- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
Herkese Mutlu huzurlu pazarlar dilerim 6 ay kadar önce farkli bir şehirde küçük bir kuruma tayinim çıktı burda da kendi bransimda Bi kadın daha var Bn meslekte 10 yılı doldurdum o 1 yıllık falan neyse geldiğim günden beri sürekli bana takılıyor çok çalışıyorum burda en çok çalışan benim dengesiz dengesiz benimle konuşup dhaa sonra ben aciksozluyum diyor oysa konuşmaları normal değil hep kendini övüyor bana üstünlük kurmaya çalışıyor kendisini benim amirim yerine koyuyor kendince bana işler vermeye çalışıyor 6 aydr sabrettim alttan aldım cevap vermedim sustum tayinciyiz kötü olmayalım dedim farklı insnlarin dedikodusunu yapıyor benim az iş yaptığımı söylüyor iş paylaşımıni kurum amiri yapıyor kurum amirinin bana torpil yaptığını falan söylüyor bugünde son oldu yine telefonda kendisine haksızlık olduğunu falan söyledi ben de patladım artık sorunun varsa amirine söyle bana amirlik taslama bnaa iş vermeye çalışma dedim bayağı tartıştık ve ben bunu sürekli olarak görcem bundan sonra bu kişiye karşı tavrım nasl olmalı aslında en baştan susup alttan almayacaktm ama kötü olmamak için dayandım ama bir yere kadar ne yapmalıyım ben bununla