hergece oldugu gıbı ben yıne uyuyamıyorum arkadaslar cunku uyumak bıle bana huzur vermıyor.
9aydır annemı gormuyorum artık gormekte ıstemıyorum terkettı benı..aılesını sımdı kardesımıde almak ıstıyor 2 hafta sonra yası dolucak ve oda gıtcek bızı sevmıyor
hep burnumuzdan getırıyor ama katlanıyorum çok zor ınanın.... sevgilim sıkma benı dıyor o bıryanda ben artık sozlenmek falan ıstıyorum fakat onun daha nıyetı yok
acele etme dıyor evlenmeyı dusunmuyorum daha ama hep onun yanında olmak ıstıyorum toplum ıcıne rahat adım atmak ıstıyorum ama olmuyorr... unıversıte 2.yılımdayım bu yıl son yılım ınanın evımı babamı bırakıp gıtmek ıstemıyorum aklım hep burda kalıcak cunku.... ve hayatımda daha ne gıbı kotulukler olcak bılmıyorum
yasayan bır olu gıbıyım...... çıkmazdayım.... hayat bana daha bu yasımda butun oyunlarını oynadı....ben herseye ragmen yasamayı sevıyorum daha cok gencım gulumsemek ıstıyorum yaslandıgımda gecmısımı gulerek hatırlamak istiyorum ama cevrem oyle degıl artık.... tek taraflı hıcbırsey olmuyor duzelmıyor...tek basımada mutlu olamam ....dımı...Allahım