Ben bu gidişte nasıl biriyle olacagım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
25 yasındayım. Ailem sorunlu. İşyerim zaten burada konu actım kac kez hiç sevmiyorum. Arkadasım yok bir tane var yakın dostum dediğim ara ara tartıssak da.

Tüm bunlar sebebiyle depresif bir insanım psikologa gidiyorum 1 senedir ara ara. Antidepresan da kullanıyorum az dozda birşey midem ağrımasın diye cünkü kaygı bozukluğum vardı midem filan agrırdı devamlı.

Biriyle tanışsam belki iyi gelir diyorum yani hayatımda ömürlük olacak kişiyi. Tabi bilim demekle bulunmuyor kısmet bekle dur. Biriyle tanıştım happn programından. Evlilik isteyen biri 31 yasında. Artık sıkıldım sacma ilişkilerden yalnızlıktan ömürlük istiyorum filan diyor. Dün kahve içtik herseyden konustuk ettik. Aksam yazmadı bugün 4 de yazdı bi kahve? Yazmış sadece. Begenmedim diye düşünüp üzülmüştüm görünce sasırdım ama bugün olmaz dedim.baska gün olabilir yazdım. Sonra napıyorsun diyip dünle ilgili konustuk. İkimizde aynı seyleri düşünmüşüz filan. Anne babama kardesime güvendiğim gibi olsun istiyorum diyip duruyor anlam veremedim yani o ne demek ki herkes ister bunu cat diye kim kime güvenir.
Zihnim cok karısık o da farketmiş bunu.

Yine bu ara depresyona meyilliyim. Mutsuzum hiç bişey yapasım yok. Pazar günleri kızkardeismin zoruyla biyerde gidiyorum belki. Bi ara yüzmeye gittim zorla gittim filan iyiydi o da bitti. Spora baslıcam bi türlü olmuyor.

Hayatı sorgulamaya baslıyorm yine.

Artık rahat olmak.istiyorum huzurlu olmak bıktım kendimden

Çok negatif yönden bakıyorsunuz hayata

Ne güzel kız kardeşiniz varmış bu bile o kadar iyi bir şey ki. En yakın arkadaş olur insana

İşinizden memnun değilseniz başka iş bakın yavaştan, tabi şimdiki iş yerine çaktırmadan. Ekmek aslanın ağzında maalesef.

O tanışma programlarından medet ummayın, o adam da sırf evlenmek için evlenecek ya da sizi cebe koymak için evlilik laflarına sığınıyor. Hiç güven vermedi bana.

Hayat güzel, havalar düzelmeye başladı. Çimlere basın çıplak ayak, kitap okuyun, piknik yapın. Yaşınız 25 ya, o yaşa dönmek için can atan bir çok arkadaşımız vardır burda eminim.

Biraz güzel yönlerini görün hayatın, mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yok

Zaten o kişi sizi zamanı geldiğinde bulacaktır.

İçin isinmadiysa hiic uzatma. Nerden gelecek deme aşk öyle bir yerden geliyor ki şok oluyorsun :)
Misal bana 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek bir yerden isabet etti. Inan bir anda cikiyor ve felegin sasiyor, yasim geciyor diye icinin isinmadigi, gonlunun kaymadigi biriyle olma asla..

Bardağın dolu tarafına bakın biraz..
Depresyonda iseniz bu çok zor tabi..
Ancak yardım ile görebilirsiniz dolu tarafı..
Kimsenin hayatı kusursuz değil ama her geçen gün genclesmiyoruz.. daha sağlıklı olmuyoruz.. tadini çıkarın hayatın her günün..

Çok negatif yönden bakıyorsunuz hayata

Ne güzel kız kardeşiniz varmış bu bile o kadar iyi bir şey ki. En yakın arkadaş olur insana

İşinizden memnun değilseniz başka iş bakın yavaştan, tabi şimdiki iş yerine çaktırmadan. Ekmek aslanın ağzında maalesef.

O tanışma programlarından medet ummayın, o adam da sırf evlenmek için evlenecek ya da sizi cebe koymak için evlilik laflarına sığınıyor. Hiç güven vermedi bana.

Hayat güzel, havalar düzelmeye başladı. Çimlere basın çıplak ayak, kitap okuyun, piknik yapın. Yaşınız 25 ya, o yaşa dönmek için can atan bir çok arkadaşımız vardır burda eminim.

Biraz güzel yönlerini görün hayatın, mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yok

Zaten o kişi sizi zamanı geldiğinde bulacaktır.

İçin isinmadiysa hiic uzatma. Nerden gelecek deme aşk öyle bir yerden geliyor ki şok oluyorsun :)
Misal bana 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek bir yerden isabet etti. Inan bir anda cikiyor ve felegin sasiyor, yasim geciyor diye icinin isinmadigi, gonlunun kaymadigi biriyle olma asla..

Bardağın dolu tarafına bakın biraz..
Depresyonda iseniz bu çok zor tabi..
Ancak yardım ile görebilirsiniz dolu tarafı..
Kimsenin hayatı kusursuz değil ama her geçen gün genclesmiyoruz.. daha sağlıklı olmuyoruz.. tadini çıkarın hayatın her günün..

Adamı beğenip beğenmediğimi bile bilmiyorum ailesinden uzakta büyümüş ailesi Yunanistan'da kendisi burda yatılı okumus etmiş bu yüzden hosuma gitti beni ve ai le mi yadırgamaz Die düşündüm ettim ama çözemedim de kendisini. Ben evlenmek için evlenmek konusu sıkıcı olur tabiki. Birde gec cevap veriyor mesajlaşıyoruz daha yani. Sanırım bundan da olmaz bişe.

Negatifliği atamıyorum üstümden ya. Haftaiçi deli gibi bekliyorum haftasonu gelsin de uyuyim diye ve işyerindekilerden kurtulayım diye. Sonra geliyor bugün naptım sıkıldım ettim kaça kadar yattım kalkıp bir corba yaptım öyle oturuyorm beynimde devamlı düşünceler dönüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X