• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben buna nasıl alışırım :(

merveee0404

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
86
9
13
34
Aşkım sevdiğim sevdam dediğim adam bugün benden tamamen gitti bitti herşey. rüya gibiydi oysaki en mutlu anlarım senin yanınday kendi. şimdi yokluğunla başa çıkmaya çalışıp aynı anda hayatıma devam etmek zorundayım hemde sonsuza dek ben nasıl başa çıkacağım bu acıyla nasıl devam edeceğim yoluma. ansızın yaşanan herşey acıdır ama bu bambaşka bi acıymış. bu zamana kadar çok kavga ettik çok ayrıldık çok vazgeçtik birbirimizden ama bu bambaşka bi his dönüşü yok artık biliyorum ama alıştıramıyorum kendimi zamanla geçer acısı muhakkak ama ya anılar onlar ne olacak nasıl sileceğim zihnimden yüreğimden onları. ben seni nasıl unutacağım sevdiğim telefonuma bakıpda senin adını görmemek nasıl zor gelecek nasıl canım acıyacak biliyorum peki ben bununla nasıl baş edeceğim. neden sevdirdin kendini bu kadar neden alıştırdın aşık ettin hayaller kurdurdun ömerimiz elifimiz vardı hayallerimizde ben şimdi küçük ömeri elifi gördüğümde nasıl dayanayım canımın içimin acısını nasıl bastırayım :(

Allah kolaylık ve sabır versin.. Çok kötü bir durum ama açılmayacak şey yok şu dünyada. Hangimiz bir saniye sonrasının ne olduğunu biliyoruz ki.. Olan oluyor geçen geçiyor acıtıyor elbet ama hepsi insana güç veriyor. İnanın siz de atlatacaksınız ama elbet..

çok sağolun inşallah dediğiniz gibi olur diyorum. canımın acısı geçsin ama o da pişman olsun istiyorum :(

ahh tatlim merak etme oyle bi alisirsin ki bi zaman sonra sen bile sasirirsin ... hic gecmeyecekmis gibi kalbin yanar ama gececek merak etme ve kendini de cok uzme:)

Cnm oyle bi anlatmissin ki cidden aklima gelen ilk sey oydu. Allah korusun tabiki. Ayrilik sebebiniz neydi
bi daha sesini duyamıcam göremicem ya ondan öyle anlattım sanırım :( ben ble bilmiyorum ki neden ayrıldık sıkıntılı bi yaşantısı var asker maddi yönden sıkışık aile destek değil hastalığı var bide akciğerde çürüme var daha önce 2 kez ayrıldık 1 ay sonra dayanamayıp barıştık ama dün sevmiyorum seni dedi bitti dedi halbuki ondan önceki gece çok sevdiği için kendine kızıyodu dün sabah izin ayarlayıp görüşme planları yaptık gece ne olduysa sevmiyorum dedi ve bitti...

bi daha sesini duyamıcam göremicem ya ondan öyle anlattım sanırım :KK43: ben ble bilmiyorum ki neden ayrıldık sıkıntılı bi yaşantısı var asker maddi yönden sıkışık aile destek değil hastalığı var bide akciğerde çürüme var daha önce 2 kez ayrıldık 1 ay sonra dayanamayıp barıştık ama dün sevmiyorum seni dedi bitti dedi halbuki ondan önceki gece çok sevdiği için kendine kızıyodu dün sabah izin ayarlayıp görüşme planları yaptık gece ne olduysa sevmiyorum dedi ve bitti...

Onunda hersey ust uste gelmis gibi gorunuyor. Sikintili oldugu icin saglikli dusunemiyir sanirim. Zamana birak herseyi. Gercekten seviyosa ve unutamiyorsa geri döner sana zaten. Bu kadar sikintisi olmasaydi hersey guzelken sevmiyorum deseydi art niyet arardim

Onunda hersey ust uste gelmis gibi gorunuyor. Sikintili oldugu icin saglikli dusunemiyir sanirim. Zamana birak herseyi. Gercekten seviyosa ve unutamiyorsa geri döner sana zaten. Bu kadar sikintisi olmasaydi hersey guzelken sevmiyorum deseydi art niyet arardim
değildi inanmadım zaten sevmediğine ama destek olmam lazım benim ona nasıl yalnız bırakırım ben onu :( çalışıyoduk evlenecektik aileler biliyodu 9 ayımız kalmıştı pat diye olunca ne yapacağımı şaşırdım ama en iyisi bi süre bensiz kalmalı ve sevgisini görmeli...

değildi inanmadım zaten sevmediğine ama destek olmam lazım benim ona nasıl yalnız bırakırım ben onu :KK43: çalışıyoduk evlenecektik aileler biliyodu 9 ayımız kalmıştı pat diye olunca ne yapacağımı şaşırdım ama en iyisi bi süre bensiz kalmalı ve sevgisini görmeli...

Kesinlikle biraz kendi halina birak kiymetini anlasin

Ya aslinda ne olursa olsun aevmiyorum dememesi lazimdi ama insanoglu iste okadar sikintisi varmis saglikli dusunememis diyelim
daha önce ilk ayrılığımızda da dedi hastalığını öğrenmiş unutup nefret edeyim diye dediş daha sonra barıştığımızda dedi. fotoğrafımı asmış dolabına şimdi askeriyeye dönünce ilk gördüğü ben olcam belki yine bakar yada atar ama ilk beni görecek eminim içi acıyacak...

Back
X