• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu konuda kocama nasıl davranırsam ikna ederim??

ayyyyy...sevsinler seni...evlendin de problem sahibi mi oldun yeni gelin:))dur bakalım..küpe girmeden sirke olunmaz...güzel olan ne varsa o an yaşanmalı..şimdi senin evliliğin gibi..arkadaşların gelmek isterlerse volkanın hayır diyeceğini sanmıyorum..ama lütfen öyle bir sıkıntı olacaksa bile şu güzel günlerini mutlu yaşa..yarının ne getireceğini kimse bilemez..Rabbim yüzünü güldürsün..hep mutlu ol inşallah..

Evliliginiz cok yeni
Emin olki kendi zaten fark edecek sacma sapan dusundugunu
Dert edipde olaylari buyutme derim ben

Sana söyleyeceğim tek sey arkadasım, bastan nasıl alıştırırsan hep öyle gider o is haberin olsun...

ayyyyy...sevsinler seni...evlendin de problem sahibi mi oldun yeni gelin:))dur bakalım..küpe girmeden sirke olunmaz...güzel olan ne varsa o an yaşanmalı..şimdi senin evliliğin gibi..arkadaşların gelmek isterlerse volkanın hayır diyeceğini sanmıyorum..ama lütfen öyle bir sıkıntı olacaksa bile şu güzel günlerini mutlu yaşa..yarının ne getireceğini kimse bilemez..Rabbim yüzünü güldürsün..hep mutlu ol inşallah..

gülnihal ablacımmmmmmm:))özledım senııı sohbetini...
bak kardeşin evlendi dert sahibi oldu ne vardı sankı evlenecek:)
allah baska dert tasa vermesın düşününce bunlar küçük şeyler sadece zamana yaymak lazım.
allah bozmazsa evlenınce daha sakın bi çift olduk,nişanlılıktan kesınlıkle daha iyi bi süreç evlilik..en azından şimdilik:))

Evliliginiz cok yeni
Emin olki kendi zaten fark edecek sacma sapan dusundugunu
Dert edipde olaylari buyutme derim ben

günaydın canım merhaba acıkcxası o günü beklıyorum ben,düşünsün kendine sacma gelsın kendı söyledıklerı:)
AYNI FİKİRDEYİZ

Sana söyleyeceğim tek sey arkadasım, bastan nasıl alıştırırsan hep öyle gider o is haberin olsun...

şuan evde iktidar savaşı var,bende oda aynı senın söyledıgın bu düşünceye sahip baştan nasıl başlarsa oyle gider diye,oyuzden zaten ikimizde benım dedıgım dogru.olması gereken bu çabasında,düşünüce çok sacma maleseff

allah allah tuhaf.. elbet bir sebebi vardir.. arkadas cevresinden insana zarar gelir demek yetmiyo bunu neden söylüyo.. herkse bir mi??

üniversite yıllarında cok sevdıgı bı erkek arkadası ve 3,5 yıllık kız arkadasını bi cafede öpüşürken yakalamış,son senesı olmasına ragmen okulu bırakıp uzatmış onlar mezun olduktan sonra tekrar dönmüş.
ben bu olay yüzünden ınsanlara karsı bukadar güvensız oldugunu düşünüyorum.mantıklı adam işi degil çünkü söyledıklerıde yaptıklarıda.
ilk söyledıgınde inanmamıştım ama bikaç yerden teyit edince onun için zor bi tramwa oldugunu anladım

vallahi canım ben bazen bu huyları yüzünden acaip huzursuz oluyorum yaa,sankı şuan evime biri gelecekte gelemıyo gibi huzursuzum mesela,çünkü önüm net degil en gıcık oldugum sey bu belırsızlık..
birlikte zaman gecirmek paylasmak cok güzel cok keyıflı.ben mutluyum evlılıgımde ama işte böyle aniden bişeye takıyo inat yapıyo.
konu sahibi öncedendurumu kabul etmış diyen arkadaşlar;her konu tek tek gündeme getirilipte tartışılmıyo evlenmeden önce,her gün yenı bişeyle karşılaşılabılıyo,evli olanlarda hep bunu demezlermı zaten kırk yıllık kocam hala yenı yenı huyları cıkıyo diye.
dışarıda görüşmeme kısmını hadi anladık,ama o dönemde kalkıpta ilerde evlenınce evıme mısafır cagırabılırmyım pekı dıye bı soru sormadım acıkcası,hem neden sorayım orası benımde evım..
benım kocam biraz uslupçu,tarz ve yaklaşım önemlı ama işte bende heran sakin tatlı dilli olamıyorum.
c.tesi demiştim balayından geldıgımızden berı evı düzenle toparla eksikleri gider misafir ağırla işe adapte ol derkewn kendımıze hıc zaman ayıramadık ben cok sıkıldım diye.
bugün akşam eşofmanlarımzı giyip sahile koşmaya gidelım dedı mesela,çok keyıf aldıgımı bıldıgı için..
kafam karısık,ya ben cok büyütüyorum konu küçük,yada konu gercekten önlem alınması gereken bi konu ben küçümsüyorum.zamanla görücem sanrım,biraz otursun evlılık..

canım biraz sabret olurmu daha çok yenisiniz toysunuz :1:
zamanla bişeyler mutlaka oturucaktır çoooooooookkkkk mutlu ol hakediyosun :34:

canım biraz sabret olurmu daha çok yenisiniz toysunuz :1:
zamanla bişeyler mutlaka oturucaktır çoooooooookkkkk mutlu ol hakediyosun :34:

inşallah canım benımmm hepımız mutlu olalım.çok şükür genel anlamda mutluyum ama işte şu iktidar mücadelesi ve didişmeler cok yorucu.
akşama ne olacak bakalım konuşmuyoruz çünküü,yanımızda olsanda kavgaları görsen vallahı gülersın ya,zaten benım canımı sıkanda bu,durup dururken huzursuzluk çıkartması.
küsüp diger odaya gidiyorum mesela 5dk sonra gelıyo bi hışımlaa ne yaptıgını sanıyosun sennnn diye:)
bakıyorum bende yüzüne ne demek istiyosun der gibi.onu tek bırakmamı ve umursamamamı hazmedemıyo:)

çok iyi bir insan olması
bazen hiç bir işe yaramıyor

hadı şuan yenısın
ılerıde napıcaksın acaba??

arkadas olmadan hayat mı geçer yaa....
insan kımseye anlatamadıklarını arkadaslarıyla paylasıyor
yakında akrabalarının gelmesine de laf yapar...

bu huyları böyle devam ederse, resmen onun hayatını yaşamış olursun..
bir müddet sonra hayatın çekilmez bir alır...

çok iyi bir insan olması
bazen hiç bir işe yaramıyor

hadı şuan yenısın
ılerıde napıcaksın acaba??

arkadas olmadan hayat mı geçer yaa....
insan kımseye anlatamadıklarını arkadaslarıyla paylasıyor
yakında akrabalarının gelmesine de laf yapar...

bu huyları böyle devam ederse, resmen onun hayatını yaşamış olursun..
bir müddet sonra hayatın çekilmez bir alır...

doğurmadan huysuz aksi inatçı alıngan huzursuz gıcık bi çocuk sahıbı oldum,fazla yoırucu tipik takıntılı yengeç erkeği..
akrabaya bişey derse dilini keserım onun okadarda uzun boylu degil

gülnihal ablacımmmmmmm:))özledım senııı sohbetini...
bak kardeşin evlendi dert sahibi oldu ne vardı sankı evlenecek:)
allah baska dert tasa vermesın düşününce bunlar küçük şeyler sadece zamana yaymak lazım.
allah bozmazsa evlenınce daha sakın bi çift olduk,nişanlılıktan kesınlıkle daha iyi bi süreç evlilik..en azından şimdilik:))

amin Allah bozmasın canım benim:16:ben de seni çok özledim...hadi kilo al da geri gel:52::52::52::52:

doğurmadan huysuz aksi inatçı alıngan huzursuz gıcık bi çocuk sahıbı oldum,fazla yoırucu tipik takıntılı yengeç erkeği..
akrabaya bişey derse dilini keserım onun okadarda uzun boylu degil

evıne cok baglı bır esım var baslıgı vardı okumusmuydun:)
benzer seyler yazıyordu.
ordada yengec erkegı konunun hakımıydı. nedır bu yengec erkekleri:)

Back
X