Ahh keske soylemesine bnde soylerim laf ama kim tinliyoki zorrr hmde cokailelerinin bol bol pohpohladığı adamlar evlenince azıcık sert tepki alınca, biraz "dırdıra" maruz kalınca, kaka yaptıklarında bile "ooyyy paşam" diyen annelerini arıyor "yaaa ailem onlar benim bikerem hıh" oluyorlar artık anladım..
çözümü var mı hiç bilmiyorum ama hamile iken eşim suratıma kapı çarpıp gitse döndüğünde çok fena laflar işitirdi benden buna eminim.. ha neye yarardı onu da bilmiyorum:. çok zor bi durum..
Benim eşim yakınıp dururdu yengesinden sonra eltimin bana yaptığı bir yanlışı eşime anlattım anaaa bir baktım yengesinden iyi niyetli bir başka Allahın kulu yok yetmedi bir de azar yedim özetle bırak ne halleri varsa görsünlerHemde ne çirkeftir... benim kocamda tükürdgnu yaladı
Benim eşim yakınıp dururdu yengesinden sonra eltimin bana yaptığı bir yanlışı eşime anlattım anaaa bir baktım yengesinden iyi niyetli bir başka Allahın kulu yok yetmedi bir de azar yedim özetle bırak ne halleri varsa görsünler
Benim eşim yakınıp dururdu yengesinden sonra eltimin bana yaptığı bir yanlışı eşime anlattım anaaa bir baktım yengesinden iyi niyetli bir başka Allahın kulu yok yetmedi bir de azar yedim özetle bırak ne halleri varsa görsünler
Keske ucu bana dokunmasada napiyolrsa yapsimlar.Benim eşim yakınıp dururdu yengesinden sonra eltimin bana yaptığı bir yanlışı eşime anlattım anaaa bir baktım yengesinden iyi niyetli bir başka Allahın kulu yok yetmedi bir de azar yedim özetle bırak ne halleri varsa görsünler
Burada yapılan yanlışlardan biri de, ya ben ya o- onlar tarzı diretme olmuş. Bunu yapmak çok zaman fayda yerine zarar verir haklı olsanız bile, dikkatli olmak lazım ağızdan çıkan sözlere, sonuçta gittiği sadece yengesinin değil hayatta ki tek kardeşinin de evi ve eşiniz bu şekilde bir algı ile bakıyordur olaya, sizse daha farklı. Karnınızda bebeğinizde varken kendinizi yıpratmak yerine birazda bakış açınızı değiştirmeye ve rahatlatmaya çalışın kendinizi lütfen.Meraba ... benim olaylarımı az cok biliyorusnuz eşim tek kardeş bir abiso var abisiyle ortaklar ama iş haricinde görüşmüyoruz... ben onun eşiyle aram çok kötü annesi babası bayramdan önce ısrar etmesine ragmen yeminler eden gitmem diyen adam ona okadar kötülük eden şeytan yengesine gitti az önce.... ben gitmedim ... hamikeyim ben gelip o suratını cekemem dedim... ailesi bi geldi butun duzenimiz bozuldu noldu dedim ne degistirdi kararını eger o kapıdan cikarsan benimle sakın konusma dedim sus ! Ailemle aramı bozamazsın dedi bundan 2 yil once sen yoktun bile dedi çekti kapıyı çıkdı hüngür hüngür aglıyorum sinirden bu kadar mı degersizim ben...
arkadasim sizin konularinizda sizi de cok elestirmistik.. o kadar cok yuz goz olmussunuz ki.. artik kim hakli kim haksiz cozemiyorum.. ikiniz de cok dolusunuz birbirinize
bazı eşlerin boşanabildiğinin farkındasınızdır umarım ama anne babadan ömür boyu boşanılmıyor2 sene once sen yoktun bile.....ne kadar cok seyi hatirlatdi bu cumle bana. Oysa ki erkekler anlamiyor asil ailesi karisi ve cocugu. Anlamiyorlar ki en zor zamanlarinda yine de esleri olucak yanlarinda. Qaliba erkekler evlenmenin ne demek oldugun anlamiyorlar
Ben erkekler ailesini hice saysin demiyorum.bazı eşlerin boşanabildiğinin farkındasınızdır umarım ama anne babadan ömür boyu boşanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?