günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor