ben bu kocayla napıcam..

hahaha beni çok güldürdün ya allah senden razı olsun ya :)) walla kaynanamdan çekmıyorum bu kdr. Allahtan ondan ayrıyım..ama üst katlarında bize ev var orasını yaptırsam da cıksammı hem yemek konusunda rahat ederiz herkes kendi anasında yer:)

yagmurdan kacıp doluya tutulmak olur, aman diyorum! :1:

Gerçekten öyle, bizimkiler bi kaşık yesin hemen güzel olmuşmu diye sorarım.:26:
elimde değil onlar beğenince nasıl yorgunluğum gidiyor.:46:
düşünüyorumda konuyu açan arkadaşın durumu gerçekten üzücü, emek veriyosun yemeğin başında pişiriyosun uğraşıyosun
sonra beş karış surat, yapılmış işte ye kalk:41: eline sağlık demiyosan bari bide burun kıvırma. çok kızıyorum çok böyle adamlara:41:
ne yazıkki öyle.. birde üzülyorum artık..ağlamak çözüm değil ama tutamıyorum kendimi onu da biliyorum, ağlamıycam diyorum defalarca ağlamıycam diyorum ama olmuyor..bazen kendimi evlilik için yetersiz hissediyorum..napim ev kızı olmadım 2 üniversite bitirdim yurtdışında eğitim aldım, hep orda burda. az önce öyle evlenmeyen arkadaşlarımın resimlerine baktım ne iyi ediolar diye hayatlarını yaşıyorlar diye..ben de burada adam yemek beğenmedi, eleştrdi diye günümü mahvediyorum..o kadarr çok geriye dönmek istiyorumki..bugün ilk defa bunları hissettim...az önce.. evet eşimi seviyorum, o mutlu olunca benim için gerisi yalan oluyor..yardım etsin istiyorum benim işimi kolaylaştrsın, ama böyle yapma etme temizleme diyerek değil...farklı bir sorunu var eşimin cinsellikle vs ile alakalı değil..ailesinden cok yıpranık geldi bana..huzur görmemiş, sevgi görmemiş,bilmıyor nasıl aile bir arada tutulur onu bile bilmiyor çünkü ailesinde öyle bir kavram yok. anne yemek yemez, görümcem desen aynı acıkmışsa toplu bile olsak ayrılır bizden ayrı yer..hiç beklemez. herkes kendi başının çaresine bakmış...
işte bunları düşününce üzülyorum cok..
Allah hepinizden razı olsun..hakkınızı helal edin..zaman ayırıyorsunuz, yol gösteriyorsunuz, yardım ediyorsunuz...

Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.

ilk defa öğretmenim,15 aylık evliyim diye bir konunuza giriş yapmamışsınız .daha önceden de eşinizin takıntılı oldugunu yazmıstınız,orda size fikir verenlerin dediklerini uygulayarak işe başlayabilirsiniz

o doktora gitmiyorsa sen gitsen. hatta eşinide al yanına... eşin dışardayken doktora sor bakalım. o nediyecek... ben çok takıyorum de... galiba sen haklısın doktora gitmek istiyorum desennn. zaten bir süre sonra eşinide çağırabilir doktor....

öyle diyorum zaten cok agresif oldum diyorum..seninle gitmek istiyorum diyorum..hayır sen git diyor..

ilk defa öğretmenim,15 aylık evliyim diye bir konunuza giriş yapmamışsınız .daha önceden de eşinizin takıntılı oldugunu yazmıstınız,orda size fikir verenlerin dediklerini uygulayarak işe başlayabilirsiniz

öğretmen olduğumu eşimden ayrı olduğumu belirtmek adına yapıyordum, yanlış anlaşılmasın...yoksa övünmemden değil...
deniyorum ne yazıkki olmuyor..

ha bu arada eşim sadece düzen konusunda takıntılı... yemek konusunda şükür sıkıntımız yok.

birde birşey soracağım ailesindede bu huy var mı? gözlemlediğin....

benim eşimin rahmetli babasında varmış, şimdi ablası ve kendisinde de var. ırsi mi yoksa bulaşıcı mı acaba...

tamam ben bazı yönlerden rahatım, bu huyundan dolayı.... evdeki işlerin bazılarını özellikle düzen işlerini eşime devrettim.

gözlemlediğim kadarıyla babasında var..bu yüzden annesine çok düşkün , yani baba anneye çektiriyor diye. ama dönüp kendine hiç bakmıyor..

gözlemlediğim kadarıyla babasında var..bu yüzden annesine çok düşkün , yani baba anneye çektiriyor diye. ama dönüp kendine hiç bakmıyor..

aynen eşimde öle. babasına kızıyor ama biraz oda öle... sanırım ırsilikte var... o kendini fark edemiyordur... hastalık olarak bak... daha öncede yazdığım gibi. doktora sen git ve danış.. belki bizden daha iyi tavsiyeler verir... kişisel gelişim sitelerine bak. takıntılı kişilere nasıl davranılması gerekirmiş..

Begenmiyorsa , kendi yapsin beraber yiyin..
bir ömür ona yemek begendireceksin diye kendini harap etme...
madem begenmiyorsun sen yap de..

Evet ben de onun bu yaptığının şımarıklık olduğunu söyledim..bunu bile bulamayan insanlar olduğunu..Annesiyle aram mesafeli..bunu yapmak isterdim ama istemem, çünkü kayınvalidem iyi niyetli gibi görünse de bana güven vermıyor. bir kere insan annesinin yemeklerini çok özlermiş sonra eşinin yemeklerini alışırmış demişti.bunda kötü bir şey yok ama bana yaptığı bir iki düşüncesiz davranıştan sonra gözümden düştü. zaten oğlu da onun pohpohlamasından dolayı böyle. önceden böyle değildi ne zamanki biz söz nişan yaptık o zaman oğlu kıymetli oldu.
zaten o da yapma yeemek diyor açık açık yapamıyosun diyor..zaten insann bunun üzerine yemek yapası da gelmiyor..

Bu fikir çok hoşuma gitti :9:

Evet yapabilicek durumu olsa kocasına kapak olurdu cidden Zeyy :1:

Canım madem öyle, bence doktordan önce sen kendin onu takmamayı dene. Sadece bir kez daha uyar, bundan sonra beğenmiyor musun hiç gelmicem üstüne paşa gönlün ne istersen onu yap, sen benim kocamsın büyütmem gereken bi çocuk değil. Beni ne kadar üzdüğünü ve bşyleri değiştirmen gerektiğini farkedene kadar herşeyi kendin yap de. Sonra da bırak bakalım ve sabret. :26:

aynen eşimde öle. babasına kızıyor ama biraz oda öle... sanırım ırsilikte var... o kendini fark edemiyordur... hastalık olarak bak... daha öncede yazdığım gibi. doktora sen git ve danış.. belki bizden daha iyi tavsiyeler verir... kişisel gelişim sitelerine bak. takıntılı kişilere nasıl davranılması gerekirmiş..

Bunu düşünmüyor değilim..bendeki dikkat eksikliği için gidicem..eşime de gittiğimi haber vermeyi düşünmüyorum...

Evet yapabilicek durumu olsa kocasına kapak olurdu cidden Zeyy :1:

Canım madem öyle, bence doktordan önce sen kendin onu takmamayı dene. Sadece bir kez daha uyar, bundan sonra beğenmiyor musun hiç gelmicem üstüne paşa gönlün ne istersen onu yap, sen benim kocamsın büyütmem gereken bi çocuk değil. Beni ne kadar üzdüğünü ve bşyleri değiştirmen gerektiğini farkedene kadar herşeyi kendin yap de. Sonra da bırak bakalım ve sabret. :26:

Bunu uygun bir duruum oldgunda söyliycem..dediğiniz gibi oluruna bırakıcam..zaten artık cidden içimden ona dair çaba sarfetmek bile gelmiyor..böylesinin cok ddaha iyi olacağını düşünüyrum..

Bunu uygun bir duruum oldgunda söyliycem..dediğiniz gibi oluruna bırakıcam..zaten artık cidden içimden ona dair çaba sarfetmek bile gelmiyor..böylesinin cok ddaha iyi olacağını düşünüyrum..

Canım bir de bşy sölicem bazen bazı şeylerin üstüne gittikçe çözümünü zorlaştırıyoruz. Sen zaten konuşmayı denemişsin, üzüldüğünü söylemişsin, görünen köy şudur: Bunlar işe yaramıyor. Bazen cidden oluruna bıraktığında hiç yorulmadan çözüm bulmuş oluyosun aslında. Umarım orta yol bulur, tadını çıkarırsınız evliliğinizin :26:

Yemek kursuna gıdın yaptığınız super yemekleri karşısında afiyetle yiyin. onada kendi yemeğini kendisinin yapmasını teklif edin sızım yemeklerınızı beğenmiyor ve elestırıyorsa.

Canım bir de bşy sölicem bazen bazı şeylerin üstüne gittikçe çözümünü zorlaştırıyoruz. Sen zaten konuşmayı denemişsin, üzüldüğünü söylemişsin, görünen köy şudur: Bunlar işe yaramıyor. Bazen cidden oluruna bıraktığında hiç yorulmadan çözüm bulmuş oluyosun aslında. Umarım orta yol bulur, tadını çıkarırsınız evliliğinizin :26:

sanırım biraz da ondan zaten..ben kasıyorum ha bir şey olucak ha şimdi laf sölicek yine derken..
inşallh uzun süre üzerine gitmicem..tınlamıcam..umursamıcam..

Bence verilecek en guzel cevap yapsbılecegınızın en iyisini mukrmmelını yaparak karsınızdakı insanı bundan mahrum bırakmak. Hatasını anlayıp kendisini duzeltene kadar

o mükemmeliğe erişmem için de işte bu sınavları başarıyla geçmem gerekiyor sanırım..arkdşın dediği kurs işe yarar inşalh..

Back
X