vallahi canım ben bazen bu huyları yüzünden acaip huzursuz oluyorum yaa,sankı şuan evime biri gelecekte gelemıyo gibi huzursuzum mesela,çünkü önüm net degil en gıcık oldugum sey bu belırsızlık..
birlikte zaman gecirmek paylasmak cok güzel cok keyıflı.ben mutluyum evlılıgımde ama işte böyle aniden bişeye takıyo inat yapıyo.
konu sahibi öncedendurumu kabul etmış diyen arkadaşlar;her konu tek tek gündeme getirilipte tartışılmıyo evlenmeden önce,her gün yenı bişeyle karşılaşılabılıyo,evli olanlarda hep bunu demezlermı zaten kırk yıllık kocam hala yenı yenı huyları cıkıyo diye.
dışarıda görüşmeme kısmını hadi anladık,ama o dönemde kalkıpta ilerde evlenınce evıme mısafır cagırabılırmyım pekı dıye bı soru sormadım acıkcası,hem neden sorayım orası benımde evım..
benım kocam biraz uslupçu,tarz ve yaklaşım önemlı ama işte bende heran sakin tatlı dilli olamıyorum.
c.tesi demiştim balayından geldıgımızden berı evı düzenle toparla eksikleri gider misafir ağırla işe adapte ol derkewn kendımıze hıc zaman ayıramadık ben cok sıkıldım diye.
bugün akşam eşofmanlarımzı giyip sahile koşmaya gidelım dedı mesela,çok keyıf aldıgımı bıldıgı için..
kafam karısık,ya ben cok büyütüyorum konu küçük,yada konu gercekten önlem alınması gereken bi konu ben küçümsüyorum.zamanla görücem sanrım,biraz otursun evlılık..