Ben bu safligima tüküreyim

Ya hu ne gezer onda o ince düsünce. Öyle ince düsünceli olsa bir mazaret belirtirdi. Kirk yilda bir birsey istemisim. Bana deger verdigini kaybetmek istemedigini söylüyorsun. Al sana firsat. Birseyler yap benim icib emek Verde görelim.
Sen yine de bi şansını dene, bir kelle-paça iste bakalım getirecek mi?

Korona olmuşsunuz bari şimdi içmeyin cola, sağlıklı beslenmenip bağışıklığonı güçlendirmeniz lazım. Adam iyilik yapmış aslında size. 🥴

Önceki konuda size ekstra yüklenildingivi gelmişti bana ama cidden sağlıklı düşünemiyorilişki konusunda.

.

Son düzenleme:
Korona olmuşsunuz bari şimdi içmeyin cola, sağlıklı beslenmenip bağışıklığonı güçlendirmeniz lazım. Adam iyilik yapmış aslında size. 🥴

Önceki konuda size ekstra yüklenildiğini düşünmüştüm ama cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz ilişki konusunda.

.
Iyi de ozaman dersin kusura bakma senin iyiligin icin getirmiyecegim. Iyi birsey degil dersin. Hic cevap yazmayinca nasil iyi niyet arayabilirim bunda?

Iyi de ozaman dersin kusura bakma senin iyiligin icin getirmiyecegim. Iyi birsey degil dersin. Hic cevap yazmayinca nasil iyi niyet arayabilirim bunda?
Niye iyi niyet arıyorsunuz ki bu adamda?
Sandığınız yada umduğunuz gibi aşkla falan baktığı da yoktur. Öyle olsa bu konuyu açmış olmazdınız zaten.

Adamın dengesiz olduğunu biz bile anladık siz hala iletişimi devam ettiriyorsunuz, olacağı bu.

ablam senin istek ayrı tuhaf, adamın yanıt vermemesi de ayrı tuhaf.
benimki de geçenlerde hastaydı. yalnız yaşıyor ama kardeşim geldi yalnız değilim bilmem ne diye yalan attı bana.
sordum yine de bir ihtiyacın var mı diye, yok sağol dedi.
bir şey istese yapardım açıkçası ama istemedi.
hoş, ben de hasta olsam istemem hatta söylemem bile belki hasta olduğumu.
yani şu erkekler işlerine geldiğinde her rolü layıkı ile yerine getirmekte uzmanlar.

Arkadaslar Cola ya takilmayin fazla. Burda önemli olan hasta olmusum ona ihtiyac duymusum ve birsey istemisim. Ve kendisi mazaret göstermeye bile zahmet etmemis. Konu bu
Ablacım sen ihtiyaç duymamışsın, bildiğin adamı ayakçı gibi kullanmaya çalışmışsın. Adam da kullandırmamış kendini. Hasta insanın ilaç ihtiyacı olur, ne bileyim hadi meyve falan iste, c vitamini iste.

Bi de kapıya bırak demişsin yani, bari aşağı sepet sarkıtırım deseydin en azından yüzünü görmüş olurdu 😅😅 engellemediğine dua et

laftaymış demek ki peşinde koşması, gerçekten size değer verseydi en azından mazeret belirtirdi ya da ne bileyim senin için çok zararlı o yüzden almıyorum diye kıvırsa bile yine bu durumdan iyiydi. bence tamamen silin kafanızdan bu adamı.

ablam senin istek ayrı tuhaf, adamın yanıt vermemesi de ayrı tuhaf.
benimki de geçenlerde hastaydı. yalnız yaşıyor ama kardeşim geldi yalnız değilim bilmem ne diye yalan attı bana.
sordum yine de bir ihtiyacın var mı diye, yok sağol dedi.
bir şey istese yapardım açıkçası ama istemedi.
hoş, ben de hasta olsam istemem hatta söylemem bile belki hasta olduğumu.
yani şu erkekler işlerine geldiğinde her rolü layıkı ile yerine getirmekte uzmanlar.
Aa yalan miymis o? Niye boyle biseyin yalanini atmis ki

Back
X