ben bu kadarmı degersizim

Ahh keske soylemesine bnde soylerim laf ama kim tinliyoki zorrr hmde cok

Hemde ne çirkeftir... benim kocamda tükürdgnu yaladı
Benim eşim yakınıp dururdu yengesinden sonra eltimin bana yaptığı bir yanlışı eşime anlattım anaaa bir baktım yengesinden iyi niyetli bir başka Allahın kulu yok yetmedi bir de azar yedim özetle bırak ne halleri varsa görsünler

Keske ucu bana dokunmasada napiyolrsa yapsimlar.

bakın tekrar yazıyorum. lütfen bu konudan devam edin. konunuz devam niteliğinde..

Son düzenleme:
yarapppim değil yarabbim bu arada bu ne ya türkçe katli meşrulaştı sanırım

Yönetim sürekli uyarıyor ama ciddiye almıyorsunuz konunuz yine kapatılacak sizede byby demek zorunda kalacaklar ayrıca yapılan yorumlardan sadece işinize gelenlere cevap veriyorsunuz elestirileri dikkate alın bence eğer ceza almazsanız yakında hamile halimle terkedildim diye konu açacaksınız

arkadasim sizin konularinizda sizi de cok elestirmistik.. o kadar cok yuz goz olmussunuz ki.. artik kim hakli kim haksiz cozemiyorum.. ikiniz de cok dolusunuz birbirinize

Yok sen degersiz degilsin ..
Ama erkeklerin lafina bosuna inaniyorsunuz , senin yanindayim aileme karsi seni savunurum diyorsa bir erkek Yalan soyluyordur..
Inanmayin ..

Cunku bir gerekirse senide boyle aglatip o kapidan ailesine gidecek..

Sen gorusme esin gorussun , onun ailesi sonucta iyide kotude olsa aile bu atsan atilmaz satdan satilmaz..
Bosuna kendini uzme...

Burada yapılan yanlışlardan biri de, ya ben ya o- onlar tarzı diretme olmuş. Bunu yapmak çok zaman fayda yerine zarar verir haklı olsanız bile, dikkatli olmak lazım ağızdan çıkan sözlere, sonuçta gittiği sadece yengesinin değil hayatta ki tek kardeşinin de evi ve eşiniz bu şekilde bir algı ile bakıyordur olaya, sizse daha farklı. Karnınızda bebeğinizde varken kendinizi yıpratmak yerine birazda bakış açınızı değiştirmeye ve rahatlatmaya çalışın kendinizi lütfen.

2 sene once sen yoktun bile.....ne kadar cok seyi hatirlatdi bu cumle bana. Oysa ki erkekler anlamiyor asil ailesi karisi ve cocugu. Anlamiyorlar ki en zor zamanlarinda yine de esleri olucak yanlarinda. Qaliba erkekler evlenmenin ne demek oldugun anlamiyorlar

arkadasim sizin konularinizda sizi de cok elestirmistik.. o kadar cok yuz goz olmussunuz ki.. artik kim hakli kim haksiz cozemiyorum.. ikiniz de cok dolusunuz birbirinize

Arkadas artik bunaltmis herkesi. Her bir meseleyi dag gibi yaparsan etkiye tepki olur iste boyle.Kredini erken bitirmiceksin. Ayrica burda bile belli karakteri, kendine yapilan elestirileri tinlamiyor bile. Devamli kendi caliyor kendi oynuyor. Acaba eltisiyle ne problemi olmus cok merak ettim dogrusu. Boyle kanli bicakli olduguna gore. Ama nedense o konuya hic deyinmiyor.

bazı eşlerin boşanabildiğinin farkındasınızdır umarım ama anne babadan ömür boyu boşanılmıyor

bazı eşlerin boşanabildiğinin farkındasınızdır umarım ama anne babadan ömür boyu boşanılmıyor
Ben erkekler ailesini hice saysin demiyorum.
Demem su ki - onceden sen yoktun la baslayan cumleleri kurarken artik bi ailesi oldugunu dusunmuyorlar. Evet kimse anne babasindan kopamaz, kopmamali da. Ama bi erkek esini hice sayicaksa ne diye evleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…