• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kizi napayim !

Paraya sıkışmış herhalde, bir yandan günübirlik işler yaptığına göre. Ne mezunu kardeşiniz, düzenli bir iş ayarlama şansınız yok mu?

Onlisans mezunu. Malesef kucuk bi yerde yasadigimiz icin oyle cok is firsati yok. Kotona migrosa basvurdu fakat basortisunden dolayi alinmadi. Esim duzenli bi is ayarlamaya calisiyor bugun bi kac yerle gorusecek bakalim

Çok üzücü.. bide sizi salak mı zannetti sahtesini koyuyor.. bence hemen geri getirmesini yoksa polise gideceğinizi söyleyin.. hemen satmış mı??

Onlisans mezunu. Malesef kucuk bi yerde yasadigimiz icin oyle cok is firsati yok. Kotona migrosa basvurdu fakat basortisunden dolayi alinmadi. Esim duzenli bi is ayarlamaya calisiyor bugun bi kac yerle gorusecek bakalim
Yani kusura bakmayın ama başörtüsünden dolayı işe giremiyor ama hırsızlıl yapmaya çekinmiyor.. takmasın bence o başörtüsünü..

Evet ben de bundan korkuyorum. Ben uzerine bir bardak su ictim.zaten.
Ama baskasi asla affetmez
Pardon ama neden bir bardak su içiyorsunuz?
Tehdit edin geri getirsin bi zahmet bozdurduysa parasını getirip versin .Veya o parayla bir şey aldıysa onu getirip versin.
Ama bi bedel ödesin yani böyle yaparsaniz daha çok esyanizi yürütür.
Tehdit edin polise haber vericem diye.

Hipocum,başortüsü suçsavar değildir,bunu karıştırmasaydın iyiydi...
Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??

Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??

Hanimefendi israrla ayni seyi yaziyorsunuz. Ben zaten yaptigi seyi savunmuyorm. Sebebi ne olursa olsun suclu.
Kardesimin basortusu sizi ilgilendirmez.

Bende dine çekmek istemiyorum tabii ki,ama bu sözlerinle baş örtmeyenleri potansiyet suçlu da yapıyorsun farkında olmadan.Nefs herkeste vardır ve kimse melek değildir.

Bende dine çekmek istemiyorum tabii ki,ama bu sözlerinle baş örtmeyenleri potansiyet suçlu da yapıyorsun farkında olmadan.Nefs herkeste vardır ve kimse melek değildir.
Kesinlikle öyle bişi demek istemedim.. ne alakası var.. neyse konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum ama ben yakıştıramadım ..

Konu sahibi kusura bakma konuyu dine çekmek istemedim.. kimsenin başörtüsü de beni ilgilendirmez zaten.. sadece gerçekten üzüldüm .

Sonuç olarak telefon borcunu kapatmak için mi çalmış altınlarınızı.. Hanımefendiciğim eşiniz de siz dd anlayışlılıkta hakikaten marka olmalısınız.. Benim kardeşim böyle bir şey yapsa yerin dibine geçer ordan da çıkmam.. Pes..! İstese vermicek miydiniz? Hırsızlık bu.. Kardeşiniz bir hırsız.. Bunun başka açıklaması yok.. Ben sadece telefon borcu olduğunu sanmıyorum kusura bakmayın.. Evde maddi değeri olan eşyalarınız kaldıysa henüz geç değil.. Saklayın ya da bankaya koyun.. Benden söylemesi.. Bir kere yapan bir daha yapar.. Affettiğiniz sürece bu böyle

Sonuç olarak telefon borcunu kapatmak için mi çalmış altınlarınızı.. Hanımefendiciğim eşiniz de siz dd anlayışlılıkta hakikaten marka olmalısınız.. Benim kardeşim böyle bir şey yapsa yerin dibine geçer ordan da çıkmam.. Pes..! İstese vermicek miydiniz? Hırsızlık bu.. Kardeşiniz bir hırsız.. Bunun başka açıklaması yok.. Ben sadece telefon borcu olduğunu sanmıyorum kusura bakmayın.. Evde maddi değeri olan eşyalarınız kaldıysa henüz geç değil.. Saklayın ya da bankaya koyun.. Benden söylemesi.. Bir kere yapan bir daha yapar.. Affettiğiniz sürece bu böyle

Ben yaptigi seyden zaten utaniyorum. Savunmuyorum da sebebi ne ollursa olsun suclu. Anlayisla yaklasmaya calismamdaki sebep nedenini ogrenebilmek. Bi yere borcu varsa kapatalim ki bidaha yapmasin. Ya da tehdit eden varsa gidip savciliga sikayette bulinalim diye. Affetmedim ztn affettigimi de nerden cikardiniz.

Bencede yaptığı çok yanlış ve bunu tekrarlaması daha da yanlış. Bence eşiniz konuşsun daha etkili olabilir aileden birinin olmaması. Gerçek bi sıkıntı olsa bile bu yola başvurması affedilemez. İçinizde affetseniz bile ona bunu belli etmeyin. Bu bir hastalıkta olabilir bunuda değerlendirin.
Geçmiş olsun umarım birdaha yapmaz. Yoksa başına geri dönülemez işler açabilir.

Ben yaptigi seyden zaten utaniyorum. Savunmuyorum da sebebi ne ollursa olsun suclu. Anlayisla yaklasmaya calismamdaki sebep nedenini ogrenebilmek. Bi yere borcu varsa kapatalim ki bidaha yapmasin. Ya da tehdit eden varsa gidip savciliga sikayette bulinalim diye. Affetmedim ztn affettigimi de nerden cikardiniz.
Ben tam tekmil bir konuşma yapmadığınızı düşündüm nedense.. Peki var mı tehdit eden gerçekten.? Güvenmek zor olmaz mı? Çünkğ daha önce de yapmış ya o yüzden diyorum.. Yani nasıl bir borç ki bimtiyor.. İnşallah başka bir durum yoktur..

Ben tam tekmil bir konuşma yapmadığınızı düşündüm nedense.. Peki var mı tehdit eden gerçekten.? Güvenmek zor olmaz mı? Çünkğ daha önce de yapmış ya o yüzden diyorum.. Yani nasıl bir borç ki bimtiyor.. İnşallah başka bir durum yoktur..

Daha bu aksam konusacagim kardesimle konusmadim daha.

Konuyu biraz daha ciddiye almaniz iyi olur sanirim. Sizin icin baya uzucu bir durum. Ama ailenizin bilmesi taraftariyim. Nedenine gelirsek bir onceki telefon borcu demis ama yatirmmais demekki o degil yalanda var isin icinde. Telefon demis aile affetmis o da kaldigi yerden devam etmis annenizin altinlari alinmis ardindan sizin alyansiniz alinmis ardindan sizin bileklikleriniz derken belkide sadece bu kadar olmayabilirde. Evden baskada aliyor olabilir ailenizin size soylemedigi sizde yakalanacagini bile bile aldiysa baska evlerdende alabilir. Neticede yaptiginin karsiligini gormedigi bir durum yine yaratilirsa bu olay onu uine tesvik edebilir ki daha once oyle olmus. Polise verin asla demiyorum yapmayinda zaten ciddi sekilde korkutun ve sebepleri ile baska yapip yapmadigini ogrenin. O borcuda bilekligi bozdurup siz kapatmayin. Girsin.markete calissin 1 ayda kapatsin 700 lira at degil deve degil. Siz kapatirsaniz tesvik etmis olursunuz. Neticede arkayi toplayan biri var diye dusunur. Siz bu olayi ailenize anlatmiyorsuniz belki aileninde size anlatmadigi olaylarda olabilir. Allah size kolaylik verir ve bu sorunu cozersiniz.

Iyi insanlarsiniz belliki. Esiniz is bakıyor siz ise sabirla bu isi cozme derdindesiniz. Ama lütfen dersini verin. Cok yumusak görünurseniz yaptigi yanlışın vahimiyetini anlamaya bilir. Allah korusun aliskanlik yapar bir akraba bir misafirede yapabilir.

Back
X