- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Kardeşinizin yaptığı Hırsızlık bunun hiç bir açıklaması olamaz. Sizin ailenize söylemeyeceğinizi bildiği için rahat davranıyor , mutlaka öğrenmeye çalışın yoksa devamı gelir .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alin karsiniza guzelce konusun. Beni esime karsida utandirdin diyin. Gerekirse gidelim yardim alalim bir uzmandqn diyin. Bazi insanlarda bu hastaliktir ihtiyaci olmasa bile alirlar. Bugun sizden alir yarin baskasindan. Uzuldum genc kiz adı cikar.Merhaba sevgili kk uyeleri,
Cok uzatmadan hemen konuya giriyorum. Yatak odasinda cekmecemdeki kutularin icinde 2 tane altin bilekliim vardi. Bir tanesi baya kalin digeri normal kalinlikta. Bugun bi baktim kutuda yok. Yerinde kalin bilekligime benzer sahte bi bileklik var. Sok oldum. Esimi aradim soyledim.
Dusundum sadece kiz kardesim gelmisti.
Kiz kardesime msj attim. Bilekligim kaybolmus yerinde sahtesi var dedim. Polise sikayette bulunmaya gidiyorum dedim. Sonra kimseye soyleme abla ben aldim dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Babama asla soyleyemem kalp hastasi babam. Allah korusun hastalanir. Esim de bosver artik diyor.
Kizlar ben ne zaman zorda kalsa kardesim hep yardimci oldum. Nasil boyle bisi yapti aklim almiyor. Yarin gel konusalim dedim. Ne diyeyim ben bu kiza allah askina![]()
Yok soyledim zaten cok zor oldu soylemem ama soyledim. Yaptigin hirsizlik dedim. Benim evladim icin ayordigim bileklikleri sen ne hakla alirsin diye biraz hakaret ettim. Yarin anlatacagini kurusu kurusuna geri verecegini soyledi bakalim.
+1 korkutmak çözüm değil sebebi bulunmalı.Madde bağımlılığı olabilir mi çalma sebebi? Ya da hasta mı?
Baya planli bir hirsizlik yapmis maalesef. Evde ne yapiyor okulu, kursu, isi gucu yok mu? Internete, telefona duskunlugu de varsa tuketim cilginligina kapilmis olabilir. Hasta baba stresi kolay bir durum degil, ailenizden faturasini gizleyip hirsizlikla cozmeye calismasi manidar... Bir sekilde uretmesi, iyi yonlendirilmesi gerek. Yoksa bugun hirsizlik yapanin sonra neler yalabilecegini dusunmek bile istemeyiz...
Is ariyor suan da zaten. Ama burasi kucuk bi yer oyle cok fazla is firsati olmuyor.Evde boş boş oturuyor madem, işe girip çalışıp ödemesini isteyin.
Malesef yok olsa keske aklima gelmisti amapolis tanidiniz var mi karakila cagirtip korkutun bence. kardes de olsa suçlu.
Malesef babamin ileri derecede kalp rahatsizligi var . Anneminde beyinle ilgili rahatsizligi var. Bu yuzden onlara soylersem hastaliklari tetikler.Annenizi durumla ilgili bilgilendirin.
Aynen oyle korkutsam ne olacak ki. Sebebi neyse tekrar yapacaktir. Sebebini bulup onu cozmem gerekiyor+1 korkutmak çözüm değil sebebi bulunmalı.
Keşke eşinize soylemeseydiniz.. Kardesinizin yaptigi normal degil. Oncelikle neden boyle birseye ihtiyac duyuyor konusturun. Psikolojik bir problem mi yada para yetistiremedigi kotu bir aliskanligi mi var Allah korusun.. Yerinede sahtesini koyunca anlamicaginizi mi dusundu yani cok cocukmuş yahu ..
Bence birdaha konuşma. Yaptığı ayıbı anlasın. Evine sokma görüşme. Eşin sorsa ne diyeceksin seni zora sokuyor. Çocuk desen değil. Koca kız.
Ben olsa bitirrim bütün muhabbetimi, 3 gram altın yüzünden hırsızlığa yeltenmiş bir de kız kardeşini soyuyor.