Daha cocuk bunlar kisminda bisey yokta. Bunlar evlenmek zorundaydi kismi baya agir. Sanki sen hamile kalmissin yada bekaretin gitmiste ondan mis gibi. Bidaha ki sefere hayirdir anne niye zorundaydik de bence
Daha cocuk bunlar kisminda bisey yokta. Bunlar evlenmek zorundaydi kismi baya agir. Sanki sen hamile kalmissin yada bekaretin gitmiste ondan mis gibi. Bidaha ki sefere hayirdir anne niye zorundaydik de bence
Aa Benim hayatım ya bu ..
Ben bu konuyu ne ara actım acaba .. :44:
Aileden tut dugun kavgasıa kadar annemın esımın halasına dert yanmasına kadar birebir aynı olay ..!
Su an ne durumdasınız ..
Sana has bi durum degil guzelim bu butun kayinvalideler ayni .. Esim 36 yasinda hala annesinin gozunde bir cocuk . Gecen esim hastalandi annesi telefonda azarliyordu yinemi hastalandin atki takmiyorsun ondan agriyo senin bogazin guzelce sar bogazini eveen cikarken falan diye .. elif sana iyi bakmiyor dedi bi ara bende duydum . bende yuksek sesle ben 2 cocuguma zor bakiyorum seninkini gonderiyim sen bak istersen anne dedim , guldu saka dedim falan dedi . . Bu yasimizda hala evimdeki koltugun yerini begenmez her yaptigimiza mutlaka ama mutlaka bi laf eder . O yuzden takmamayi ogreneceksin .
Bence Kayınvalidenizde Şöyle Bi Düşünce Hakim Olayın Sizle de Alakası Yok, Üvey Baba Varsa O Aile Hayatı Sorunludur Üvey Babanın Evindeki Genç Kız Rahat Değildir Hayatı Sorunludur v.s. Böle Bi Düşünceye Kapılmış O Yüzden Zorunda Olduğunuzu Düşünüyor
Ama ben bastan dedim sorun olsaydi benim icin üvey babam ben kendime ev tutup pasa gibi yasardim
Ben evliligi cözüm olarak görmedim
Benim icin cahil derler daha cocuk derler desinler
Kizi icinde yasindan olgun der peki tamam kizi cok olgun bir olgun insan dayisinin yengesinin vs yaninda ben korunma hapina basladim diye ortaya bagirirmi? Yada cafede 18-19 yasindaki kizlar ben su tarihte evlencem ondan sonraki gün dogum günüm dogum günüme kaycaz pardon kocam bana kaycak
Cok afedersiniz bunu yazdigim icin ama söylencek seymi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?