- 22 Mayıs 2010
- 1.648
- 2.310
- 333
- Konu Sahibi pistachio_27
Almanlar internet alışverişini bilmiyorlar heralde yazıkNasıl yok ya, getir bile var almanyada yereller de vardır mutlaka.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanlar internet alışverişini bilmiyorlar heralde yazıkNasıl yok ya, getir bile var almanyada yereller de vardır mutlaka.
bana itici geliyor. Kadın da yapsa erkek de yapsa.Ayni seymi sizce? Yani erkegin kadina nazlanmasi itici ama Kadinda okadar abez durmuyor diye düsünüyorum ben.
E kardeşi ertesi gün diğer iki kardeşiyle storyler attı, onlar fake olamaz. Kardeşim geldi kısmı yalan yani anlamamak için bayağı saf olmak lazım. Ben belli etmedim anladığımı, kardeşini sormadım bile naptı gitti mi vs diyeAa yalan miymis o? Niye boyle biseyin yalanini atmis ki
Amac ne olabilir ki? Cok sacma geldi yaptigi.E kardeşi ertesi gün diğer iki kardeşiyle storyler attı, onlar fake olamaz. Kardeşim geldi kısmı yalan yani anlamamak için bayağı saf olmak lazım. Ben belli etmedim anladığımı, kardeşini sormadım bile naptı gitti mi vs diye
aman kompleks ya. durup durup yalnız yaşamaktan şikayet eder. mızmızlanır falan. ilçede bütün ailesi bir arada zaman zaman onlara özlem duyuyor. hastayken 4 kardeşinden bi yanında olan yok diye düşünmemi istememiş olabilir. ya da direkt ben gelmek istersem, üstüne düşmek istersem diye önümü kesmek için yapmıştır.Amac ne olabilir ki? Cok sacma geldi yaptigi.
Bence ailem beni yalniz birakmiyo, ben cok seviliyorum algisi yaratmak icin yapmis olabilir. Kimse beni iplemedi ehühü diyip aglayasi bile olabilir.aman kompleks ya. durup durup yalnız yaşamaktan şikayet eder. mızmızlanır falan. ilçede bütün ailesi bir arada zaman zaman onlara özlem duyuyor. hastayken 4 kardeşinden bi yanında olan yok diye düşünmemi istememiş olabilir. ya da direkt ben gelmek istersem, üstüne düşmek istersem diye önümü kesmek için yapmıştır.
Kuzum sen hastamısin!!! Ayrıca cidden evlatlarinla ilgilen ve en iyisi olana kadar uzak dur çevren sürüngen asalak dolu. Bu arada geçmiş olsun umarım hemen basit atlatırsınDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
İvetCiddi misiniz ya suan kendimden süphe etmeye basladiminanin cola zero sigara gibi birsey bagimlilik yapiyor. Cokmu sacma bir istek olmus?
Ay ciddiye alicak katip ne diyonkSen dön çocuklarının babasına. Valla bak. Senin faydasız adam çekesin var şu hayatta. Bari çocuklarının babası olsun.
Ama öyle.Ay ciddiye alicak katip ne diyonk
Ay azicik kocasiz otursun, kimse kocasizliktan ölmedi, koca yüzünden ölen cok ama. Ananem masal anlatirdi, karafatmayla at evlenmiş, at gunlerce suren yolculuga cikmis, karafatma sabredememis, habire haber yolluyomus, dön kocam, dön kocam, at dönmüs, karafatma demis ki, iyi ki geldin a koca, ölüyodum bu gece, at da geber demis ezmiş karafatmayi, neymis koca diye yirtinmiycan, adamlarin üstüne düsmiycen.Ama öyle.
Aklıma bi üye geldi, tabi siz hiç yokluğunu görmediniz dediydiAy azicik kocasiz otursun, kimse kocasizliktan ölmedi, koca yüzünden ölen cok ama. Ananem masal anlatirdi, karafatmayla at evlenmiş, at gunlerce suren yolculuga cikmis, karafatma sabredememis, habire haber yolluyomus, dön kocam, dön kocam, at dönmüs, karafatma demis ki, iyi ki geldin a koca, ölüyodum bu gece, at da geber demis ezmiş karafatmayi, neymis koca diye yirtinmiycan, adamlarin üstüne düsmiycen.
Ay azicik kocasiz otursun, kimse kocasizliktan ölmedi, koca yüzünden ölen cok ama. Ananem masal anlatirdi, karafatmayla at evlenmiş, at gunlerce suren yolculuga cikmis, karafatma sabredememis, habire haber yolluyomus, dön kocam, dön kocam, at dönmüs, karafatma demis ki, iyi ki geldin a koca, ölüyodum bu gece, at da geber demis ezmiş karafatmayi, neymis koca diye yirtinmiycan, adamlarin üstüne düsmiycen.
Kiyamam onaAklıma bi üye geldi, tabi siz hiç yokluğunu görmediniz dediydi![]()