- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Doğru söylüyorsunuzOyle dusunmeyin
Ama iyiniyetinizi de insanlara daha fazla harcatmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuzOyle dusunmeyin
Ama iyiniyetinizi de insanlara daha fazla harcatmayin
Ya benimde hayalimde torununa canını veren parklara götüren kadın vardı nerdeeeHayallerimdeki kayinvalide tipinden ne kadar da uzak. Face den tripli sözler yazmalar felano ne öyle canım . öyle şeyleri hiç yakistiramiyorum büyüklere ya ..
Ya benimde hayalimde torununa canını veren parklara götüren kadın vardı nerdeee![]()
Zor gerçektende biraz anlasalar kendi çocukları hata yapıyor diye onlara sivri oluyorlarmı ama işleri güçleri bizi eleştirmek laf sokmakah canım her kaynana ayrı benim de hayalimde arkadaş gibi bıcır bıcır bir kaynana vardı ama
tam tersi oldu bizim ki de para mevzusunda durumu el verdiğince verir bizden sakınmaz ama
cok sivri dilli ben mesafeliyimdir daha dün telefonda canımı sıktı iyice arayı açıcam yoksa işler karışacak
cahil insanla uğraşmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun...
Ya kendi atladı bide al şunu ceren al bana ödersin alda al bunda bi iş var kesin ama evsahibim bile telefon açıp oaramı yatır şu gün diye beni uyarmaz yani dersimi aldım mesafe iyi olucakNe kvnin kartını kullanırım ne de kullansın diye kendi kartımı veririm
Çocuktan farksız bu kadın ders olsun sanada şekerini bile kullanmazsın artık
Ya kendi atladı bide al şunu ceren al bana ödersin alda al bunda bi iş var kesin ama evsahibim bile telefon açıp oaramı yatır şu gün diye beni uyarmaz yani dersimi aldım mesafe iyi olucak
Yani tabi canım 135 lira onun için araba kiralama parası okadar parası var bide.bende parayı yatırıcağım gün msj attıp hesap nımarasını yazabilirmisin 3e doğru yatırıcam dedim yazarken bile uyuz oldum sanki alacaklı kapımda bekliyo gibi bankada uzak bana.o gün eşim parayı vermeyi unuttu dedim yarın yatırsam problem olurmu diye yazdım cevaba bak:yok tmm.Neyse eşim dün yatırdı.bugün facebooktaki paylaştığım resimleri beğeniyo yorum yapıyo şimdi neyin çabası bu anlamadım.herşeyi affediyordum oğlumu 3ay görmedi 2sokak ötede oturuyo affettim.ama bı para konusu tiksindirdi beni.şimdi ne diye yakınlaşma çabasında bilmiyorum ama istemiyorum ne bişeyimi beğensin nede beni sevsin bitti artık mesafeliyim numaradan saygılı davranıcam ama suratım zor güler artıkCanım zaten meblağ nekadar ki ? Arayıp hatırlatacak çok mubüyük değil
Oğlunun eşisin yahu çöplükte mi yaşıyoda muhtaç gibi arıo öder borcunu sen verince koyar cebine olur biter
Şinsilik var burda
Aynısı aklimdan geçti :) ergenler gibi durum yazan kayinvalide ilk defa gördüm faceden sil sonrada engelle çok rahatsız oluyorsan ne diyim şimdikayınvalideniz ergen mi?ne o öyle faceden tripli mesajlar yazmak...bence açıkça konuşun.neden kızdığını,açıklayabiliyorsa ne ala.ona göre savunmanızı yaparsınız ama hiç yoktan trip atıyorsa,hiç uğraşmayın ne hali varsa görsüm..
Ay kudurur valla .ya neler paylaştı yok arkamdan konuşanların ya gö... De ayak izim var yada kalbinde ismim yok melek kılıklı şeytanlardan Allah korusun bizi falan hiç cvp atmadım öyle güzel oluyormuşki sessizlik yüzüme baktığında kendi utanıcak bense mesafemi koyum erdemli olucam zaten bunlar dediğin gibi ergen haller bana artık komik geliyo.nekadar boş biri olduğunu anladım şimdide resimlerimi beğenip dırıyo ne hikmetseAynısı aklimdan geçti :) ergenler gibi durum yazan kayinvalide ilk defa gördüm faceden sil sonrada engelle çok rahatsız oluyorsan ne diyim şimdi
Sendeki enerji biter bu kadindaki enerji bitmez işin zor vallaAy kudurur valla .ya neler paylaştı yok arkamdan konuşanların ya gö... De ayak izim var yada kalbinde ismim yok melek kılıklı şeytanlardan Allah korusun bizi falan hiç cvp atmadım öyle güzel oluyormuşki sessizlik yüzüme baktığında kendi utanıcak bense mesafemi koyum erdemli olucam zaten bunlar dediğin gibi ergen haller bana artık komik geliyo.nekadar boş biri olduğunu anladım şimdide resimlerimi beğenip dırıyo ne hikmetse
Ay bitmez onda enerji görsen 18gibi valla hiç öyle oturayımda torun bakayım demez ya kuaförde ya gezmelerdeSendeki enerji biter bu kadindaki enerji bitmez işin zor valla
Aynısı bendede vardi bir tane bana gelince hasta yatar serilir salona evden çıkıp köşeyi dönünce atlayip ziplar cirit atar sokakta aksama kadarAy bitmez onda enerji görsen 18gibi valla hiç öyle oturayımda torun bakayım demez ya kuaförde ya gezmelerde
Vallahi ya çocuğu bıraksam akşama yok tansiyonum düştü der ama hergün gezmede bunların hepsi böyle demekki ama millete bi bakıyorum parklarda torun gezdiriyo bide torun baldan tatlı derler yok öyle nişey sanada Allah yardım etsin ya bunlarla nekadar uzak okadar iyi sanırımAynısı bendede vardi bir tane bana gelince hasta yatar serilir salona evden çıkıp köşeyi dönünce atlayip ziplar cirit atar sokakta aksama kadar![]()