Ben bu kadini anlamiyorum

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
Evet kizlar ben 5aylik evliyim ve erken yasta evlendim severek dügün arefesinde cok olaylar yasandi kaynanam ve annem arasinda o günden sonra kaynanama ve görümceme uzak durmaya basladim
Görümcem benden 2yas büyük kardesim benden önce evlendi diye triplerde onun yüzünden istedigim kuafôrede gidemedim icimde kaldi herneyse gelelim kaynanama
Cumartesi aksami esimin annesi babasi kardesi ablasi müstakbel enistesi ve halasi geldi ilk kez bende yardim icin amcamin kizini cagirmistim neyse oturuyoruz muhabbet falan hersey cok güzel kaynanam birden bunlar daha cocuk dedi ne icin dedigini hatirlamiyorum bunun üzerinede esimin halasina dedimki hala annemin cocuklarinin hepsi hala cocuk
Durmadan kadin bunlar daha cocuk diyor ya bizim icin
Vede ben mutfaktayen kuzenime sen erken yasta evlenme bunlar evlenmek zorundaydi o yüzden evlendirdim
Bu ne demek ya ne demek kimse ne beni nede oglunu zorlamadi offfffff
Biktim su kadinin yok bunlar daha couk yok su yok bu demesinden

Daha cocuk bunlar kisminda bisey yokta. Bunlar evlenmek zorundaydi kismi baya agir. Sanki sen hamile kalmissin yada bekaretin gitmiste ondan mis gibi. Bidaha ki sefere hayirdir anne niye zorundaydik de bence

gerçekten çocuksun diye düşündüm bende. çünkü bu lafı kompleks yapmak ve bunlar evlenmek zorunda kaldı lafındansa bunlar daha çocuk lafını abartmak çocukluktan başka bişey değil.

yaşın kaç canım? sana doğruyu gösteriyordur ben 25 yaşındayım kaynanam hala karışır o öyle olmaz böyle yap der doğruyu gösterir kötü niyet yoktur karışmasında yaşın küçükse çocuk demesinde de bişey yok niye evlenmek zorundaydınız kaçtın mı ?

Daha cocuk bunlar kisminda bisey yokta. Bunlar evlenmek zorundaydi kismi baya agir. Sanki sen hamile kalmissin yada bekaretin gitmiste ondan mis gibi. Bidaha ki sefere hayirdir anne niye zorundaydik de bence

aynen bende katılıyorum . bir daha derse hayırdır neden zorundaydık de.

Ben 21 yasindayim istiyerek evlendim esimde ayni sekil
Bana durmadan seni o evden rahat edesin diye aldik diyor
Ya tamam üvey babam olabilir cok rahatsiz olsaydim kendime bi ev tutardim pasa pasa yasardim
Ne diye evlenirdim ki hayret birsey
Ben esimi 7bucuk seneden beri taniyorum ilk erkek arkadasim oydu ve allahima sükürler olsunki esim oldu
Hayatta cok zorluklarla karsilastim ama yinede evlilik benim icin cözüm degildi ve degil hic bir zamanda olmadi

Ya kaynanam sey hep istiyorki benim dedigim olsun benim dedigim yoldan gidin tek bana karsi böyle degil herkese yapiyor bunu

Benim dogru dürüst bi ailem olmadi anne baba yasantisi yoktu ama sirf bu yüzden evlenmedim ben

Aa Benim hayatım ya bu ..
Ben bu konuyu ne ara actım acaba .. :44:
Aileden tut dugun kavgasıa kadar annemın esımın halasına dert yanmasına kadar birebir aynı olay ..!
Su an ne durumdasınız ..

21 yaş çok da küçük bir yaş değil bence.. Kayınvalidenizin çocuk bunlar demesi normal, benim annemde babamda der bize. Ki öyle de.. Onların gözünde çocuğuz. Ama niye zorla evlenmişsiniz ki.. Orası ayıp.

Aa Benim hayatım ya bu ..
Ben bu konuyu ne ara actım acaba .. :44:
Aileden tut dugun kavgasıa kadar annemın esımın halasına dert yanmasına kadar birebir aynı olay ..!
Su an ne durumdasınız ..

Suan hayatim ev is esim allaha sükür esimle iyi anlasiyoruz oda olgunlasmaya basladi
Kaynanama ayda 2-3kez gidiyorum dip dipe oturuyoruz bide haha
Herkese uzak duruyoruz esimle aramizi iyi tutmaya cabaliyoruz bana haksizlik etdiginib farkinda

Kaynanm kizini evlendiriyor kizin tüm evini dösüyor erkek tarafi parmagini kipirdatmiyor
Ben yine birsey demiyorum etme bulma dünyasi bana yasatdiklarinin hesabini yüce rabbim tek tek cikariyor

Bence Kayınvalidenizde Şöyle Bi Düşünce Hakim Olayın Sizle de Alakası Yok, Üvey Baba Varsa O Aile Hayatı Sorunludur Üvey Babanın Evindeki Genç Kız Rahat Değildir Hayatı Sorunludur v.s. Böle Bi Düşünceye Kapılmış O Yüzden Zorunda Olduğunuzu Düşünüyor

Sana has bi durum degil guzelim bu butun kayinvalideler ayni .. Esim 36 yasinda hala annesinin gozunde bir cocuk . Gecen esim hastalandi annesi telefonda azarliyordu yinemi hastalandin atki takmiyorsun ondan agriyo senin bogazin guzelce sar bogazini eveen cikarken falan diye .. elif sana iyi bakmiyor dedi bi ara bende duydum . bende yuksek sesle ben 2 cocuguma zor bakiyorum seninkini gonderiyim sen bak istersen anne dedim , guldu saka dedim falan dedi . . Bu yasimizda hala evimdeki koltugun yerini begenmez her yaptigimiza mutlaka ama mutlaka bi laf eder . O yuzden takmamayi ogreneceksin .

şu kaynanaların çok bilmişliği saç ağartır valla

Hahahahaha hic gülecegim yoktuuuuu lafi oturtmussun
Ya tatile gidicez yada birsey alcaz fiyatini sorar ya sanane arkadas senmi ödeyeceksin
En basiti amcamin kizinin dügünündeyiz gelmis bana elbisemin fiyatini soruyor hayret birsey seni ne ilgilendiriyor ya
Olamaz böylr birsey

Ama ben bastan dedim sorun olsaydi benim icin üvey babam ben kendime ev tutup pasa gibi yasardim
Ben evliligi cözüm olarak görmedim
Benim icin cahil derler daha cocuk derler desinler
Kizi icinde yasindan olgun der peki tamam kizi cok olgun bir olgun insan dayisinin yengesinin vs yaninda ben korunma hapina basladim diye ortaya bagirirmi? Yada cafede 18-19 yasindaki kizlar ben su tarihte evlencem ondan sonraki gün dogum günüm dogum günüme kaycaz pardon kocam bana kaycak
Cok afedersiniz bunu yazdigim icin ama söylencek seymi bunlar?

Canım görümcen hakkında neden kardeşi ondan önce evlendi diye tribe girdi dedin anlamadım neden tribe girsin ki senden sadece 2 yaş büyükmüş 23 yaşında yani siz erken evlenmişsiniz zaten ki enişte geldi dediğine göre zaten görümcenizde evlenmek üzereymiş dimi evde kalmış değil yani. Bariz bir şey de göremedim ben. Kuaför saçını istediğin gibi mi yapmadı nedir olay bitmiş gitmiş. Sen daha ufak olduğun için çocuk daha bunlar diyebilir birşeyleri yeni öğreniyorsun diye evlenmeden de söylenir yaşına göre davranmayalar için ki böyle ufak mevzuları taktığına göre gerçekten daha çocuksun. Evlenmek zorunda olduğum için evlendirdim kısmı ağır evet ama orada da sevdik evlendik zorunda neden oluyormuşum diyebilirdiniz. Takmayın böyle şeyleri daha ne konuşmalar olur çok büyük sorunlar olmadığı sürece gül geç daha pişeceksin çok yenisin.

Bence abartmışsınız burada ne alaka evlenmeden korunma hapına başladım desin milletin yanında ya da öyle konuşsun bunları sizin yanınızda mı söyledi böyle amiyane tabirle duydunuz mu siz yani. Bu tarz kimse kolay kolay konuşmaz yani. Görümcenizle alakalı ne sorununuz var anlamadım evlenemedi diye tribe girdi filan zaten bakın evleniyormuş. Fiyatını soruyormuş sorsun benim kaynanamda sorar göğsümü gere gere söylerim kocam götürüyor alıyor ohh sefam olsun özellikle söylerim eğer onlara gebe değilsem ne var bunda büyütmeyin böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…