canım benim kredi benim üstüme. ve daha iki sene ödemesi var. bu iki sene boyunca değil anneme bakmak kendime bakamam. tayin isteme hakkımda yok. ev arkadaşımla kalıyorum. kendi başıma ev tutmama maddi olarak imkan yok ki annemi yanıma alsam. ooff offf
canım senin adına çok üzüldüm gerçekten helede bu ailenle yaşadığın bi sorun o dahada zor umarım en kısa zamanda bi çözüm yolu bulursun,ama malesef anne baba kopmak istesende kopamıyorsun ne garip değilmi anne baba olarak çocuklarına onların destek olması gerekirken bütün bunlara sen katlanmak zorunda kalıyosun bence annene herşeye rağmen destek ol baban içinse o aklına koyduğunu zaten yapacağı varsa yapar ki boşanacaklarını söylüyosun zamana bırak herşeyi merak ettim hiç sana maddi manevi destek olacak bir kardeşin falan yokmu?
Annende çalışsın ve sizinle kalsın, babana da borcunu ödemesi konusunda baskı yapın, boşanma davasında babanın aldattığını ve bu borcu üzerine yıkma konusunu da gündeme getirin, yani babanın yaptığı yanına kar kalacak, borçlar sana ve annen ortada...Annen hayatın yükü altında ezilirken bakımını yapmayı düşünememiş olması aldatılmasını gerektirmezdi, kadıncağız çalışmaktan kendini görememiş. Annenin her daim yanında ol canım, gerekirse mahkeme yoluyla babanla uğraş. Bu dünyada herkes canının istediği gibi yaşasaydı ve çoluk çocuğunun üzerine borç yıksaydı emin ol kimse evlenmezdi, baban yaptığı her hatayı telafi etmek zorunda. Hadi maddiyatı anlarım, ama bu yaştan sonra annene yaşattıkları affedilecek gibi değil.
BBannenin eşyaları verme işini pek anlamadım canım
yani büyük hata olmuş
Allah yardım etsin çok borç yapmışsın...
ah sevgili arkadaşım ayrıca meslektaşım bakın hep ne derim biliyor musunuz sorumluluktan aile olmaktan bi haber erkekler evlenirse işte böyle çoluğunu çocuğunu eşini rezil kepaze eder.biz de çok dertliyiz babamdan sorunlar biraz farklı olsa da aslında yine vardıkları nokta aynı.sizin hatanız ailenize bu kadar açık kapı bırakıp iliğinizi kemiğinizi sömürmelerine izin vermeniz olmuş.siz de haklısınız ana bana hakkı diye yapmışınız ama işte o ana baba sizi bu hale getiren.ben olsaydım yerinizde annemi çeker yanıma alırdım baba olacak adam da ne hali varsa görsün.sevgilisiyle mi olur başka bir şey mi yapar.anne kız çalışır borçları sıkıntı çekerek ödersiniz sonrasında kafanız rahat eder.allah sabır versin.
lamiacım rabbim daha iyi bilir tabi ama sen cennetliksin...
eminim bu yaptıklarının karşılığını kat ve kat alacaksın...
hayatta her şey çözülüyor, ben bunu gördüm bunu biliyorum, borç harç her şey,
tek önemli olan maddi sıkıntıda, zor zamanda insanlığından ödün vermemek
sen de ailem demişsin, çalışmışsın çabalamışsın, mutlaka allah yardımcın olacak, bu borçlar bitecek
işte o zaman sen bu sınavdan aklının akıyla anannın ak sütü gibi helal kazançla çıkacaksın
valla hiç bir şeye yanma, kendinle gurur duy kardeşim
helal olsun... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?