Ben bu kaynanamı ne yapayım?

Doğacak çocuk ikinizin. Yetişkin insanlarsınız.
Anne baba bebeğin sorumluluğunu almalı.
Diğer herkes içinden geliyorsa istediği kadar yapmalı.

Masrafları anneanne karşılar diye bişey geleneklerde var mı. Çok şaşırdım. Başka bu geleneği duyan var mı.

Rezillik aman siz nasıl sustunuz buna.
O altınlar gelecek ailemin bana taktıkları var diyin.
Ağzını açtırmayın kvnin, sen önce düğünde götürdüğün takıları getir evladımın hakkı o oda takımı alınan onlarla diyin.
O kv nasıl konuşuyor hala hayret birşey siz nasıl eve alıyorsunuz konuşuyorsunuz
Ben muhatap olmuyorum. Kocamın hatırı icin de tamamen ayaklarını kesmiyorum. Gerçekten cok iyi bi eşim var. Belki inanmazsınız ama gerçekten cok temiz kalpli. Hatırı icin tamamen silmiyorum yoksa asla evime giremezdi

Doğacak çocuk ikinizin. Yetişkin insanlarsınız.
Anne baba bebeğin sorumluluğunu almalı.
Diğer herkes içinden geliyorsa istediği kadar yapmalı.

Masrafları anneanne karşılar diye bişey geleneklerde var mı. Çok şaşırdım. Başka bu geleneği duyan var mı.

Ben de duymadım. Bu aileye girdigimden beri bir taraflarından adet uyduruyorlar. Bizde herkes birşeyler alır. Kimseye görev gibi verilmez sunu al bunu al diye. Bunlarda para cıkacak tüm şeyler kız tarafına ait. Bu aile pek cok seyde şaşırtıyor beni zaten

Beni sevdiğine inanmıyorum açıkçası ama bilmiyorum cidden neden uğrasır. Kendi kızına herseyi yapmıs iyice kullanmışlar simdi acısını bizden cıkarıyor herhalde. Normalde takılmıyorum ama cidden artık sussun istiyorum
Sen laf geçerse gülerek de ki bebek rızkı ile gelir sen annecim kim ne isterse alsın ven kimse emri vaki yapamam die güzel ce söyle susar inş

Bunlrı dedim de ise yaramadı sanırım artık cemkirmek dısında bi çözüm kalmadı
Bir kişi yazmış' 10 bilezik aliyor bizde de erkek tarafi de' diye . Valla o da süper fikir 😁. Şaka bir yana anlamiyorsa , ne yaparsanız yapın faydası yok. Kendinizi üzmemeye çalışın

Sen laf geçerse gülerek de ki bebek rızkı ile gelir sen annecim kim ne isterse alsın ven kimse emri vaki yapamam die güzel ce söyle susar inş

İnsallah.
Kalbini kırmamak icin defalarca izah ettim.
Artık daraldım gidip gelmiyorum, telefonla filan da konusmamaya basladım. Ama yok yani ısrarla konuyu oraya getiriyor.

Bir kişi yazmış' 10 bilezik aliyor bizde de erkek tarafi de' diye . Valla o da süper fikir 😁. Şaka bir yana anlamiyorsa , ne yaparsanız yapın faydası yok. Kendinizi üzmemeye çalışın

Bu hormonlar dengemi altüst etti hakikaten. Normal zamanımda olsa güzel verirdim cevabını da simdi hemen gözlerim doluyor. Ben böyle degildim kendimi salak gibi hissediyorum

İnsallah.
Kalbini kırmamak icin defalarca izah ettim.
Artık daraldım gidip gelmiyorum, telefonla filan da konusmamaya basladım. Ama yok yani ısrarla konuyu oraya getiriyor.
Takmış takmış almıcam die söylüyor eşinle konuştun mı kim alacak die

Bu hormonlar dengemi altüst etti hakikaten. Normal zamanımda olsa güzel verirdim cevabını da simdi hemen gözlerim doluyor. Ben böyle degildim kendimi salak gibi hissediyorum

Bende kim ne alırsa alsın dienlerdenim ama hamile kaldım gbi herkese saldırıyorum eşime annenler alacak yata dedim 🤣 bilsin ne kim alıyo die

2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Torunu icin veya eşim için tek bir çöpü olmadı. Hoş zaten minnet etmem beklemedim de kendisinden. Ancak sürekli yok beşigi kız tarafı alır yok esyaları kız tarafı alır diye sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısmasından yoruldum.
Bu kadın benim yaşam enerjimi tüketti resmen. Artık katlanamıyorum sürekli bi beklentide.
Kendisinden tek bir çöp istemiyorum tek sıkıntım sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısması. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor buna ragmen neredeyse herseyi eksiksiz aldılar. Kendi ailem bu kadar cabalarken hala birşeyler daha aldırma pesinde. Düğünde bile benim ailem elini taşın altına soktu kendileri misafir gibi geldiler. Altınları toplayıp gittiler.
Bu kadına nasıl bir cevap vermeliyim ki bir daha o çenesi açılmasın.
Sinirlerim iyice zıpladı. Daha bir dünya böyle gereksiz muhabbetleri var.
Hormonlar dan mı ne iyice daraldım 😣
Yapıştır lafı güzelce.Anne sen ne yaptın dugunde takılanları bile aldın.Ailem hep yardım edio.Canlarınımı alalım?Sen önce aldıklarını ver yada sus de.

Bunu dersem kesin kavga cıkaracak ama ne olursa olsun yani dayanamıyorum. Artık felç mi geçirir inme mi iner bilemem
Madem şimdiye kadar o sana geçirttirdi şimdi de sen ona geçirttir 😂Y

Yadaşey de çocuğuma anne / baba adımı koyacağım yada adına ailem karar verecek
Anne babası biz olduğumuz halde bizden daha çok masraf yapıp emekleri geçti sonuçta 😂😅😅

Gör bak kv ne zaman alışverişe çıkıyoruz der

Ya kızlar anlatılmaz yasanır yani. Hamileliği mi zehir etmek istiyor gerçekten. Amacı bizimkilere yaptırmak. Maddi zarara uğratmak. Kendi kızına herseyi yapmıs ama bize gelince ailen alsın diye söyleniyor
Bazı yörelerde bebeğin eşyalarını kız ailesi yapar,kaynanan da kızınınkini aldığına göre onlarda da böyle bir adet var.

aileniz mi doğuracakmış anlamadım yani her şeyi yükleme derdi neymiş... içlerinden gelir alırlar gelmez almazlar insanları darlamanın anlamı yok onlara güvenerek çocuk yapmadığınızı belirtin yoksa daha çok konuşur.

Ne yapayim demissiniz ya sacini basini yol diyesim geldi ama demeyecegim. Torununu cok dusunuyorsan bu saydiklarini kendin al almayacaksanda sus konusma de. Gereksiz. Bendede var bu tipten bazen zor zaptediyorum kendimi kan emici bunlar ya.

Ne yapayim demissiniz ya sacini basini yol diyesim geldi ama demeyecegim. Torununu cok dusunuyorsan bu saydiklarini kendin al almayacaksanda sus konusma de. Gereksiz. Bendede var bu tipten bazen zor zaptediyorum kendimi kan emici bunlar ya.

İnan bana kendime saygım olmasa coktan yolardım sacını basını 🙈 peygamber sabrı gerek bunlarla kavga etmemek için. Her şeyleri sorunlu

Back
X