- 11 Haziran 2020
- 40
- 46
- 38
- 26
- Konu Sahibi acuraaloha
-
Keşke eve alıp da bakabilsem ama şu anda işsizim. Üçüncü kedinin masrafı İstanbulda tek maaşla altından kalkabileceğimiz şeyler değil yoksa hiç düşünmem. Diğer iki çocuğum da sokaktan gelme bana.O sahiplendirme ilanlarında malesef güzel olan kediler sahipleniliyor. Oradan biri sahiplenir diye pek ümitlenmeyin derimHele tek gözlü kedinin şansı çok az dış görünüş itibariyle. Ya tanıdığınız birine vereceksiniz ya da siz bakacaksınız. Yaz günü bile olsa sokakta baksanız kesinlikle annesi olmadan başına iş gelir. Hele şimdi kış geliyor altından kalkamaz tek başına.
Ben defalarca benzer durumlar yaşadım. Arkadaş, eş, dost daha kolay sahipleniyor. Ben yer bulana kadar evde bakmak durumunda kaldım. En son araba kaputundan çıkan kediciğe yer bulamadım. O da evin ikinci kedisi oldu. Yine de ilan açmaya devam edin. İnşallah yer bulursunuz.Merhaba İyi Akşamlar,
İki hafta önce apartmanımızın önünde hasta bir yavru kedi bulduk. Kedinin bir gözü puslu, ciğerleri hasta ve burnu iltihap doluydu. İki haftalık bir tedaviden sonra durumu gayet iyi ve bu pazartesi veterinerden çıkacak. Peki şimdi ben bu kediyi napacağım? Evime alamam, zaten 2 tane kedim var. Sokağa bıraksam daha 750 gram minicik hayvan bu soğukta tek gözüyle yaşayamaz. Sahiplendirmek için ilanlar açtım, onlara da dönüş alamıyorum. Aşırı panik oldum. Var mıdır bir öneriniz?
Mama ve kumu ben karşılayabilirimKeşke eve alıp da bakabilsem ama şu anda işsizim. Üçüncü kedinin masrafı İstanbulda tek maaşla altından kalkabileceğimiz şeyler değil yoksa hiç düşünmem. Diğer iki çocuğum da sokaktan gelme bana.
Apartmanınızın önüne yuva koyup baksanız sorun ederler mi? Olmadı yaşadığınız şehrin facebook üzerinden hayvanları sahiplendirme grupları oluyor oradan bakabilecek birini bulabilirsiniz.Merhaba İyi Akşamlar,
İki hafta önce apartmanımızın önünde hasta bir yavru kedi bulduk. Kedinin bir gözü puslu, ciğerleri hasta ve burnu iltihap doluydu. İki haftalık bir tedaviden sonra durumu gayet iyi ve bu pazartesi veterinerden çıkacak. Peki şimdi ben bu kediyi napacağım? Evime alamam, zaten 2 tane kedim var. Sokağa bıraksam daha 750 gram minicik hayvan bu soğukta tek gözüyle yaşayamaz. Sahiplendirmek için ilanlar açtım, onlara da dönüş alamıyorum. Aşırı panik oldum. Var mıdır bir öneriniz?
Apartman önünde yaşayamaz ki. Durmaz yerinde yavru daha keşife çıkar illaki. Ya araba altında ölür ya köpek parçalarApartmanınızın önüne yuva koyup baksanız sorun ederler mi? Olmadı yaşadığınız şehrin facebook üzerinden hayvanları sahiplendirme grupları oluyor oradan bakabilecek birini bulabilirsiniz.
Anladım direk yol üzerindeyse sıkıntı evet. Apartmanların küçükte olsa ön arka bahçesi oluyor ya öyledir diye düşündüm. O zaman sahiplendirmek gerek hem sosyal medyanızda paylaşın hemde gruptan sorun bakalım takip etmek şartı ile sahiplendirmek istediğinizi söyleyin.Apartman önünde yaşayamaz ki. Durmaz yerinde yavru daha keşife çıkar illaki. Ya araba altında ölür ya köpek parçalar
İstanbulda her yere getirebiliriz, yakın şehirlere de götürebiliriz.Hangi şehirdesiniz? Belki buradan görüp sahiplenmek isteyen olur.
Zannetmiyorum. Tedavide çok indirim yaptı ancak günlük pansiyon ücreti 100 TL. Bunu indiremiyor.Veteriner bir sure misafi edebilir mi?
Çok çok teşekkürler nazik teklifiniz için. Olur da çok çok çaresiz kalırsak aklımızdasınızMama ve kumu ben karşılayabilirim
Numaramı vereyim özelden. Teklifimde çok samimiyim. Çekinecek veya utanılacak bir şey de yok bunda kendiniz için istemiyorsunuz sonuçta. Sayenizde bir canlının hayatına dokunmuş oluyoruz siz aracısınız burada. Elinizi taşın altına koymuşsunuz bizlerin de yardım etmesi gerekir el birliğiyle o canlılara.Zannetmiyorum. Tedavide çok indirim yaptı ancak günlük pansiyon ücreti 100 TL. Bunu indiremiyor.
Çok çok teşekkürler nazik teklifiniz için. Olur da çok çok çaresiz kalırsak aklımızdasınız
Ben de bu kişiyi buldum dün komşunun kaputuna girmişZannetmiyorum. Tedavide çok indirim yaptı ancak günlük pansiyon ücreti 100 TL. Bunu indiremiyor.
Çok çok teşekkürler nazik teklifiniz için. Olur da çok çok çaresiz kalırsak aklımızdasınız
İstanbuldaysaniz Güngören belediyesi güzel bakıyor aklip iyilestiriyolarMerhaba İyi Akşamlar,
Bu sitede evcil hayvanlar kategorisine fotoğraflı ilan açabilirsiniz. Belki bir annecik çıkar.Merhaba İyi Akşamlar,
Merhaba İyi Akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?