• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben buna nasıl alışırım :(

Emin ol yenisi etkisini aratmayacak... ama sağlım adımlarla önüne bakmalısın

bi süre hatta uzunca bi süre almayayım. aynen canım öyle yapmaya çalışcam bakalım
Aynen , böyle durumda zaten sağlam karar alamazsın , biraz sabır ve kendini bişeylerle oyala asla ona mesaj atma sadece allaha havale et , emin ol ki doğru zamanda doğru kişi işte bu dediğin çıkar karşına.
Hangimizin başına gelmedi ki sanki...

Aynen , böyle durumda zaten sağlam karar alamazsın , biraz sabır ve kendini bişeylerle oyala asla ona mesaj atma sadece allaha havale et , emin ol ki doğru zamanda doğru kişi işte bu dediğin çıkar karşına.
Hangimizin başına gelmedi ki sanki...
orası öyle o olmazsa başkası olacak ama insan emek verip de boşa düştüğünü görünce sindiremiyo

orası öyle o olmazsa başkası olacak ama insan emek verip de boşa düştüğünü görünce sindiremiyo
Sen benim imzamda ki yazıyı okumamışsın . Oku ne güzelde söylemiş mevlana. Senin hakkında hayırsız olan bişeyi Allah sana yar etmez , ama sen illa ki çok istersen olur olmaz değil o da senin imtihanın olur. Sen dua et gerisini allaha bırak . Ben öyle yaptım ve şuan nişanlıyım hayattan ümidimi kaybettiğim , hiç kimsemin olmadığı zamanda allah çıkardı karşıma ve şuan çok mutluyum , allah seninde gönlüne göre verir inşallah.

Sen benim imzamda ki yazıyı okumamışsın . Oku ne güzelde söylemiş mevlana. Senin hakkında hayırsız olan bişeyi Allah sana yar etmez , ama sen illa ki çok istersen olur olmaz değil o da senin imtihanın olur. Sen dua et gerisini allaha bırak . Ben öyle yaptım ve şuan nişanlıyım hayattan ümidimi kaybettiğim , hiç kimsemin olmadığı zamanda allah çıkardı karşıma ve şuan çok mutluyum , allah seninde gönlüne göre verir inşallah.
çok sevindim canımm çok mutlu olun inşallahhh mutluluğunuz hergün artsın :)

hayır etmedi allah korusunnn
Allah korusun tabi:) gecicek biliyorsun insanoğlu ölüm acisini bile zamanla yeniyor.. Sen kendi değerini bil yasadigin için insan olduğun için öyle sanslisin ki bunların değerini bil bi ozrun yok bi engelin yok aklin var dusunebiliyorsun bundan sonra kendin için bir şeyler yapmaya calis baskasini mutlu etmek yerine hayat gerçekten öyle sürprizlerle dolu ki az sonra bile ne olacagini bilmiyoruz Allahtan hep senin için iyi olanini iste kendine iyi bak sen her şeyden degerlisin:KK52:

Allah korusun tabi:) gecicek biliyorsun insanoğlu ölüm acisini bile zamanla yeniyor.. Sen kendi değerini bil yasadigin için insan olduğun için öyle sanslisin ki bunların değerini bil bi ozrun yok bi engelin yok aklin var dusunebiliyorsun bundan sonra kendin için bir şeyler yapmaya calis baskasini mutlu etmek yerine hayat gerçekten öyle sürprizlerle dolu ki az sonra bile ne olacagini bilmiyoruz Allahtan hep senin için iyi olanini iste kendine iyi bak sen her şeyden degerlisin:KK52:
çok teşekkür ederim canım sende öylesin. biliyorum geçecek ama ben anlayamıorum bazen nasıl bu hale geldik acaba diye

Aşkım sevdiğim sevdam dediğim adam bugün benden tamamen gitti bitti herşey. rüya gibiydi oysaki en mutlu anlarım senin yanınday kendi. şimdi yokluğunla başa çıkmaya çalışıp aynı anda hayatıma devam etmek zorundayım hemde sonsuza dek ben nasıl başa çıkacağım bu acıyla nasıl devam edeceğim yoluma. ansızın yaşanan herşey acıdır ama bu bambaşka bi acıymış. bu zamana kadar çok kavga ettik çok ayrıldık çok vazgeçtik birbirimizden ama bu bambaşka bi his dönüşü yok artık biliyorum ama alıştıramıyorum kendimi zamanla geçer acısı muhakkak ama ya anılar onlar ne olacak nasıl sileceğim zihnimden yüreğimden onları. ben seni nasıl unutacağım sevdiğim telefonuma bakıpda senin adını görmemek nasıl zor gelecek nasıl canım acıyacak biliyorum peki ben bununla nasıl baş edeceğim. neden sevdirdin kendini bu kadar neden alıştırdın aşık ettin hayaller kurdurdun ömerimiz elifimiz vardı hayallerimizde ben şimdi küçük ömeri elifi gördüğümde nasıl dayanayım canımın içimin acısını nasıl bastırayım :KK43:
seni öyle iyi anlıyorumki. ben de aynılarını yaşadım 3 ay oldu ve çok zordu sandımki hiç geçmeyecek bitmeyecek ama Allah olaylığını verdi. unuttum mu hayır ama alıştım artık. en azından gülebiliyorum sürekli ağlamıyorum. sende zamanla alışacaksın. şimdi sana hiç olmayacak gibi geliyor ama olacak. sadece zaman... ve sakın umut etme geri döner diye. ben o umutla devam ettim ve gelmediği her gün daha çok üzüldüm. ondan Allah'a sığın o sana kolaylığını verecektir

seni öyle iyi anlıyorumki. ben de aynılarını yaşadım 3 ay oldu ve çok zordu sandımki hiç geçmeyecek bitmeyecek ama Allah olaylığını verdi. unuttum mu hayır ama alıştım artık. en azından gülebiliyorum sürekli ağlamıyorum. sende zamanla alışacaksın. şimdi sana hiç olmayacak gibi geliyor ama olacak. sadece zaman... ve sakın umut etme geri döner diye. ben o umutla devam ettim ve gelmediği her gün daha çok üzüldüm. ondan Allah'a sığın o sana kolaylığını verecektir
yok umut etmiyorum çünkü o gelsede ben ona gitmeyeceğim bunu çok iyi biliyorum 4 gün oldu ayrılalı 2 defa aradı nasılsın falan dedi gayet umursamaz davrandım bu ona yeter

Onunda hersey ust uste gelmis gibi gorunuyor. Sikintili oldugu icin saglikli dusunemiyir sanirim. Zamana birak herseyi. Gercekten seviyosa ve unutamiyorsa geri döner sana zaten. Bu kadar sikintisi olmasaydi hersey guzelken sevmiyorum deseydi art niyet arardim
canım öyle ama bu kadar zaman geçti ne kopabildik ne bitirebildik...

Merhaba, belki bu yazdığımıza kızacaksınız ama yazıcam.
Bence bu hayatta herkesin 3 maddelik üzülme listesi olmalı. 1.ölüm 2.telafisi olmayan hasta kayıpları 3.boş küme
Yaşadığınız durumu birçok kişi yaşıyor(ben de yaşamıştım), umarım yeniden barışırsınız(okuduğum ilk anda belki de hastalığı nedeniyle sana o şekilde dediğini düşündüm.) Yaşanılan şey üzüntü, düşünceler, anılar. Ama inanın ki bundan çok çok daha kötü şeyler var. Ola ki barışmazsanız çok fazla üzülmeyin lütfen, bu hayatta her şeyin bir ikamesi var. Umarım kızmadınız. Sevgiler.:)

Merhaba, belki bu yazdığımıza kızacaksınız ama yazıcam.
Bence bu hayatta herkesin 3 maddelik üzülme listesi olmalı. 1.ölüm 2.telafisi olmayan hasta kayıpları 3.boş küme
Yaşadığınız durumu birçok kişi yaşıyor(ben de yaşamıştım), umarım yeniden barışırsınız(okuduğum ilk anda belki de hastalığı nedeniyle sana o şekilde dediğini düşündüm.) Yaşanılan şey üzüntü, düşünceler, anılar. Ama inanın ki bundan çok çok daha kötü şeyler var. Ola ki barışmazsanız çok fazla üzülmeyin lütfen, bu hayatta her şeyin bir ikamesi var. Umarım kızmadınız. Sevgiler.:)
yok hiç bi şekilde kızmadım haklısınız çünkü bende aynısını düşünüyorum ama ne bileyim innsan illa üzülüyo işte :/ ama geçecek biliyorum alışmaya çalışıyorum en azından

Back
X