19 yaşında evlenıyosun ondan sonra burda konu acıyosun neyse genede Allah yardımcın olsun bol şans
19 yaşında evlenilmez diye bi kural mı var? Kanun bu yaşta evlenme hakkını verdikten sonra erken ya da geç diye yargılamak bize mi düşer?
Ben de 19 yaşında evlendim eee konuşma hakkım yok mu artık?
daha düğün olmamış tam olarak evli değilsin buna şükretmen lazım düğünden evvel gerçek yüzünü gördüğün için..
Ama resmiyette kanunen kocan!düğün arifesinde sana bunu yapıyorsa hem de faceye resimlerini koyacak kadar alenen yapıyorsa ; sen de mahkemeye bu resimleri koyup tazminat davası açmaktan geri kalma!!! Hayyallerim yıkıldı vs vs diyerek elinden geliyorsa donuna kadar sök al derimHaketmiş çünkü bu adi adam!!!
Hiç üzülme zaman intikam zamanıdırVe asla ona geri dönme derim!af dilese ağlasa ayaklarına kapansa bile...çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli!adam sana evlenince ne yapacağını önceden göstermiş..kendini kurtarmaya bak ama onu inletmekten de geri kalma derim!!
Karşına başkaları çıkar unutursun bile bu adamı...güçlü ol kozlar senin elinde!
O seni sevmemiş üstüne ahlaksızın teki için ne diye üzülüyorsun anlamadım ? Yaşında çok genç ne acelen vardı flörtü uzatsaydın ne mal olduğunu anlardın!
her zaman söylemişimdir bu tür adamlara ve kadınlara oh be kurtuldum! dedirtmeyin..
böyle bir şey yapıyorsa bey efendi ceremesinide çekmeli ve bu hatayı ağır ödemeli!
öncelikle bu resimleri bi şekilde kaydet..bi avukat bul ne yapman gerektiğini çok güzel şekilde öğren..
sonra o adama ve kadına! tazminat davası aç..maddi manevi ellerinde ne varsa al..
ha onun parasını yemem dersende gider bir hayr kurumuna verirsin..
evli bir adamla birlikte olup boşanma sebebiyeti veren kadına karşıda dava açabiliyorsun diye biliyorum..
sakınn ortadan çekilip onları rahat bırakma..
üzülmeye değmez bile
keşke biraz daha bekleseydin evlenmek için
gerçi ne kadar sevgililik döneminiz oldu bilmiyorum
ben nikahın erken kıyılmasına hep karşı olmuşumdur
şimdi o acı yetmezmiş gibi bide boşanmakla uğraşıcaksın
hakkında hayırlısı
gerçekten çok acı bi durum. madem aldatacaktın sevmiyordun ne diye imza attın diye sordunuz mu eşinize? allah kurtarmış yine de düğünden sonra ayrılmak daha da zor olacaktı sizin için.
canım sen kurtulduğuna dua et yüreğini ferah tut elbette üzülüp acını yaşıcaksın kolay değil ama kendini çokta yıpratma çünkü o çoktan yolunu çizmiş kesinlikle bütün iletişimini kopar faceden sil telefon numaranı da değiş hayatından sil onu tamamen daha fazla kirletmesin!!!
Sonra bana para göz der diye bişey istemicektim ben ama hakedio herşeyi ve kızların bana attığı mesajlar var onları saklıyorum ama cok canım yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?