ben bu kadınla nasıl başa çikayim

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
125
21
48
25
kızlar oturup ağlamak istiyorum insan annesine güvenemez mi çıldırmak istiyorum avaz avaz bağırmak istiyorum çöpten bir şeyler getiriyor ve o kadar uyanık ki tarihlerini görmeyeyim diye kapaklarını çikarip tabaklara koymuş görsele eklicem neden bunu yapar ya neden kardeşlerime de yediriyor bunu bir şey dediğim an beni bastırıyor evde kavga çıkarıyor Allah'm bu nasil bir imtihan kizlar nolur bana bir yol gösterin
marketin attiklarini getiriyor eve
1000245761.webp

1000245759.webp

Daha önce de aynı konuyu açan üye isen yazmıştık sana zehirlendim diye ortalığı ayaga kaldır diye. Annen demans vs olabilir mutlaka doktora gözükmeli bir şekilde karga tulumba da olsa goturmelisiniz. Yapacak başka bişey yok sen bunlari atsan yeniden getirecek hasta çünkü

Kardeşlerinle beraber zehirlendik deyin kusun evin ortasına bir şey olacagini sanmıyorum da bir deneyin

kızlar oturup ağlamak istiyorum insan annesine güvenemez mi çıldırmak istiyorum avaz avaz bağırmak istiyorum çöpten bir şeyler getiriyor ve o kadar uyanık ki tarihlerini görmeyeyim diye kapaklarını çikarip tabaklara koymuş görsele eklicem neden bunu yapar ya neden kardeşlerime de yediriyor bunu bir şey dediğim an beni bastırıyor evde kavga çıkarıyor Allah'm bu nasil bir imtihan kizlar nolur bana bir yol gösterin
marketin attiklarini getiriyor eve
Eki Görüntüle 3646084
Eki Görüntüle 3646086
Kardeşlerinizi uyarın kimse yemesin. Annenizin psikolojik destek alması lazım.

Daha önce de aynı konuyu açan üye isen yazmıştık sana zehirlendim diye ortalığı ayaga kaldır diye. Annen demans vs olabilir mutlaka doktora gözükmeli bir şekilde karga tulumba da olsa goturmelisiniz. Yapacak başka bişey yok sen bunlari atsan yeniden getirecek hasta çünkü

Kardeşlerinle beraber zehirlendik deyin kusun evin ortasına bir şey olacagini sanmıyorum da bir deneyin
kardeşim kustu doğal kendiliğinden ama annem bunu üşütmesine bağladı

kardeşim kustu doğal kendiliğinden ama annem bunu üşütmesine bağladı
Yemesin onlar da tembihle iyice. Sağlıkçı arkadaşlar yazsın bir şekilde annenin tedavi olması lazım. Zorla olması için bir yerlere başvurmanız gerekebilir sağlığımız tehlikede vs diyerek bilmiyorum ama mecbursunuz. Baba yok mu?

Evı terk etmekle tehdıt etsenız bırakır mı? Yanı baya korkutacak bır sey bulun. Kaç yasında annenız? Yaslılıga baglı bır demans mı var yoksa pskılojık mı? Ardını arastırın, boyle hayat mı gecer

Yatırım bir yere valilikten yardım isteyin bir yere söyleyin gelip bakarlar hasta ise kardeslerinizle durmaması gerekir hasta olmasa bunu yapmaz sağlık bakanlığına bildirin ne bileyim 184 mu ne tam bilmiyorum yazmak yasak değildir ban almam umarım araştırın siz yani uyeler yazmış size hala birşey yapmadınız mı diye her yeri arayıp sonuç almadıysanız yazın.Zehirlenirsiniz siz evde yokken çocuklar aklı ermez yerse ne olacak

Markettekilere başka yere atmalarını rica edin, en azından bir kenara ayırsınlar uzak bir yere kendiniz atın.

Akıl hastalığı ya da akıl zayıflığından rapor aldırılabilecek bir seviyedeyse kısıtlattır vesayet altına aldır. Sonrasına bakarsınız. Tedavi altına alınması için mahkeme kararıyla bir kuruma ya da hastaneye yatırtırsınız.

Back
X