• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok ayip kafani kaldir da askini heyecanini fln anlat hic mi hevesin beklentin yok yeni iliskinde :D
Geldin burada tanimadigini teyzelere laf yetistiriyon ustelik kendin baslattin :D
Ah bu gencler hic sosyallik kalmadi hep cikcik telefon assdgh :D

G geceninkralicesi Hep dogrulari yakaladim diye dimi:D
Gulduk eglendikte, hepimiz kendi hayatimiza donecegiz 28 yasinda kocaman insansin biraz kendini topla yazik valla uzuluyorum boyle hemcinslerime
Oyle camdan Cama görüp begenen insan durmaz bak bir tanesi yanimda 9 yillik kocam yol arkadasim herseyim. Ilk gunler 8 9 saat tum gun beraberdik biz herseye bir aciklama yapmana gerek yok bir dur dusun su yaptiklarim ne diye. Sonra 40 ta gelir 50 de sen hirsinla omur gecirirsin. Hadi eyvallah bizim yemek geldi film aksami zamani
Yapan ben değilim teyzecim, başlatan ve kabullenemeyen sizsiniz nasıl bir mutsuzluk nasıl bir öfke bu. Özelden mesaj atan atana valla kadın kadının düşmanı diye yazık hala üste çıkma derdindesin. Açıklamayı detaylı yapmadım, konu benim konum okuyan herkes görsün sonucu. Senin gibi fesat, konuları saptıran hemcins olmaz olsun. Çok biliyorsun sen ya. Sormadık film mi izliycen yemek mi yicen diye, kadının kadına yaptığı bu psikolojik şiddeti normalleştirmeyeceğim. Yaptığınız normal değil.

Bir laf vardır bilirsiniz elbet. Yalancıyı diye başlayan. Onu söyleyesim geldi. Tabi banlanmamak için yazamıyorum😁
Laf o. diye bir laf var onu bilir misiniz? Böyle korkaksın işte, yapıp yapıp çekilin kenara, şunu yazanlar gözümde mutsuz kaynana görümce gibi canlandı. Allah çevrenizdekilere sabır versin

Mutsuz kadın diye neden hakaret etmeye çalışıyorsun ki sürekli. Asıl mutsuz olan sensin ki günlerce balkonda nöbet tutmuşsun, romanlar yazmışsın bi adam için. "Mutsuz" lafı anca seni yaralar, asıl sen mutsuz olduğun için.
Bu adam sana gerçekten yazmışsa senden özürler dileyeceğim. Tüm öfken adamın kapısına not bırakacak kadar düşüp de karşılık alamamandan🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X