Ben bunu haketmedimki !!

gerçekten çok acı bi durum. madem aldatacaktın sevmiyordun ne diye imza attın diye sordunuz mu eşinize? allah kurtarmış yine de düğünden sonra ayrılmak daha da zor olacaktı sizin için.

canım sen kurtulduğuna dua et yüreğini ferah tut elbette üzülüp acını yaşıcaksın kolay değil ama kendini çokta yıpratma çünkü o çoktan yolunu çizmiş kesinlikle bütün iletişimini kopar faceden sil telefon numaranı da değiş hayatından sil onu tamamen daha fazla kirletmesin!!!

Çok geçmiş olsun.
Yol yakınken Rabbim size göstermiş gerçekleri.
Ya düğünden sonra yaşasaydınız bunları inanın daha zor olurdu atlatmanız.
Her şerde bir hayır vardır, bunu düşünün belki biraz olsun rahatlarsınız.

bence kız yem atmış sende bunu yutarak sevdiğini onun kollarına atmışsın canım. erkekler bu konularda hassatırlar baan inanmıyorsan çek git diyebilecek kadarda ketumdurlar. demekki ona güvenmediğini düşünerek öyle bir davranışta bulunmuş. neden böyel düşünüyrosun dersen evet canım benimde başıma geldi sevgiliyken bizi ayırmaya çalışan kaynanam ve görümcemin oyunları. bazen bir kız arardı bazende bir erkek. hele erkeklerden nefret ediyordum nasıl bir oyundur bu sürekli arar rahatsız eder teli eçtığımda abuk sabuk şeyler söylerlerdi. en sonunda eşime verirdim teli bir daha arayamazlardı. evliyken bile gece yarısı yapıldı düşün artık. eşim bana güvenmeyecek veya ben ona ayrılacaz düşüncesi işte.
neyse olmuş olan geri dönüşü yok sanırım allah hayırlısını versin.

19 yaş evlenmek için riskli yaş insan ancak 23-24 yaşında durgunluğa olgunluğa eriyor birde çoğu erkek o yaştaki kadını idare edemiyor çünkü beyin halen gelişme aşamasında evlilikte olgunluk önplanda aşk çabuk tükeniyor bence riskli evlilik

sen o facebookta gördüğün fotoğrafları mahkemede delil olarak sunmayacak mısın güzelim tamam her ne kadar kağıt üzerinde evli olup düğün yapılmadan iş bozulsa bile resmiyette senin kocan.. bende aynı dertle uğraşıyorum yani kağıt üzerinde evliyim ama düğün olmadan ayrıldık.. bizimki aldatma değil...o fotoları hakime göster beni aldattı de ondan sonrada maddi manevi tazminat nafaka iste bak bakalım tıpış tıpış gelip eteklerine yapışıyor mu yapışmıyor mu

19 yaşında evlenilmez diye bi kural mı var? Kanun bu yaşta evlenme hakkını verdikten sonra erken ya da geç diye yargılamak bize mi düşer?

düşer tabı bazen kanunların uygun gördükleri şeyler akla mantıga uygun olmayabılır her kanun dıye yazılan şeyı yapıyomusunuzda kanun 19 yasında evlenmeye ızın verıyor dıye evlenıyosunuz

bayan 19 yasında zorla evlendırılmemıs bır sey olmamıs kendı ıstegıyle evlenmıs bunun yerıne okuyup flört dönemını uzatması bana daha mantıklı gelıyor 19 yasında sevıyorum aşığım dıye ortalıga düşmenın bır manası yok bence

Ben de 19 yaşında evlendim eee konuşma hakkım yok mu artık?

gelişimini tamamen tamamladıgına inanıyosan konusma hakkında var evlenme hakkında var her hakkın var güzelim ama okulu bırakıp elın ekmek tutmadan evlendıgın ve eşinden hoşuna gıtmeyen davranısları gördugun zaman gelıpte burda konu acmaya hakkın yok bence

he ne zamankı dersın ben bellı bır sevıyeye geldım ılerde Allah göstermesın basıma kötu bır iş geldıgınde kı bunu kımse ıstemez burda demek ıstedıgım bosanma vs ayaklarımın ustunde durabılır kendı basımın caresıne bakabılırım evlen ama ben bunu 19 yasında bır kızın yapabılıcegını hıc dusunmuyorum

daha düğün olmamış tam olarak evli değilsin buna şükretmen lazım düğünden evvel gerçek yüzünü gördüğün için..
ama resmiyette kanunen kocan!düğün arifesinde sana bunu yapıyorsa hem de faceye resimlerini koyacak kadar alenen yapıyorsa ; sen de mahkemeye bu resimleri koyup tazminat davası açmaktan geri kalma!!! hayyallerim yıkıldı vs vs diyerek elinden geliyorsa donuna kadar sök al derim haketmiş çünkü bu adi adam!!!
hiç üzülme zaman intikam zamanıdır ve asla ona geri dönme derim!af dilese ağlasa ayaklarına kapansa bile...çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli!adam sana evlenince ne yapacağını önceden göstermiş..kendini kurtarmaya bak ama onu inletmekten de geri kalma derim!!
KARŞINA BAŞKALARI ÇIKAR UNUTURSUN BİLE BU ADAMI...GÜÇLÜ OL KOZLAR SENİN ELİNDE!

Son düzenleme:
üzülmeye değmez bile
keşke biraz daha bekleseydin evlenmek için
gerçi ne kadar sevgililik döneminiz oldu bilmiyorum
ben nikahın erken kıyılmasına hep karşı olmuşumdur
şimdi o acı yetmezmiş gibi bide boşanmakla uğraşıcaksın
hakkında hayırlısı

aynen katılıyorummmmm

her zaman söylemişimdir bu tür adamlara ve kadınlara oh be kurtuldum! dedirtmeyin..
böyle bir şey yapıyorsa bey efendi ceremesinide çekmeli ve bu hatayı ağır ödemeli!
öncelikle bu resimleri bi şekilde kaydet..bi avukat bul ne yapman gerektiğini çok güzel şekilde öğren..
sonra o adama ve kadına! tazminat davası aç..maddi manevi ellerinde ne varsa al..
ha onun parasını yemem dersende gider bir hayr kurumuna verirsin..
evli bir adamla birlikte olup boşanma sebebiyeti veren kadına karşıda dava açabiliyorsun diye biliyorum..
sakınn ortadan çekilip onları rahat bırakma..

O seni sevmemiş üstüne ahlaksızın teki için ne diye üzülüyorsun anlamadım ? Yaşında çok genç ne acelen vardı flörtü uzatsaydın ne mal olduğunu anlardın!

Anladım başlarda aslında ama bırakamadım benim babam yok o babam gibi seviodu beni babam olmadığı için onun eksikliğini doldurmya calıştım ama sevmemiş hiç

Sonra bana para göz der diye bişey istemicektim ben ama hakedio herşeyi ve kızların bana attığı mesajlar var onları saklıyorum ama cok canım yanıyo

Keşke bekleseydim keşke ama nebiliyim hiç inanmadım onun benim canımı böylesine yakacağına ..
Bugün kağıt geldi dokuzuncu ayın dokuzunda mahkememiz var ..

gerçekten çok acı bi durum. madem aldatacaktın sevmiyordun ne diye imza attın diye sordunuz mu eşinize? allah kurtarmış yine de düğünden sonra ayrılmak daha da zor olacaktı sizin için.

Sordum ve ben seni seviyorum sen kıskanıyosun beni ondan ayrılıyoruz ben bişey yapmadım diyo ve ben daha cok üzülüyorum kendimi suclu hissediyorum

Yeterince kirletti zaten pislik hayatımı ama nasıl dayncağımı bilmiyorum onun için okulumu bıraktım hayatımı mahfettim onun yaptıkları cook kötü çook

Sonra bana para göz der diye bişey istemicektim ben ama hakedio herşeyi ve kızların bana attığı mesajlar var onları saklıyorum ama cok canım yanıyo

bırak assalık herıf ne dusunurse dusunsun umursama onun gıbı sadakatsız assalık olmaktan ıyıdır demı yaptıgı yanına kalmasın bedelını odetmelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…