Ben bunları gerçekten hak ettim mi?

Kolay degil hic, anlayabiliyorum.
Neyken ne olduk diyosun, dugun plani yaparken su bulumdugumuz duruma bak diyosun.
Ama tekte sen degilsin ayrilan.
Bi cok kadin ayrildi, terkedildi.
Ama hepsi sonra ne dedi biliyomusun? Ayni ben gibi " iyikide bitmis" dedi.
Insanoglu o an cok uzulebilir ama ilerde cok sukur diyebilir. Her seyde boyle bu, once olaya duygusal bakariz sonradan mantigimizi kullaniriz.
Bak mesela su gunlerde yasantimdan ornek veriyim: gorucu usulu birileri tanismak icin calistigim yere geldi. Haberim vardi arkadasimin annesi yolladi. Oglanla bi kac saniye goz goze geldik. Annesi anbemin telefon numarasini istdi aramak icin. Ama hic aramadilar.. su an 1 hafta oldu uzerinden geceli. Basta kotu hissettirdi bu olay bana kendimi, beni begenmedi dedim.
Ama sonra mantik yerini aldi " ne yani ayip olmasin diye gelip istesinler begenmedikler halde, peki ya snra? Demekki cift olrak aramizda sorunlar yasayacaktin ilerde oyle yada boyle. Uyumlu degiliz demek ki. Ne mutlu ugrasmak zorunda kalmadan baslamadan bitti biseyler".
Aynen boyle dusundum. Cunku ben bi cok kez yasadgim iliskilerin ardindan virane olup ' keske hic tanimasaydim, baslamadan bitseydi keske. Umitlenip yine kuyunun dibini boyladim" demisimdir. Bu son gorucu usulu olayinda Allah duydu sesimi; baslamadan bitti.

Senin mevzunda o olacak ilerde " iyikide baslamadan bitti cunku zaten su su konularda uyumsuzduk" diyeceksin.
Simdilik ne kadarda seni mantikli dusunmeye davet etsekte o olmayacak kesin. Bi dagin ustune cikip avazin cikana kadar, sesin kesilene kdar bagirmak aglamak istiyorsun biliyorum.
Bunu ben zamaninda cok istedim.
Eger buysa sana iyi gelecek bi dag ara google mapste. Oraya yolculuk et ve gercekten bagir orda avazin ciktigi kadar.
Icine ata ata bu aci, bu zehir cikmaz icinden. Bi uzmanda seni dogru yonlendirebilir bu yonde onuda ihmal etme

Bak inanki en azindan nisan atmis diyecekler. Canim cok yaniyor son konumu oku.daha yilim dolmadi bosaniyorum baba evindeyim.soyle omuzunu silkelesen hersey dusecek omuzundan. Ben ne yaoayim evliligin agir yuku omuzlarimda.yuzumde renk kalmamis. Acini sonuna kadar yasa. Kalkacaksin bitecek. Evleneceksin yuva kuracaksin.ama kayinpederimin ve esimin bNa vurdugu damga olene kadar alnimd ve omuzlarimd yuk.Allaha havale edeceksin boyle babalari ve adamlari

Bak inanki en azindan nisan atmis diyecekler. Canim cok yaniyor son konumu oku.daha yilim dolmadi bosaniyorum baba evindeyim.soyle omuzunu silkelesen hersey dusecek omuzundan. Ben ne yaoayim evliligin agir yuku omuzlarimda.yuzumde renk kalmamis. Acini sonuna kadar yasa. Kalkacaksin bitecek. Evleneceksin yuva kuracaksin.ama kayinpederimin ve esimin bNa vurdugu damga olene kadar alnimd ve omuzlarimd yuk.Allaha havale edeceksin boyle babalari ve adamlari
Kişilerin açtıkları konulara nasıl bakıyoruz

1 senedir süren tartışmalarımız, benim her şeye sinirleniyor oluşum, ona göre ailemin beyaz eşyaları alması gerektiği, insanları boşvermek yerine tartışmayı tercih ediyormuşum, ona göre o söylese bile ben susmalı alttan almalıymışım hep karşılık veriyormuşum ve son olarak vurdulu kırdılı koltuk yırtmalı buzdolabı kırmalı bol bağrışlı tartışmamız.

Valla su yazdiklarinizdan pek de severek ayrildiginiz sonucunu cikaramadim ben.
Kac yasinda adam babasi ne derse desin,seviyor olsaydi sizinle o sekil cirkin bir tartışmaya girmezdi.
Bence siz de önünüze bakın

Acınızı anlıyorum ama çok doruklarda yaşıyorsunuz acıyı siz. Lütfen bu kadar takmayın. Hayat kaç gün Allah aşkına? Aileniz emin olun nişan attığınız için değil siz üzüldüğünüz için hasta oluyorlar evladısınız sonuçta. 50 sene sonra kaçımız hayatta olucaz yapmayin Allah aşkına

Daha önce yaşadığın sıkıntıların üzerine yenileri eklenmesin diye bu ayrılık.Biraz uzaktan bakmaya başladığında göreceksin .Ya evlenseydiniz ?Kimbilir şu an hissettiklerinin üzerine neler eklenecekti .Belki gidemeyecek mecburen katlanacaktın Kp eşine yaptığı baskıyı size yapacaktı ve nişanlınız eşiniz de olsa babasının her dediğini yapmaya devam edecek hergün üzülecektiniz.Allah yüzüne gülmüş bir bahaneyle hepsini uzaklaştırmış .Şimdi daha güzel şeyler yaşama şansın var elinde ;)

Merhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Canim hayırlısı buymus inan yakin bi zamanda iyi ki diyeceksin.aliskanligin olmus yasadigin zoruna gitmis anliyorum seni ama toparlan daha iyi ol ki ne kaybettiklerini görsünler.

Sizin de aklınız almıyor çünkü normal değil o yaşta babasının sözüyle hareket etmesi. Bence şükret yine söylüyorum. Bak benim gibi evlenmiş ve bir çocukla ne yapacağını düşünüyor olabilirdin... :(

bugunlere ağldığın ve üzüldüğün için kendıne kızacaksın..bugünleri iyiki yaşayıp kurtulmuşum onlardan diyede şükredeceksin.geçeçek zaman ver kendıne ve ıyı şekılde geçirmeye bak.

Back
X