ben bu kadarmı degersizim

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Meraba ... benim olaylarımı az cok biliyorusnuz eşim tek kardeş bir abiso var abisiyle ortaklar ama iş haricinde görüşmüyoruz... ben onun eşiyle aram çok kötü annesi babası bayramdan önce ısrar etmesine ragmen yeminler eden gitmem diyen adam ona okadar kötülük eden şeytan yengesine gitti az önce.... ben gitmedim ... hamikeyim ben gelip o suratını cekemem dedim... ailesi bi geldi butun duzenimiz bozuldu noldu dedim ne degistirdi kararını eger o kapıdan cikarsan benimle sakın konusma dedim sus ! Ailemle aramı bozamazsın dedi bundan 2 yil once sen yoktun bile dedi çekti kapıyı çıkdı hüngür hüngür aglıyorum sinirden bu kadar mı degersizim ben...

Aferim, kıçı kırık bir yenge yüzünden kendi çocuğunu üz. Sen ona değer vermeyeceksen kim verecek acaba?
Bırak nereye giderse gitsin alla alla, kafasında sorun var demedin mi dün? Lafını bilip öyle hareket etsene biraz.

yine bir aile kurduğunun farkına varamayan salak erkek vakası....

yaaa bırak nereye giderse gitsin.Ben şunu anladım ailesine laf söyleyince sen kaybediyosun...İsterse beş para etmesin ,ister 50 bin lira borç alıp benim kaynım gibi 4 senedir ödemesin onlar kıymetli oluyor ..Bunun nedeni senin değersizliğinle alakalı değil diye düşünüyorum bunların kafaları basmıyor işte her şeye ...

Boyle dusundukce benimseyip oyle yasarsiniz.once siz kendinize deger verin ve verilmesini saglayin.2 yil once siz yoktunuz da o var miydi?
olaya bak egoya bak.cocuga da yarin "sen dun yoktun sayemde varsin" der.

Bu erkekler niye böyleler bu saatten sonra onlara ailesi değil hanımları lazım ama anlamıyorlar işte. Annesi babası olsa tamam ama yengesi yani gitse bile senin gönlünü yaparak gitmesi gerekti. Ağlama diyeceğim ama ağlamamak elde değil maalesef.

Ben anlayamıyorum.... bukadar üzüntü bukadar stres ustune hala üstüme üstume geliyor bende insanım tükeniyorum yüzüm çöktü... artık inanın taa istanbuldan buralara geldim hic kimsem yok

Canım hamilesin ağlama bebeğin hisseder biliyomusun ben hamileyken eşim evlilik yıldönümümüzü umursamadı diye ağladım o gün doğum yaptım bebeğim beni emmedi sürekli ağlıyoordu memeyi tutmuyordu benim stresimden etkilendiğini düşünüyorum sakın yapma şimdi ki aklım olsa hayatta takmazdım şimdi hiç takmıyorum o yalvarıyor gel dışarı çıkalım gel sinemaya gidelim diye kusura bakma oğlumu bırakamam diyorum sende geri çek kendini

Haklısın ama elimde degilki... bukadar haksızlık hakaret şiddet kaldıramıyrum inan kurban oldgum melegime bi zarar gelmsin hep onu dusunuyorum

Akıllı bi erkek karısıyla ailesi yüzündn kötü olmamalı . . Akıllı kadın da esine ailesiyle ilgili negatif yaklasmamalı... amaaa beceremioz iste..

Eşinin kiminle görüşüp görüşmeyeceği kararına müdahale etmemelisin.
Sen nasıl gitmeme kararında özgürsen eşin de kararlarında özgür olmalı.

Yengeler her zaman daha kıymetli olur, hele bir de çirkefse ...

yine bir aile kurduğunun farkına varamayan salak erkek vakası....
Süper teşhis biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz bi kadın ailesini çiğneyip sevdiği adama kaçabiliyor ama adam ailesi ile göbek bağını kesip atamıyor üzme kendini cnm hiç umursamamaya çalış hamilesin çocuğunu düşün

Bugunlerde
Gecer insallh oyle yapmya calisiyorum ama isde

Ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onu ailesinden koparmaya çalıştığın için
sen daha kötü olacaksın.
Ve evet yıl olarak baktığımızda sen daha geridesin..

Bir eş olarak en önde olma isteğini anlıyorum..
Ama üzülmemek için bakışını ve beklentini değiştirmen gerektiğini söylüyorum..

ailelerinin bol bol pohpohladığı adamlar evlenince azıcık sert tepki alınca, biraz "dırdıra" maruz kalınca, kaka yaptıklarında bile "ooyyy paşam" diyen annelerini arıyor "yaaa ailem onlar benim bikerem hıh" oluyorlar artık anladım..

çözümü var mı hiç bilmiyorum ama hamile iken eşim suratıma kapı çarpıp gitse döndüğünde çok fena laflar işitirdi benden buna eminim.. ha neye yarardı onu da bilmiyorum:. çok zor bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…