Ben bu kocayla ne yapıcam?

tek başıma nasıl dönücem aklımdan geçti gitmek ama gidip onları evde otururken görmek daha fazla sinir bozardı galiba

Düğüne birlikte gittiğiniz kişilerden biri eşinizin arkadaşı değil miydi?
Rica edebilirdiniz.
Eve gititğinizde sanırım eşiniz de ne kadar rahatsız oludğunuzu anlardı.
Ayrıca eşiniz arkadaşına da ayıp etmiş.

Şart koşsanız eğer beni yine yalnız bırakacaksan beraber bir yere gitmeyelim deseniz kabul etmez mi acaba?Düğünde seni sorduklarında ne cevap vereceğimi bilemedim,çok utandım falan deseniz anlar belki.
Bu arada benim eşimde ikide bir sigara içmeye çıkar dışarı.Pek oturmaz benim yanımda.Sıkıldığını bildiğim için birşey söylemem bende.Üstelik siz benden daha şanslı sayılırsınız,sizin yanınızda arkadaşınız da varmış.Bizim gittiğimiz düğünler genelde iş çevresinden oluyor ve ben hiç kimseyi tanımıyorum.Hoş akraba tarafından da olsa farketmiyor çünkü onları da tanımıyordum,öyle garip garip bir başıma oturuyordum.Bir de böyle düşünün.

Düğüne birlikte gittiğiniz kişilerden biri eşinizin arkadaşı değil miydi?
Rica edebilirdiniz.
Eve gititğinizde sanırım eşiniz de ne kadar rahatsız oludğunuzu anlardı.
Ayrıca eşiniz arkadaşına da ayıp etmiş.

arkadaşı pek takmaz o zaten hep ortada idi ama gerçekten bir daha gitmem yada önceden söz almadan gitmem zaten düğünü dert etmezdim sonradan yaptığı davrfanış olmasa idi büyütmezdim bile

Şart koşsanız eğer beni yine yalnız bırakacaksan beraber bir yere gitmeyelim deseniz kabul etmez mi acaba?Düğünde seni sorduklarında ne cevap vereceğimi bilemedim,çok utandım falan deseniz anlar belki.
Bu arada benim eşimde ikide bir sigara içmeye çıkar dışarı.Pek oturmaz benim yanımda.Sıkıldığını bildiğim için birşey söylemem bende.Üstelik siz benden daha şanslı sayılırsınız,sizin yanınızda arkadaşınız da varmış.Bizim gittiğimiz düğünler genelde iş çevresinden oluyor ve ben hiç kimseyi tanımıyorum.Hoş akraba tarafından da olsa farketmiyor çünkü onları da tanımıyordum,öyle garip garip bir başıma oturuyordum.Bir de böyle düşünün.

kesinlikle şart koşucam bir daha gider iken birde cnm yanımda arkadaş olmasa hiç gitmem ben öyle yerlere ben de sıkılırım sana da üzüldüm insanları tanımadan öyle oturmak zor gerçekten

erkekler dugunleri pek sevmez ki .

normaldir erkek arkadaslariyla takilmasi.

ya şunu söyleyim aslında benm eşim sever düğünleri ynımda pek durmasa da salonun bir köşesinde bekler ama hep arkadaşlarının yanında bekler benmle olmıyacaksa neden evleniyor ama dimi

ya şunu söyleyim aslında benm eşim sever düğünleri ynımda pek durmasa da salonun bir köşesinde bekler ama hep arkadaşlarının yanında bekler benmle olmıyacaksa neden evleniyor ama dimi

dugunde sizin yaninizda olmucaksa neden evleniyor ama demi..

erkekler dugunleri pek sevmez ki .

normaldir erkek arkadaslariyla takilmasi.

Evlenildiğinde herkes sevdiklerini yapacak sevmediklerini yapmayacak diye bir kaide yok.

Ortaklıktır evlilik.. Kişiler bazen hoşlanmadıkları şeylerde bile eşlerine eş!lik yapmalılardır.

Orada üç beş saatlik bir can sıkıntısını çekmesi çokta zor değildir.

....................

Sizin savunduğunuz şey haklı, davramışınız yanlış olmuş..
Uzaktan konuşmak kolay, bazen insan uygulayamayabiliyor ama isteklerimizi surat asarak değilde iyi zamanlarda usulca anlatmak, anlamazsa bir daha anlatmak çare oluyor; bu şekilde konuşmalar ve surat asamalar malesef ki hüsranla sonuçlanıyor.

Evlenildiğinde herkes sevdiklerini yapacak sevmediklerini yapmayacak diye bir kaide yok.

Ortaklıktır evlilik.. Kişiler bazen hoşlanmadıkları şeylerde bile eşlerine eş!lik yapmalılardır.

Orada üç beş saatlik bir can sıkıntısını çekmesi çokta zor değildir.

....................

Sizin savunduğunuz şey haklı, davramışınız yanlış olmuş..
Uzaktan konuşmak kolay, bazen insan uygulayamayabiliyor ama isteklerimizi surat asarak değilde iyi zamanlarda usulca anlatmak, anlamazsa bir daha anlatmak çare oluyor; bu şekilde konuşmalar ve surat asamalar malesef ki hüsranla sonuçlanıyor.

MALESEF Kİ BENMKİ DE HÜSRAN LA SONUÇLANDI şu an ona hala sinirliyim ve surat asmak istiyorum

sadece düğünde değil evde her yerdebenden önce arkadaşları geliyorsa ne aladım ben bu evlilikten o zman hiç evlenmese idi arkadaşları ile hep olurdu kimsede karışmadı cnm

tatlım benim eşimde düğüne derneğe gezmeye gelmekten hoşlanan biri değildi beni hep kendi ailesiyle göndermek isterdi bende deli olurdum sonra baktım ki böyle olmuyor bende gitmeme kararı aldım önceleri pek oralı olmadı sonra beni götürmek için mecburen kendide gelmek zorunda kaldı şimdi her yere beraber gidiyoruz bence sende böyle yapmayı dene ;)

tatlım benim eşimde düğüne derneğe gezmeye gelmekten hoşlanan biri değildi beni hep kendi ailesiyle göndermek isterdi bende deli olurdum sonra baktım ki böyle olmuyor bende gitmeme kararı aldım önceleri pek oralı olmadı sonra beni götürmek için mecburen kendide gelmek zorunda kaldı şimdi her yere beraber gidiyoruz bence sende böyle yapmayı dene ;)

eşimin ailesi ile görüşmüyoruz onlarla gitmek zorunda değilim bu yüzden valla bende oralı olucağını sanmıyorum çünkü beraber gidiceğimiz pek bi yer yok ben kendi aileme giderim oda tek zaten ayda bi kere dışarı çıkarz gezmeye oda bazen arkadaşlarla olur genelde bize gelirler ev müsait olduğu için biz pek gitmeyiz bi düğünlere gidiyoruz onu da böyle burnumdan getiriyor

Back
X