Ben Bunu Hakediyor muyum :(

limelight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
49
0
36
İstanbul
İki gündür moralim çok bozuk çok kırgınım...O benim en yakın arkadaşımda hep iyiliğini düşündüm ama ne oldu şimdi???

Sınıfta kalıcam,çalışınca birşey anlamıyorum diyordu.Bende ona destek olmaya çalıştım hep yanında oldum.Biriyle çıkmıştı mutlu olmıyacaksın devam etmiyecek böyle dedim birkaç hafta sonra ayrıldı ama hiç sen haklıydın demedi...Bir sefer edebiyatta konu anlatıyordum ona dinlemedi başka arkadaşıyla konuştu sinirlendim ama belli etmedim pazartesi günüde rica etti anlattım ama yine aynısını yaptı bende trip attım.Akşam bu ben faceden silmiş hayırdır ne bu ben sadece saygı bekledim fazlasını değil sen ne yaptın bana hakarette bulundun iki seferdir aynısını yapıyorsun dedim.

Sonra bana benim iyiliğimi düşünme sen annem misin babam mısın ne kadarlık arkadaşızki sınıfda kalırım kalmam sanane çalışırım çalışmam sanane bir daha konuşmayalım demiş.Aynı sırada oturuyorduk kaç gündür başka sıralarda oturuyorum.Dün bana başka yerlerde oturman işime geliyor yazmış.Çok kırgınım çok kızgınım...
Özellikle kendime neden fedakarlık yapıyorum ki neden?

Son düzenleme:
yaşın kaç cnm, anladığım kadarıyla lise çağlarındasın, işte insanlar böle,onları gerçek anlamıyla tanımaya başlıyorsun. gerçek hayata hoşgeldin...

Evet gerçek hayata hoşgeldin :)
Hiç kafana takma canım bu konuyu. Hatta o yokmuş gibi davran. Hayatının her döneminde çıkacak böyle insanlar karşına. Hatta daha kötü durumlarla karşılaşıcaksın. Güçlü olmalısın. Kimse senden daha önemli değil. Bak sen nekadar düşünceli ve olgun bir kızsın. İnsanları yavaş yavaş tanımaya başlıyoruz bu dönemlerde sakın kendine olan güvenini kaybetme! Sana değer veren yanında olan insanlarla ol. Arkadaşında hatasını anlayacaktır canım ilerleyen zamanlarda.

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :):)
Ama aslında şanslıyım çünkü gerçek yüzünü gördüm.Zaten yokmuş gibi davranıyorum 6 ay sonra daha yüzünüde görmiyeceğim :):)
Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum :)

hayat zor ve acımasız..insanlar ne yazıkki çıkarcı bencil..herkes senin gibi iyi biri olmıyor tatlım..kimseye güvenmezsen üzülmezsin bukadar..
KK ablalarına güven yeter

hayatın toz pembe olmadığını yavaş yavaş anlıyorsun tabi ilk zamanalr insana zor geliyor ama böyle darbe yedikçe alıyorsun. iyilik yaparsın karşındaki suistimal eder hep bu böyledir. bence hiç muhatap olma sana ne yazarsa yazsın karşılık verme. bundan sonra sadece kendini düşün bu senin hayatın başkasını önemseme fazla. ben kimlerin ders geçmelerini sağladımda ne kadar pişman oldum sorma. hep suistimal ettiler ve sonrada kendilerini halklı gösterdiler.

Karşımdakine çabuk güveniyorum o yüzden darbe yediğimde üzülüyorum ama artık herkeze temkinli yaklaşıyorum ne olursa olsun kendim önemliyim o yokkende hayatım devam ediyordu şimdide...

insan o yaşlarda arkadaşlarına çok değer veriyor canım ama sonra onlardan tabiri caizse afedersin 'kazık' yediği zaman neye uğradığını şaşırıyor.haaytında hep böyle insanlar çıkacak karşına.her zaman büyük beyin fırtınaları yapıp o insanın karakterini çözmeye çalışamazsın.yine güveneceksin başka arkadaşlarına yine başına benzer şeyler gelecek emin ol.ama inanki hiç takma kafana.sana değer veren insan senin yanında kalır,aylarca konuşamazsın belki bir arkadaşınla ama aylar sonra konuştuğunuzda hala içinde ona sevgi hissediyorsan ve ondan aynı sıcaklığı görüyorsan bilki onlar gerçek dostlardır.bilirsin ki onlar hep yanında olacaktır.böyle arkadaşlar bulman dileğiyle takma kafana sen derslerini çalış.

bende lise çağlarında buna benzer bir şey yaşamıştım..ama ne üzülmüştüm...nerdeyse uykularım kaçmıştı..dedikodularr sen gelince susmalar herneysee...ama iyiki diyorum yaşamısımm yaa bu gerçek hayatın acımasızlıgı cok daha geç yaşlarda tanısaydımm..o zaman karakterim bu kadar sağlam olabilirmiydi...acaba kayıplarımm daha mı fazla olurdu diye düşünmeden edemiyorum...insanın tohumununn gerçekten cok zor değiştiğine inanan biriyim ben...enayiysee enayidirr ne kadar kızsada kendinee tyınede aynısını yaparken bulur kendinii...herkesee 10 puan verirr sonraa da düşürmeye başlarr...ama zamanla 1 puan verimm zamanlaa yükseltmek gerektiğini acıyla gosterir hayat...

şimdikii küçükk yanılgıyla sonuçlanan tecrübeler..ilerde büyük fırtınaları önlerr ..diye düşünüyorumm..böyle böylee kendi kıymetini bileceksin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…