- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Ka
Seninle ayni seyleri yasamis biri olarak bu yorumumu cok dikkate almani istiyorum. Benim esimde senin ki gibiydi butun hatalarimi yuzume vurur surat yapar konusmazdi. Evliligimin 3 ayi hergun aglayarak neden evlendim ki ben diyerek gecti. Esim cok duzenli Yaptigi herseyi buyuk bir nizam ve ozenle yapan biridir. Bense tam tersiydim. Bana surekli surda toz var sil surda leke kalmis yok buzdolabin ustu soyle yok burasi boyle diye butun gun temizlik yaptirirdi. Bende senin gibi cok dikkatsizdim. Hicbir sey gozume takilmazdi farketmezdim. Esim haliya ekmek parcasi koyar onu gorup almami beklerdi. Gormeyince de bagirir burasi senin evin sen gorup almazsan kim gorecek diye sinirlenir bende aglardim. Bazi yemeklerimi cok begenir bazilarini da begenmezdi. Begenmedigi yemegi de zaten yemezdi. Butun tartismalarimiz hep bu yuzden di. Bir gun karar aldim ve onun istedigi gibi biri olmaya karar verdim. Bu aslinda ilk once kendi yararimaydi. Yapamadigim yemekleri internetten bakarak yapmaya basladim annemden yardim aldim bi yerde guzel yemek yemissem nasil yapildigini sordum. Evimi hep temiz tutmaya calistim kendime gore bi duzen oturttum... mesela bi ornek vereyim pilav yapmayi beceremiyordum lapa gibi oluyirdu. Bana senin pilavin niye boyle oluyor diyordu. Ben de ne mi yaptim internetten pilav yapmanin puf noktalarina baktim ve pirinci iyice yikamadigim icin lapa oldugunu farkettim. Artik esim oyle memnun ki benden simdi evinin hanimi oldun diyor. Yemrklerimi cok begeniyor.sadece esim degil musafirlerim komsularim herkes cok temiz ve hamaratsin diyor. Oysa neler yasadim bir ben bilirim. Sana diyecegim o ki esinin tavirlarina karsi kirginligini dile getir.ben bir karar aldim ama seninde yardimina ihtiyacim var. Bende yemeklerimin guzrl olmasini istiyorum ama sen surekli yuzume vurdukca yapamiyorum de. Soyle yapsan daha iyi olur de ama bunu kibar bir dille soyle de. Benim yaptigim hatalari sen yapma. Aglamak hicbir seye care degil
Bir yerden baslamalisin. Sevgiye giden yol erkeklerin midesinden gecer derler ya o gercekten dogru. Omrunun sonuna kadar boyle gidemez. Eger kaynanan ve esin yemeklerine kusur buluyorsa bi sorun var demektir. Bir asci gibi olmak zorunda degilim ama bende guzel yemekler yapabilirim de ve bir yerden basla
Internetten bak guzel yemek yapan arkadaslarina sor puf noktalarini ogren. Ben bu kadar yapiyorum diye kestirip atma.begenmiyorsan yeme taktigi kisa vadede ise yarar belki ama nereye kadar... pek yorum yapan biri degilimdir ama bu konuyu gorunce dayanamadim insallah bu konuyu cozer ve cok mutlu olursun... saglicakla...
esiniz boga burcu mu :) birebir benm esimi tarif ettiniz resmen. Yemek konusu haricinde hersey birebir ayni