• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunu haketmedimki !!

Aldaattı diyemi boşanmaya karar verdinizz yoksa baska sorunlarda varmıydı biraz daha açık anlatır mısın

Ben 19 yaşındayım martın 22sinde evlendim ve şuan boşanmak üzereyim mahkemeden kağıt bekliyorum o beni aldattı ve şuan sevgilisi var neden böyle bişey yaptım niye yaptım bilmiyorum hala onu çok seviyorum cok özlüyorum o kızla gördükçe canım yanıyo ben bunları hak etcek ne yaptım ki ?

neden böyle bir şey yaptım dediğine göre sen karar verdin boşanmaya. tamam canın yanabilir ama ilerde bu tür olaylar yaşamaman için mantıklı olan şu an için boşanmak. tabiki yine de sen bilirsin .

Aldaattı diyemi boşanmaya karar verdinizz yoksa baska sorunlarda varmıydı biraz daha açık anlatır mısın

Bizim nikahımız kıyıldı sadece düğünümüz temmuzun 24 dündeydi nikahı erken kıymıştık bi gün bana bi mesaj geldi kızın birinden kocana sahip ol beni arıyo diye ve o gün ben ona kızdığım için cook kıskançmışım diye bitirdi bende dava actım yeni ...

onun kendini savunacağı yerde senin kıskançlığını bahane edip senden önce davranması sıkıntı pişkin herife bak hem halt ediyo hemde senden geniş olmanı bekliyo sinir oldum:44:

eğer boşanma konusunda ciddiysen onu o kızla görmemek için facebook vb. yerlerden sil bakıpta daha fazla moralini bozma.

onun kendini savunacağı yerde senin kıskançlığını bahane edip senden önce davranması sıkıntı pişkin herife bak hem halt ediyo hemde senden geniş olmanı bekliyo sinir oldum:44:

O öylee kendi geniş ya benide geniş yapmaya uğraşıyodu.. Ben nasıl sinir oluyorum gel bide bana sor öldürmek istiyorum onu..:25:

O seni sevmemiş üstüne ahlaksızın teki için ne diye üzülüyorsun anlamadım ? Yaşında çok genç ne acelen vardı flörtü uzatsaydın ne mal olduğunu anlardın!

ah canim uzuldum bosver gitsin degmez bence.birde keske nikahini onceden kiymasaydiniz keske.isde ben buyuzden buna karsiyim daha aranizda hic birsey gecmeden bosuna adin evlenip bosandi olcak ama uzulme bosver o ahlaksiz uzulsun

çok geçmiş olsun canım 19 yaşında evlenmiş olmanı hata olarak görme bence karşında ki insan senin için doğru insan değilmiş.bende 19 yaşında evlendim çok şükür ki 4 senelik bir evliliğim va.r eğer ki o utanmadan senin onu göreceğini bilerek bunları yapıyorsa sende kendini fazla üzme zararın neresinden dönersen kardır.

19 yaşında evlenıyosun ondan sonra burda konu acıyosun neyse genede Allah yardımcın olsun bol şans

19 YASINDA EVLENİNCE NE OLUYOR ANLAMIYORUM ALDATILMAK MUBAHMI OLUYOR_? kusura bakmada anormal bir yorum kızcağız 19 evlendim pişmanım demiyor evlendim aldatıldım diyor seviyorum diyor

Bunu söylemek bizim için kolay, kabullenmek sizin için çok zor ama kurtulmuşsunuz. Eninde sonunda olacağı bu olurdu. En başında size bunu yapabilen bir adam.
Ben sizi arayanın o eşinizin görüştüğü kız olduğunu düşünüyorum. Tahammül edememiş ve ilişkiniz bitsin istemiş. Tahammül edemiyorsunuz ama bu kadar ahlaki özürlü bir insan asla mutlu olamayacaktır. Sevgi, sadakat ve ahlak değerleri olmayan bir kadın, eşinizin cezası olacaktır merak etmeyin

henuz düğünün olmamış sanırım cnm.vala zararın neresinden dönersen kardır.en azından düğününz olmamış.hakkında hayırlı olan buymuş.hiçç üzülme o ........liğine yansın.düğününüz olup 2-3 ay sonra aldatsaydı seni o zmn daha kötü olacaktı.boşver sen kağıt üzernde evli oldun ayrıldın.hala bekar biri olarak dimdik ayakta dur hiçç sıkma canını

çok geçmiş olsun canım. üzülme demek faydasız. o adama eşim diye hitap etme eş olmak nikah defterine imza atmaktan ibaret değildir. eş olmak emek ister zaman ister sonsuz sadakat ve güven ister. arkadaşların dediği gibi zararın neresinden dönersen kardır. evlenipte bir çatı altına girdiğinizde yapsaydı böyle birşeyi yada yıllar sonra çoluğa çocuğa karıştıktan sonra yapsaydı çok daha fazla yıkım olurdu senin için. sen allahın sevgili kuluymuşsun ki yinede bu kadar erken o adamın gerçek yüzünü göstermiş sana.. verdiğin kararlardan asla pişmanlık duyma. çok gençsin daha. hayat sana bir sürü güzellikler sunacaktır. şimdi aldığın kararlar doğrultusunda mantıklı hareket et. elinden geliğince duygusallıktan uzak tut kendini. acını içinde yaşa. ama yaşa acını. zaman herşeyin ilacıdır unutma.. zamanın silemeyeceği hiçbir acı yoktur. biliyorum şimdi için acıyor yüreğin sıkışıyor. zaman geçipte acını tükettiğinde önüne bir sürü kapılar açacaktır hayat. allah yardımcın olsun canım.

Back
X