- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünde altınların hepsini ona mı verdiniz2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Torunu icin veya eşim için tek bir çöpü olmadı. Hoş zaten minnet etmem beklemedim de kendisinden. Ancak sürekli yok beşigi kız tarafı alır yok esyaları kız tarafı alır diye sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısmasından yoruldum.
Bu kadın benim yaşam enerjimi tüketti resmen. Artık katlanamıyorum sürekli bi beklentide.
Kendisinden tek bir çöp istemiyorum tek sıkıntım sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısması. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor buna ragmen neredeyse herseyi eksiksiz aldılar. Kendi ailem bu kadar cabalarken hala birşeyler daha aldırma pesinde. Düğünde bile benim ailem elini taşın altına soktu kendileri misafir gibi geldiler. Altınları toplayıp gittiler.
Bu kadına nasıl bir cevap vermeliyim ki bir daha o çenesi açılmasın.
Sinirlerim iyice zıpladı. Daha bir dünya böyle gereksiz muhabbetleri var.
Hormonlar dan mı ne iyice daraldım![]()
Siz düğünde üzerinize düşeni yaptınız mı ki benim ailemden şimdi bir şey bekliyorsunuz deyin, ailem yol yordam bilir, ne alınır ne alınmaz bilir sen kendi alacaklarını düşün deyin.
Düğünde altınların hepsini ona mı verdiniz
Yahu nasıl çalarlar. Size söylemeden hepsini aldılar mı siz bir çeyrek bile alamadınız mıYok vermedik onlar resmen caldı. Eşimde saf biraz öyle Bi kanına girmişler ki biz taktık bize geldi diye
Kızlar kocamın ailesi sülük gibi yapısır. Terslemek vs ise yaramaz. Onlarla öyle bas etmek cok zor.
Daha önce söyledim bizde de erkek tarafı yapar diye ama ciddi rahatsızlıkları var beyninde ısrarla aynı seyleri sorar söyler.
Arsız mı yüzsüz mü ben anlamadım.
Birşey dersek hemen kendini atıyor yerlere hastalıkla kandırıyor
Altta kalmayacaksınız, bu beni ilgilendirir bir daha yorum yapma bitti deyinYok kuzum onlara sorsan hersey eksiksiz yapılmış. Bir de öyle güzel reklam yapar ki sen bile acabaya düşersin. Bunlar insanlıkta cıgır acmış
Valla biz hiç görmedik altını vs dügünden sonra bi baktık ucmus. Tabi o zamanlar aptal asık ben gözüm birşey görmedi. B.k gibi kaldık ortada. Sormadılar dahi altınları dpgrudan aldılarYahu nasıl çalarlar. Size söylemeden hepsini aldılar mı siz bir çeyrek bile alamadınız mı
Annenlere bişeyler kaptırmaya neden çalışıyor ki her yerin adet başka galiba benim bildiğim bebek odası bbanne dede yapar die bişe desen darılır demesen çatlarsın zaten hamiş sin ne uğraşır senle ya2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Torunu icin veya eşim için tek bir çöpü olmadı. Hoş zaten minnet etmem beklemedim de kendisinden. Ancak sürekli yok beşigi kız tarafı alır yok esyaları kız tarafı alır diye sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısmasından yoruldum.
Bu kadın benim yaşam enerjimi tüketti resmen. Artık katlanamıyorum sürekli bi beklentide.
Kendisinden tek bir çöp istemiyorum tek sıkıntım sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısması. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor buna ragmen neredeyse herseyi eksiksiz aldılar. Kendi ailem bu kadar cabalarken hala birşeyler daha aldırma pesinde. Düğünde bile benim ailem elini taşın altına soktu kendileri misafir gibi geldiler. Altınları toplayıp gittiler.
kız allah aşkına bi gün de sen yerlere at kendini bakalım ne yapacak
çok merak ediyorum
Beni sevdiğine inanmıyorum açıkçası ama bilmiyorum cidden neden uğrasır. Kendi kızına herseyi yapmıs iyice kullanmışlar simdi acısını bizden cıkarıyor herhalde. Normalde takılmıyorum ama cidden artık sussun istiyorumAnnenlere bişeyler kaptırmaya neden çalışıyor ki her yerin adet başka galiba benim bildiğim bebek odası bbanne dede yapar die bişe desen darılır demesen çatlarsın zaten hamiş sin ne uğraşır senle ya
Aynı cümleyi yazacaktımAynen bize anlattığın gibi anlat onada.
Ne alaka ya çocuğu eşinizle beraber isteyip karara verip yapmadınız mı neden beşiğini sizin aileniz almak zorundaymış bende bu zorunluluğu anlamıyorum neye göre kime göre zorunda ?
Çocuğu çeyizinizde getirmediğinize göre ona ait bütün yüksek meblağ eşyaları da kız tarafı alması gerekmez
Çocuğumun anası babası mı yokta ananesi dedesi almak zorunda olsun de
Biz isteyerek yaptık altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz kimseye adet diyip sırtımızı dayamak gibi bir düşüncemiz yok de
Herkes gönlünden geçirdiğini bütçesi el verdiği müddetçe yapar zaten diye de ekle
-Düğün takılarına el koyarak- taşın altına ellerini koymadıklarını varsayarak söylüyorum
"Anne biz evlenirken de ne adetler vardı ama siz erkek tarafı olarak hangilerini yaptınız da şimdi adet gelenek gözetiyorsun" da diyebilirsin
O annemlerin bileceği bir sey siz neden bu kadar merak ettiniz ? Diye sorardım.Deneyin görün.biri size sinir edici bi sey sordugunda bunu neden bu kadar merak ettin diye cevaplayin.Psikoloji blogunda okudum.Cok isime yariyor benim de :)2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Rezillik aman siz nasıl sustunuz buna.Valla biz hiç görmedik altını vs dügünden sonra bi baktık ucmus. Tabi o zamanlar aptal asık ben gözüm birşey görmedi. B.k gibi kaldık ortada. Sormadılar dahi altınları dpgrudan aldılar
Aynı cümleyi yazacaktım🖒