Meraba ... benim olaylarımı az cok biliyorusnuz eşim tek kardeş bir abiso var abisiyle ortaklar ama iş haricinde görüşmüyoruz... ben onun eşiyle aram çok kötü annesi babası bayramdan önce ısrar etmesine ragmen yeminler eden gitmem diyen adam ona okadar kötülük eden şeytan yengesine gitti az önce.... ben gitmedim ... hamikeyim ben gelip o suratını cekemem dedim... ailesi bi geldi butun duzenimiz bozuldu noldu dedim ne degistirdi kararını eger o kapıdan cikarsan benimle sakın konusma dedim sus ! Ailemle aramı bozamazsın dedi bundan 2 yil once sen yoktun bile dedi çekti kapıyı çıkdı hüngür hüngür aglıyorum sinirden bu kadar mı degersizim ben...
Meraba ... benim olaylarımı az cok biliyorusnuz eşim tek kardeş bir abiso var abisiyle ortaklar ama iş haricinde görüşmüyoruz... ben onun eşiyle aram çok kötü annesi babası bayramdan önce ısrar etmesine ragmen yeminler eden gitmem diyen adam ona okadar kötülük eden şeytan yengesine gitti az önce.... ben gitmedim ... hamikeyim ben gelip o suratını cekemem dedim... ailesi bi geldi butun duzenimiz bozuldu noldu dedim ne degistirdi kararını eger o kapıdan cikarsan benimle sakın konusma dedim sus ! Ailemle aramı bozamazsın dedi bundan 2 yil once sen yoktun bile dedi çekti kapıyı çıkdı hüngür hüngür aglıyorum sinirden bu kadar mı degersizim ben...
Ben anlayamıyorum.... bukadar üzüntü bukadar stres ustune hala üstüme üstume geliyor bende insanım tükeniyorum yüzüm çöktü... artık inanın taa istanbuldan buralara geldim hic kimsem yokBu erkekler niye böyleler bu saatten sonra onlara ailesi değil hanımları lazım ama anlamıyorlar işte. Annesi babası olsa tamam ama yengesi yani gitse bile senin gönlünü yaparak gitmesi gerekti. Ağlama diyeceğim ama ağlamamak elde değil maalesef.
Haklısın ama elimde degilki... bukadar haksızlık hakaret şiddet kaldıramıyrum inan kurban oldgum melegime bi zarar gelmsin hep onu dusunuyorumCanım hamilesin ağlama bebeğin hisseder biliyomusun ben hamileyken eşim evlilik yıldönümümüzü umursamadı diye ağladım o gün doğum yaptım bebeğim beni emmedi sürekli ağlıyoordu memeyi tutmuyordu benim stresimden etkilendiğini düşünüyorum sakın yapma şimdi ki aklım olsa hayatta takmazdım şimdi hiç takmıyorum o yalvarıyor gel dışarı çıkalım gel sinemaya gidelim diye kusura bakma oğlumu bırakamam diyorum sende geri çek kendini
Yengeler her zaman daha kıymetli olur, hele bir de çirkefse ...Meraba ... benim olaylarımı az cok biliyorusnuz eşim tek kardeş bir abiso var abisiyle ortaklar ama iş haricinde görüşmüyoruz... ben onun eşiyle aram çok kötü annesi babası bayramdan önce ısrar etmesine ragmen yeminler eden gitmem diyen adam ona okadar kötülük eden şeytan yengesine gitti az önce.... ben gitmedim ... hamikeyim ben gelip o suratını cekemem dedim... ailesi bi geldi butun duzenimiz bozuldu noldu dedim ne degistirdi kararını eger o kapıdan cikarsan benimle sakın konusma dedim sus ! Ailemle aramı bozamazsın dedi bundan 2 yil once sen yoktun bile dedi çekti kapıyı çıkdı hüngür hüngür aglıyorum sinirden bu kadar mı degersizim ben...
Süper teşhis biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz bi kadın ailesini çiğneyip sevdiği adama kaçabiliyor ama adam ailesi ile göbek bağını kesip atamıyor üzme kendini cnm hiç umursamamaya çalış hamilesin çocuğunu düşünyine bir aile kurduğunun farkına varamayan salak erkek vakası....
BugunlerdeSüper teşhis biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz bi kadın ailesini çiğneyip sevdiği adama kaçabiliyor ama adam ailesi ile göbek bağını kesip atamıyor üzme kendini cnm hiç umursamamaya çalış hamilesin çocuğunu düşün
Gecer insallh oyle yapmya calisiyorum ama isdeSüper teşhis biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz bi kadın ailesini çiğneyip sevdiği adama kaçabiliyor ama adam ailesi ile göbek bağını kesip atamıyor üzme kendini cnm hiç umursamamaya çalış hamilesin çocuğunu düşün
Hemde ne çirkeftir... benim kocamda tükürdgnu yaladıYengeler her zaman daha kıymetli olur, hele bir de çirkefse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?