- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Sebebini öğren mutlaka.Altından ciddi bir problem çıkabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim derdim de inanin bu. Kardesimi bunu yapmaya iten ne. Tehdit mi santaj mi yoksa madde bagimliligi fln mi. Sebebini ogrenip cozersem tekrarlamaz diye dusunuyormSebebini öğren mutlaka.Altından ciddi bir problem çıkabilir.
Benim derdim de inanin bu. Kardesimi bunu yapmaya iten ne. Tehdit mi santaj mi yoksa madde bagimliligi fln mi. Sebebini ogrenip cozersem tekrarlamaz diye dusunuyorm
Amin sagolun insallah. Sabaha kdr uyumadim dusunmekten. Allah kimsenin basina vermesin.Kesinlikle.Ürkütmeden konuşun size açılmasını sağlayın.Korkarsa hiç anlatmaz.İnşallah kötü bir şey çıkmaz altından.Allah yardımcınız olsun.
Amin sagolun insallah. Sabaha kdr uyumadim dusunmekten. Allah kimsenin basina vermesin.
sevgilisine yediriyor olabilir.Malesef ki planlamis fakat o kdr cocukca dusunmis ki. 1 tanesine benzer bi bileklik koymus. Gecen yil mezun oldu. Bi erkek arkadasi vardi. Ondan sonra boyle oldu. Daha once hic boyle degildi. Gelince guzelce konusacagim bakalim
Belki geçmişten gelen bir borçtur. Mesela daha önce kredi kartı kullaniyordur size söylememiştir ödemeye ödemeye de o borç dağ gibi olmuştur. Madde bağımlılığı en kotu ihtimal. E kullansa da kullanmadim der yalan söyler. Hastaneye götürmekle tehdit edin, test yapicaz eğer uyuşturucu kullaniyorsan ortaya çıkar polisle basın derde girer deyin ama blöf yapar gibi değil. Hadi şimdi gidiyoruz hastaneye diye emri vaki yapın. Zaten o kadar sıkıştırıldığında direnecegini sanmiyorum. Gerçeği itiraf edecektir. Ama ben borcu olduğuna inanıyorum. Ya birine borcu vsr ya da kredi kartına. Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim çok merak ettim.Amin sagolun insallah. Sabaha kdr uyumadim dusunmekten. Allah kimsenin basina vermesin.
bende senin gbi dusunyrm canm ya borc yada erkek arkadas tarzi bsy tehdt gbi maddeye ihtmal vermyrm ama nolur nolmszBelki geçmişten gelen bir borçtur. Mesela daha önce kredi kartı kullaniyordur size söylememiştir ödemeye ödemeye de o borç dağ gibi olmuştur. Madde bağımlılığı en kotu ihtimal. E kullansa da kullanmadim der yalan söyler. Hastaneye götürmekle tehdit edin, test yapicaz eğer uyuşturucu kullaniyorsan ortaya çıkar polisle basın derde girer deyin ama blöf yapar gibi değil. Hadi şimdi gidiyoruz hastaneye diye emri vaki yapın. Zaten o kadar sıkıştırıldığında direnecegini sanmiyorum. Gerçeği itiraf edecektir. Ama ben borcu olduğuna inanıyorum. Ya birine borcu vsr ya da kredi kartına. Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim çok merak ettim.
Evet her ihtimale karşı uyanık olmak lazim. Yazık daha 20 yasindaymis gencliginin heba olmasını istemeyiz.bende senin gbi dusunyrm canm ya borc yada erkek arkadas tarzi bsy tehdt gbi maddeye ihtmal vermyrm ama nolur nolmsz
Eski kapattirdigi hattina baktirdi esim 727 tl borciu gorunuyormusKredi karti da olabilor tabi o da bi ihtimal
Belki geçmişten gelen bir borçtur. Mesela daha önce kredi kartı kullaniyordur size söylememiştir ödemeye ödemeye de o borç dağ gibi olmuştur. Madde bağımlılığı en kotu ihtimal. E kullansa da kullanmadim der yalan söyler. Hastaneye götürmekle tehdit edin, test yapicaz eğer uyuşturucu kullaniyorsan ortaya çıkar polisle basın derde girer deyin ama blöf yapar gibi değil. Hadi şimdi gidiyoruz hastaneye diye emri vaki yapın. Zaten o kadar sıkıştırıldığında direnecegini sanmiyorum. Gerçeği itiraf edecektir. Ama ben borcu olduğuna inanıyorum. Ya birine borcu vsr ya da kredi kartına. Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim çok merak ettim.
Daha önce de ayni şeyi söylememiş miydi buna benzer bir olay için? Yani telefon faturası icin de annenizin altınlarını almıştı.Kapattirdigi hat icin 727 tl borcu varmis.
Neyse en azından altından çok çok kotu bir şey çıkmadı. Kulağını çekin yine de.Kapattirdigi hat icin 727 tl borcu varmis.
Odememis ki bu gorunen borc acaba bnm altinlarimi nereye harcadi onu bilmiyorim.Neyse en azından altından çok çok kotu bir şey çıkmadı. Kulağını çekin yine de.
Allahtan eşiniz anlayışlıymışta hoş karşılmış. Yüz vermeyin yaptığı asla doğru bir şey değil alışkanlık haline bile getireblir. İhtiyacı vardır tamam ama sizden isteseydi izinsiz ne kadar ayıp