- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.792
- 158
- Konu Sahibi Kai Hiwatari
-
Buyuk konustun aynisini yasaman yakindirSevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Instada bi yazi gormustum: hayatimizin erkegini bulacaz diye, kotu kadin oluyoruz yaziyordu.. ben tabiiki yumusatarak yazdim..Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Yani ne alaka herkes kendinden sorumlu sen kimseyle çıkmadın diye herkes mi öyle yapsın herkesin kendi tercihi böyle birşey kişisel gelişim konusu olması saçmaSevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Mezhep genişliği ‘rahatlık’ manasında kullanılır.Deyimdir.Sakin olalımMezhebi geniş ne demek??? Ne demek siz hangi hakla mezheplere dil uzatıyorsunuz?? Bu forumda farklı mezheplerden bir sürü insan var.
Gün geçmiyor ki forumda tuhaf tiplere rastlamayalım.Senle olmaz canım zaten bu üslupla zor biraz :))Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?