Ben bu kocayla ne yapıcam?

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor :(:(:(

canım tipik koca modeli ama bak gece seni yollamamış,üzerini örtmryr falan gelmiş,yanında yatmışİyi yönlerini gör.Bence uzatma akşam güzel bi ortam hazırla ve kocanla ii vakit geçir.Evlilik bu zaten....

canım tipik koca modeli ama bak gece seni yollamamış,üzerini örtmryr falan gelmiş,yanında yatmışİyi yönlerini gör.Bence uzatma akşam güzel bi ortam hazırla ve kocanla ii vakit geçir.Evlilik bu zaten....

o kadar şey yaptıktan sona onu yapmış yapmamış gözümde olmuyor işte tam mutfağa gidicem bişiler hazırlıcam birden parlayınca neye uğradığımı şaşırdım belki de haklısınız uzatmamak lazım da bazen elde olmuyor

Yani sizi düğüne bırakıp kendi bekar arkadaşları ve kardeşiyle beraber evde mi oturdu?

Yani sizi düğüne bırakıp kendi bekar arkadaşları ve kardeşiyle beraber evde mi oturdu?

aynen öyle yaptı orada sinirden kudurdum eve gelince yaptıkları da üstüne eklendi sinirdin ne yapıcağımı şaşırdım ya offf allahım evlilik ne kadar zor ya

canım sende onun yaptığını yap. bir gün onun bi akrabasının düğününde birden ortadan kayboluver. Herkesin eşi yanındayken o seni göremesin. ya da sakince bu durumdan rahatsız olduğunu bu olay için çk üzüldüğünü söyle

Ya ne nokta ne virgül kullanıyorsunuz,biraz düzgün yazsanızda bizde yorulmadan okuyup yorum yapsak...:19:

canım sende onun yaptığını yap. bir gün onun bi akrabasının düğününde birden ortadan kayboluver. Herkesin eşi yanındayken o seni göremesin. ya da sakince bu durumdan rahatsız olduğunu bu olay için çk üzüldüğünü söyle[/Q

ortadan kaybolmam hemen aramaya çıkar sonrada al sana bi kavga nedeni daha ve ben bunu yapamam anlatma ile anlamıyor bu ilk değildi çünkü aklımdan geçen onunla bir süre konuşmamak yemeğini yapıp önüne veririm ama konuşmam tabi onu da becerebilirsem küs kalan bi yapım yok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan ve üzülüyorum

Evlilik böyle birşey evlendiğin adam kafana göre olmaz işin içine çevre,arkadaş,ailesi devreye girince başbaşa sorun yok onu zamanla törpülüyeceksin

Evlilik böyle birşey evlendiğin adam kafana göre olmaz işin içine çevre,arkadaş,ailesi devreye girince başbaşa sorun yok onu zamanla törpülüyeceksin

malesef evleneli daha çok olmalı bir seneyi geçtik ailesi ile sorunlarımızı yeni çözdük şimdi kendisi sorun çıkartıyor bu hayat dertsiz geçmiyor galiba herkezin illa derdi olmak zorunda

günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor :(:(:(

bak canım her insan kendi derdini bilir senin sorununu küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlama benim eşimde o tarz yerlerden hoşlanmaz hatta geldi diyelim asla oynamaz ve oynatmaz dans eder o ayrı ama etmesede sorun yapmam 15 aylık evliyim tazeyiz yani içimiz geçmiş sanma ortamda mesafeli ağır durur ama birebirken harikadır o ayrı ama çok kızacağım şeyler yapıyo çocuk gibi o efendi adam başbaşa kalınca bebek gibi ama o kadar iyi yönleri var ki sabredeceksin senin eşin seni aldatıyormu gece hayatı varmı seni hep yalnız bırakıyormu konuşamıyormusnuz eviyle ilgilenmiyormu eğer bunlar varsa üzülürüm çok üzülürüm ama diğer anlattıklarına üzülmem tatlım maddi açıdan zordasınız dsanıyorum buna üzüldüm Allah yardımcınız olsun eğer eşin çalışmıyor umursamıyorsa üzülürüm ama elinden gelen buysa yine kızmam adaletli ol tatlım inşallah diğer saydığım sorunların yoktur inşallah

Çevremde görüyorum yılbaşı geceleri eşini yalnız bırakıp arkadaşlarıyla eğlenmeye giden, bayramlarda yine eşini evde bırakıp arkadaşlarıyla veya kardeşleriyle birlikte dışarıda vakit geçiren, ya da haftasonu tatilini ailesinin yanında değil de kendi başına aklının estiği gibi geçiren kocaları. Böyle özel anlarda eşinin yanında olmayacaksan aile olmanın ne anlamı kalıyor o zaman niye evlendin değil mi ama.
Eşin eğer ilk kez böyle bir şey yaptıysa belki arkadaşları ısrar etmiş o da kıramamış olabilir. Ama sürekli aynı şeyi yapıyor ise bence eşin aile kavramının tam olarak nasıl bir şey olduğunu henüz anlayamamış, kendini hala bekar gibi düşünüp o şekilde hareket ediyor bence.
Konuyu uzatmamak, barışmak anı kurtarabilir ama gelecekte de aynı şeyi yapmayacağı anlamına gelmez. Genelde eşler arasındaki problemler bu şekilde büyür. Bu konu hakkında konuşulmaz, işte öpüşülür, barışılır vs. Ama sorunun ana nedeni çözülmez hiç. Bence oturup adamakıllı konuşmalısın, herkesin eşi yanındayken kendini nasıl yalnız hissettiğini, kendinin eşin yanındayken ancak bir bütün olduğunu, bir daha bu şekilde seni yalnız bırakmaması gerektiğini anlatmalısın.

bak canım her insan kendi derdini bilir senin sorununu küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlama benim eşimde o tarz yerlerden hoşlanmaz hatta geldi diyelim asla oynamaz ve oynatmaz dans eder o ayrı ama etmesede sorun yapmam 15 aylık evliyim tazeyiz yani içimiz geçmiş sanma ortamda mesafeli ağır durur ama birebirken harikadır o ayrı ama çok kızacağım şeyler yapıyo çocuk gibi o efendi adam başbaşa kalınca bebek gibi ama o kadar iyi yönleri var ki sabredeceksin senin eşin seni aldatıyormu gece hayatı varmı seni hep yalnız bırakıyormu konuşamıyormusnuz eviyle ilgilenmiyormu eğer bunlar varsa üzülürüm çok üzülürüm ama diğer anlattıklarına üzülmem tatlım maddi açıdan zordasınız dsanıyorum buna üzüldüm Allah yardımcınız olsun eğer eşin çalışmıyor umursamıyorsa üzülürüm ama elinden gelen buysa yine kızmam adaletli ol tatlım inşallah diğer saydığım sorunların yoktur inşallah

maddi sorunumuz o kadar yok ikimizde çalışıyoruz birbirimize yetiyoruz genelde ikimiz yanlız olduğumuzda bizde mutluyuz çocuk gibi oluyor aynen ama arkadaşları aradığında gece 12 olsun gitmek istiyor ve bazen de gidiyor buna dayanamıyorum bazen çok umursamaz oluyor ama her zaman değil bazen benm eşim normalde çok sever düğünleri oynamayı falan dansı sevmez nefret eder ARKADAŞLARINI BENDEN ÇOK ÖNEMSİYOR DAHA DOĞRUSU BUNA KIZIYORUM ben bunu çok anlattım ama değişmedi

Niye düğünde kaldınız. Dönseydiniz eve.
Gerçi artık geçmiş ya...

keşke dönebilme imkanınız olsaydı da dönseydiniz. Arkadaşlarının yanında da derdiniz ki: herkes eşiyle birlikte oturuyor, dans ediyor vs. ben kendimi çok yalnız hissettim döndüm derdiniz. Ama tabi iş geçmiş artık. Belki arkadaşları da durumu anlamış olurdu.

Back
X