- Konu Sahibi kazandibi3434
-
içim bi fena oldu kızlar gece gece yıne ben burda adam benı terkettı sessız sedasız 5 senemı ardında bıraktı neden neden dıye sızlere dert yanarken adam hayatına yenı ısıne baslamıs face ler acılmıs arkadaslar eklenmıs ..ınsan yıllarını verdıgı ugruna ne ezıyetler cektıgı ınsanı boyle gorunce oturup ona degılde kendıne aglıyor.kendımı kandırıp durmusum yıllarca zerre kadar deger verılmemısım bu zamana kadar pısman olur dıye bı beklentım varken halıne bakıyorum sonra aynanın karsısına gecıyorum halıme bakıyorum kım kaybettı dıye benmı!yuzum yanıtımı verıyodu bana..
Kendine gelir misin canım?
Adam seni terk etmiş çekmiş gitmiş birde hayatına ooh ne güzel bakmaya başlamış sen birde gelip üzülüyorsun.
Kendini üzmeyi bırak sende bir hata yokki.
Hatta böyle birisini aklına bile getirmemen gerek.
Evet baya uzun bir ilişkiymiş; 5 yıl.
Ama o bir çırpıda attığına göre ona göre pekte önemli değilmiş o 5 yıl.
Böyle erkeklerin ardından üzülüp gözyaşı dökmek çok saçma.
Sende hayatına bakmaya başla.
yanlıs anlasılmasın ınanın gozyasım ona degıl nasıl bu kadar kozu kapalı aptal olabıldım nasıl bu kadar guvendım senelerım gıttı onun dertlerınden kendıme acır hale geldım
içim bi fena oldu kızlar gece gece yıne ben burda adam benı terkettı sessız sedasız 5 senemı ardında bıraktı neden neden dıye sızlere dert yanarken adam hayatına yenı ısıne baslamıs face ler acılmıs arkadaslar eklenmıs ..ınsan yıllarını verdıgı ugruna ne ezıyetler cektıgı ınsanı boyle gorunce oturup ona degılde kendıne aglıyor.kendımı kandırıp durmusum yıllarca zerre kadar deger verılmemısım bu zamana kadar pısman olur dıye bı beklentım varken halıne bakıyorum sonra aynanın karsısına gecıyorum halıme bakıyorum kım kaybettı dıye benmı!yuzum yanıtımı verıyodu bana..
bende sızden farklı seyler soylemıyorum kendıme daha acılarını anlatıyorum haklısınız
herkes ettiğini çeksin zamanı gelınce ona yalvardıgım ıcın oyle mıdem bulanıyokı kendımden dilim tutlsaydı keske ya ne kadar ezik davrandım ufff
ya seni okadar iyi anlıyorum ki ben ne hissttiğini ne düşündüğünü pişman olmuştr diye hayel ederken hayatına kaldığı yerden devam etmelerini görmek hatta bize inat gibi daha da mutlu devam etmelerini görmek çok canını acıtıyor insanın...
ama yapacak bişey yok o nasıl kaldığı gibi hayatına devam ediyorsa sende kendini biran önce toparlayıp hayatına devam etmelisin geçen yıllarına üzülüyorsun çok haklısın ama kendini toplayıp daha çok zaman kaybemene engel olmalısın bunu kendin için yapmalısın ...üstelik her inişin bir çıkışı eminim seninde mutlu olcagın günler gelecek...mutlu olmak için elinden geleni yap lütfenn
ya ben bu adamın atanması ıcın her turlu destegımı verdım atandı atandıgı gunde cektı gıttı ben sınava hazırlanıyorum hıcmı vıcdan yok ya anlatılmıcak o kadar sey varkı ıcım ıcımı yedı uyuyamıyorum gecelerı 1 aydır aman nolur donsun dıye degıl yazamıcagım o kadar sey varkı
aman ha sakın kendine acıma ! insanın kendine yapacaği en büyük kötülüklerden Biri kendine acımasıdır.. acımak yok.. sen sevdin ve sevgin için emek verdin.. değdi veya değmedi, hak etti veya etmedi.. senin sevgin için verdiğin hiç Bir mücadele seni ezik duruma düşürmez ! yüceltir.. kendinle gurur duy ! Büyük sevdin, yüreğini açtın, hatta o da yetmedi ömrünü adadın.. değmedi mi ??? artık iş senden çıktı çıkıştı.. elinden geleni yaptınn vicdanın rahat, kafanı yastiğina koyduğun an Bu aşk için yapılacak Bişeyler daha vardı ama yapmadım demiyorsun, yaptın çünkü.. eee ? o zaman Bırak gelsin hayat Bildiği gibi.. acı da çek ağla zırla ama sakın kendine acıma !!! kendinle gurur duy sevdi mi tam seven insan mı kaldı ? elbet seni de gelip Bulacak senin gibi yaşadiği aşka ömrünü adayan Bi Babayiğit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?