Ben Bunu Ona Nasıl Söylicem ?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
dün akşam çok yakın arkadaşımın ölüm haberini aldım..ölüm sebebi ise intihar..
dünden beri şoktayım..benden çok erkek arkadaşımın yakın arkadaşı..çocukluk arkadaşı,
kankası,yaz tatillerini hep onların balkonunda sabahlara kadar oturarak geçirdiği arkadaşı..
işin kötüsüde sevgilim şuan askerde.arkadaşları aradı beni..ona da söyliceklermiş..sakın söylemeyin dedim..askerde böyle birşeyi kaldıramaz..hele kendini asarak intihar etti nasıl derim..haftaya izne gelicek..ondan sonrada bir ayı kalıyor askerliğinin bitmesine..ben toparlanamadım , o nasıl toparlıcak kendini nasıl biticek askerliği o psikolojiyle..izne geldiğinde birşekilde saklamalımıyız sizce ne yapmalıyım ?

Allah Rahmet eylesın.
Sızın de basınız sag olsun.
Asker psıkolojısı ıle kendını toparlaması guc olur dıye dusunuyorum.
Cevrenızdekılerle anlasma yapın ve sevgılınızden terhıs vaktıne kadar saklayın derım.
Zaten az bır zaman kaldıgı ıcın, cok zorlamayacaktır bu sızı ve cevrenızdekılerı.
Sevgılınıze de sımdıden hayırlı teskereler.

allah rahmet eylesin, başınız sağolsun....
bende diğer arkadaşla aynı fikirdeyim...
teskere alana kadar birşey söylememeniz en doğrusu olacak...
ama boşboğaz arkadaşlarınız varsa sıkısıkı tembihleyin...

bende söylemek istemiyorum ama arkadaşları izne geldğğinde buluştuğumuzda söyleriz saklayamayız b,lmeye hakkı var diyip duruyorlar.son olarak ailesine bıraktık ..onşar söylesin..olay internetede yayılmış zaten..yarın çarşı iznine çıktığında umarım karşısına çıkmaz nette..sağolun bu arada arkadaşlar..

Bence izne geldiğinde mutlaka usturuplu bir şekilde anlatın
ama teskere alana kadar saklamayın ki bence siz saklasanız
etraftan bir patavatsız çıkar anlatır,hep böyle olur ya hani
Tüm herkes saklar,biri çıkar anlatır sonrada pardon ya
bilmiyor muydu derler...

Başınız sağolsun çok üzüldüm

Zaten izine geldiğinde görüşmek ister muhtemelen arkadaşıyla. O zaman çıkar ortaya. Bence de usturuplu bir biçimde söyleyin,yoksa kendi zaten öğrenir. Başınız sağ olsun bu arada...

Allah affetsın
başınız saolsun
bana kalırsa da saklamayın zor bir durum evet ama belki duyarsa daha büyük tepkı gösterır sakladınız ıcın
bencede izne geldıgınde güzel bir şekilde anlatın..

sağolun arkadaşlar..
bende izne geldiğinde söylemeye karar vermiştim
zaten söylemesem bile bir şekilde duyulur çünkü facebook da baya bir yayıldı arkadaşlarımız arasında
bugün çarşıya çıkı faceye girmesin diye elimden geleni yaptım
dondurdum girmeni istemiyorum ikimizinkinide dondurdum filan dedim
kuzu kuzu tamam dedi garibim yaaa
salı günü geliyor
ailesi söyler sanırım eve gittiğinde
of allahım kimseye ölüm acısı verme
arkadaş acısı bile yürekleri dağlarken insanlar evlat acısına ana baba acısına nasıl dayanıyor bilemiyorm

Back
X