlara tavana ve tabana böylece kurtulursunuz

😂 yazacak birşey bulamayınca boş boş konuşmuşsunuz yine. Neyse beğenememeye devam edin. Sizin yüzünuzden ban yemek istemiyorum. Göz ardı ediyorum, lütfen sizde edin.
Sana göre boş olabilir.
Bardak değil sürahi lazım tabi ki bazen.
Göz ardı eden insan cevap yazmaz.
Pek sanmıyorum edebileceğini hadi şampiyon izlicem seni.

amcam yakin zamanda bir ev satti.. gayet de evin durumu ortadaydi saklanmayacak kadar dokuntu bir evdi. emin olun her bitli baklanin bir kör alicisi oluyor. normal fiyatin asagisinda satilir gayet de. muhiti icin alan olur.
Sizce o aile evi normal fiyatın aşağısından verir mı? Ben olsam çalışır eve katkıda bulunur o aileye el açmam madem kötüler. Hiçbir şey yapmayıp şikayet edip karsidakileri kötülemek daha kolay demek ki. O evi de biri bakacağı zaman su akan yerleri silersen sorun görünmez bile babannemlerin de evi ilk 5 sene öyle oldu hep camlarına kadar su aktı. Yani görüneni zaten söylemeye gerek yok sizin örnekteki ev öyleymiş. Bazıları uyguna kötü ev alıp içini istediği gibi yaptırıyor. Yani içi dökülen evler satılıyor onda sorun yok. Bana garip geldi sadece istekler.

Konu sahibi herkes ev almak zorunda degil önce onu bir anlayın. Zaten bedavaya oturuyormuşsunuz bi zahmet içinide siz yaptırın. "Ev sizin" demek ne demek biliyor musunuz? Ev benden gerisi sizden, bundan sonra evle alakali bir sorun olursa maddiyatı size bakar demek.
Yazdıklarımı tam okumadınız sanırım. Tabiki evin bundan sonrası bize düşer yapmıcaz da demedik zaten. Onlara konuyu açtığımızda ev küçülür kartonpiyerler kötü gözükür camlar içeri girer gibi bahaneler ürettiler. Eşim de mal onların ben bişey yapamam diyip kızdı ve vazgeçmiştik. Ama artık hiçbir kuvvet bizi vazgeçiremeyecek.
Hergünüm ağlayarak geçiyor elime aldığım her giysi rutubet kokuyor.
Benim tek korkum ya tadilat işe yaramazsa diye.

para istemeden icten yalitim yaptiracagiz demis konu sahibi. evin ici, duvarlar daraliyor, asma tavan guzel durmuyor deyip karsi cikmis anne baba. IncIpek04 IncIpek04

Sizde içeriden yalıtım yaptırın kimse farketmez bile söylemeseniz

Yazdıklarımı tam okumadınız sanırım. Tabiki evin bundan sonrası bize düşer yapmıcaz da demedik zaten. Onlara konuyu açtığımızda ev küçülür kartonpiyerler kötü gözükür camlar içeri girer gibi bahaneler ürettiler. Eşim de mal onların ben bişey yapamam diyip kızdı ve vazgeçmiştik. Ama artık hiçbir kuvvet bizi vazgeçiremeyecek.
Bütün yorumları okuyamadım. Ama sürekli kayinpedere söyledik deyince siz yaptırın der gibi olmuş. Muhtemelen onlarda oyle anladıkları için karşı çıkıyor olabilir.
Uygun fiyatlı kiraya çıkın onlara laf anlatacginiza, öyle yaşanmaz insani hasta eder gerçekten

Bütün yorumları okuyamadım. Ama sürekli kayinpedere söyledik deyince siz yaptırın der gibi olmuş. Muhtemelen onlarda oyle anladıkları için karşı çıkıyor olabilir.
Uygun fiyatlı kiraya çıkın onlara laf anlatacginiza, öyle yaşanmaz insani hasta eder gerçekten
Yok biz açık açık onu da dile getirmiştik. Onlarınki biras bizim yaptırdığımız masrafın görüntüsünü bozulacak anlamındaydı bu da insanın zoruna gidiyor haliyle.
Ev eninde sonunda bize kalacak kendisi de söylüyor bunu. Ama onlar hayattayken onların rızasını almadan birşey yapmamızı pek istemiyorlar.
Bazı şeyleri yazmadığım için yanlış anlaşılmaya müsait oldu.

Ev sizin diyo

Onlar ilk tadilatı yaptılar ya artık gerisini karışmazlar. 2 sene önce konusunu açtık iç yalıtım yaptıracağız diye. Kartonpiyerler kötü gözükürmüş camlar içerde kalırmış ev küçülürmüş dediler. Eşim de sinirlenip vazgeçti. Para falan da istememiştik halbuki.

Para beklentiniz yoksa zaruri bir sey icin neden konusunu acip onay bekliyorsunuz ki?

O ev belli ki bastan da sıkıntılıymış. Birden olmaz böyle. Keske önce tasinip, is guc maddiyat konularini oturtup, kiranizi odeyebilecek duruma gelip öyle cocuk yapsaydiniz.

Hanımlar merhaba
Benim derdim evim. 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Evim 1. Kat ve dükkan üstü. Evlenmeden evimizin tadilatını sıfırdan yapmışlardı. Ancak bu rutubet ne dolap bıraktı ne parke. Evin bir cephesi komple açık dış yalıtım yok. Duvarlarım kışın şakır şakır . Yerler desen altım boş diye sırılsıklam sanki su dökmüş gibi. Bütün eşyalarım rutubet kokuyor.
Binadaki bazı kişiler zamanında içeriden yalıtım yaptırmışlar ve şuan kesinlikle dış yalıtımı kabul etmiyorlar.
Evi satalım başka yerden alalım dedik. Evin konumu çok iyiymiş de ev çok değerliymiş de onu da kabul ettiremedim.
Hatta biara memlekete taşınmamızı istediler sırf bu evden kurtulmak için kabul ettim olmadı.
Kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Soğul havalarda günde 3 kere yerleri ve duvarları siliyorum daha fazla akmasın diye.
Başına böyle şeyler gelen çözüm bulan var mı?
Yalıtım yapilmali

Hanımlar merhaba
Benim derdim evim. 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Evim 1. Kat ve dükkan üstü. Evlenmeden evimizin tadilatını sıfırdan yapmışlardı. Ancak bu rutubet ne dolap bıraktı ne parke. Evin bir cephesi komple açık dış yalıtım yok. Duvarlarım kışın şakır şakır . Yerler desen altım boş diye sırılsıklam sanki su dökmüş gibi. Bütün eşyalarım rutubet kokuyor.
Binadaki bazı kişiler zamanında içeriden yalıtım yaptırmışlar ve şuan kesinlikle dış yalıtımı kabul etmiyorlar.
Evi satalım başka yerden alalım dedik. Evin konumu çok iyiymiş de ev çok değerliymiş de onu da kabul ettiremedim.
Hatta biara memlekete taşınmamızı istediler sırf bu evden kurtulmak için kabul ettim olmadı.
Kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Soğul havalarda günde 3 kere yerleri ve duvarları siliyorum daha fazla akmasın diye.
Ev çok değerliymiş de sizin canınız değil miymiş? O rutubet ne kadar sağlıksız onu bir anlatın bence kim karşı çıkıyorsa. Dayimlarin oturdugu ev öyleydi her şey yeşil yeşil olurdu yengemin dolabında. Küçük yeğenim alerjik astım oldu. Daha bir sürü de zararı var sağlık açısından. Evin konumu değerliyse değerinin karşılığını alıp yine aynı muhitte güzel bir daire bulursunuz. Yılmayın bence. Eşiniz karşı çıkıyorsa yerleri kurulamayin rutubet temizliğine karışmayın

Para beklentiniz yoksa zaruri bir sey icin neden konusunu acip onay bekliyorsunuz ki?

O ev belli ki bastan da sıkıntılıymış. Birden olmaz böyle. Keske önce tasinip, is guc maddiyat konularini oturtup, kiranizi odeyebilecek duruma gelip öyle cocuk yapsaydiniz.
ev kötü durumda diye sıfırdan heryeri tadilat yapıldı. Zaman geçtikçe ortaya çıktı herşey.
Çocuk konusunda da evet haklısınız.

Son düzenleme:
Ya kac yıldır cekiosun bu durumu da eşin seni dinlemiyor. Rutubetli yerde 3 gun durulmaz herkes de oturdugu yerden ahkam kesiyor. Disardan yalitim yapilmasi lazim ev küçülür demisler ne alaka ki. Ev sizin demeyi biliolarsa satip ustune katip yenisini almaya da müsaade etsinler bi zahmet. Yaptirmakla da gecmeyebilir yalniz yillarin verdigi bi yipranmislik var orda iyi bi usta bulun da bari dürüstçe soylesin olur mu olmaz mi diye.

Evi satıp parasını yemeyeceğiz heralde. Üstüne katıp yeni bir ev alıp tapusunu almayacağız üstümüze. Ev sizin diyorlar her muhabbette. Konfor değil bu ayrıca sağlık. Hiç rutubette yaşamadınız sanırım.
Sorun evin onlara ait olması. Bu ev size ait derler ama tapu kimde? Evi kim aldı? Yani sizin iki seçeneğiniz var, ya susup oturacaksınız ya da krndi imkanlarınızla kendi evinize çıkacaksınız.

Hanımlar merhaba
Benim derdim evim. bu rutubet ne dolap bıraktı ne parke. Evin bir cephesi komple açık dış yalıtım yok. Duvarlarım kışın şakır şakır . Yerler desen altım boş diye sırılsıklam sanki su dökmüş gibi. Bütün eşyalarım rutubet kokuyor.
Sadece tasinmak

Yalıtım yaptırmanız şart ama idareten yaptırana kadar kiralık nem alma cihazları var onlardan kiralayın

siz çalışmıyorsanız siz de çalışabilirsiniz. maddi olarak tüm yükü eşinize yıkmayın rahat bir hayat sürün. ayrıca apartmanda çoğunluk olarak dış yalıtım isterseniz yasal olarak yaptırabilirsiniz. diğerlerinin reddetme hakkı olmaz.

Back
X