Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 19 yaşındayım martın 22sinde evlendim ve şuan boşanmak üzereyim mahkemeden kağıt bekliyorum o beni aldattı ve şuan sevgilisi var neden böyle bişey yaptım niye yaptım bilmiyorum hala onu çok seviyorum cok özlüyorum o kızla gördükçe canım yanıyo ben bunları hak etcek ne yaptım ki ?
Canım..henüz boşanmamışsın...eşini nasıl o kızla görüyorsun anlayamadım?
.
neden böyle bir şey yaptım dediğine göre sen karar verdin boşanmaya. tamam canın yanabilir ama ilerde bu tür olaylar yaşamaman için mantıklı olan şu an için boşanmak. tabiki yine de sen bilirsin .
Aldaattı diyemi boşanmaya karar verdinizz yoksa baska sorunlarda varmıydı biraz daha açık anlatır mısın
onun kendini savunacağı yerde senin kıskançlığını bahane edip senden önce davranması sıkıntı pişkin herife bak hem halt ediyo hemde senden geniş olmanı bekliyo sinir oldum:44:
19 yaşında evlenıyosun ondan sonra burda konu acıyosun neyse genede Allah yardımcın olsun bol şans
19 yaşında evlenıyosun ondan sonra burda konu acıyosun neyse genede Allah yardımcın olsun bol şans