ben burda size dert yanarken...

kazandibi3434

it's too late..
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
358
3
46
İstanbul
içim bi fena oldu kızlar gece gece yıne ben burda adam benı terkettı sessız sedasız 5 senemı ardında bıraktı neden neden dıye sızlere dert yanarken adam hayatına yenı ısıne baslamıs face ler acılmıs arkadaslar eklenmıs ..ınsan yıllarını verdıgı ugruna ne ezıyetler cektıgı ınsanı boyle gorunce oturup ona degılde kendıne aglıyor.kendımı kandırıp durmusum yıllarca zerre kadar deger verılmemısım bu zamana kadar pısman olur dıye bı beklentım varken halıne bakıyorum sonra aynanın karsısına gecıyorum halıme bakıyorum kım kaybettı dıye benmı!yuzum yanıtımı verıyodu bana..

Kendine gelir misin canım?
Adam seni terk etmiş çekmiş gitmiş birde hayatına ooh ne güzel bakmaya başlamış sen birde gelip üzülüyorsun.
Kendini üzmeyi bırak sende bir hata yokki.
Hatta böyle birisini aklına bile getirmemen gerek.
Evet baya uzun bir ilişkiymiş; 5 yıl.
Ama o bir çırpıda attığına göre ona göre pekte önemli değilmiş o 5 yıl.
Böyle erkeklerin ardından üzülüp gözyaşı dökmek çok saçma.
Sende hayatına bakmaya başla.

yanlıs anlasılmasın ınanın gozyasım ona degıl nasıl bu kadar kozu kapalı aptal olabıldım nasıl bu kadar guvendım senelerım gıttı onun dertlerınden kendıme acır hale geldım

yanlıs anlasılmasın ınanın gozyasım ona degıl nasıl bu kadar kozu kapalı aptal olabıldım nasıl bu kadar guvendım senelerım gıttı onun dertlerınden kendıme acır hale geldım

Anladım canım da sonuçta şuanda ağlamanın hiç bir faydası yok sana zararı var aksine.
Demekki sevmişsin ki inanmışsın ona güvenmişsin.
Ama o bu güvenini boşa çıkartmış.

Demek ki Bu İlişki Alışkanlık Haline Gelmiş ki, Adam Keyfine Bakıyor Şimdi..
Sevseydi Arardı..
Dost Acı Söyler Affet!!

herkes ettiğini çeksin zamanı gelınce ona yalvardıgım ıcın oyle mıdem bulanıyokı kendımden dilim tutlsaydı keske ya ne kadar ezik davrandım ufff

aslında senin üzüldüğün şey sen böyle kendini hırpalarken onun keyfinin yerinde olması.
ben üzülüyorum ama o beni üzdüğü halde niye üzülmüyo diyosun.
Ama Allahın adaleti çok büyük

ya seni okadar iyi anlıyorum ki ben ne hissttiğini ne düşündüğünü pişman olmuştr diye hayel ederken hayatına kaldığı yerden devam etmelerini görmek hatta bize inat gibi daha da mutlu devam etmelerini görmek çok canını acıtıyor insanın...

ama yapacak bişey yok o nasıl kaldığı gibi hayatına devam ediyorsa sende kendini biran önce toparlayıp hayatına devam etmelisin geçen yıllarına üzülüyorsun çok haklısın ama kendini toplayıp daha çok zaman kaybemene engel olmalısın bunu kendin için yapmalısın ...üstelik her inişin bir çıkışı eminim seninde mutlu olcagın günler gelecek...mutlu olmak için elinden geleni yap lütfenn

ya ben bu adamın atanması ıcın her turlu destegımı verdım atandı atandıgı gunde cektı gıttı ben sınava hazırlanıyorum hıcmı vıcdan yok ya anlatılmıcak o kadar sey varkı ıcım ıcımı yedı uyuyamıyorum gecelerı 1 aydır aman nolur donsun dıye degıl yazamıcagım o kadar sey varkı

ya ben gerçekten anlıyorum seni...onun için verdiğin emeklere tavizlere yazık diyorsun aslında söylencek o kadar çok varki söylemiyorsun okadar yaşanmışlıklar var insan 5 yılda neleri paylaşmaz..işte o bu kadar şeyi silip gidebildiyse senin kendini toplanman lazımm...sen bu kadar emek verip atandığı gün gittiyse zaten adam değilmiş...belki bu ayrılık seni daha büyük mutsuzluklardan kurtardı bunu hiç birimiz bilemiyiz bu kadar basit düşündüğüm için sinirlenenbilirsin ama yaşanması gerekiyormuş diye düşün...sadece sen degerlisin ya kıymetlisin lütfen kendini düşünn

Güzelim insan ilk ayrildigi zamanlarda hep karsi tarafin pisman oldugnu ve bir gün geri gelecegini düsünüyor.Daha sonrada ben bu kadar mutsuzken o mutlu simdi sunu yapiyor diye düsünerek kendini kahrediyor.ama bu bir dönem.Kendine acima dönemi.Bunlarin da yasanmasi gerkiyor.Zamanla görüyorsun ki hayat devam ediyor ve insanlarin karsina bambaska seyler cikiyor,Bunu göreceksin.Inan bana.Yalniz bu dönemde o kadar cok dua et ki allah sana hayirlisi i göndersin.sana sunu kesinlikle ifade ededyim Allah´tan senin icin hayirli olani iste.Cünkü geelcegini o biliyor.hepsi tecrübeyle sabittir.

aman ha sakın kendine acıma ! insanın kendine yapacaği en büyük kötülüklerden Biri kendine acımasıdır.. acımak yok.. sen sevdin ve sevgin için emek verdin.. değdi veya değmedi, hak etti veya etmedi.. senin sevgin için verdiğin hiç Bir mücadele seni ezik duruma düşürmez ! yüceltir.. kendinle gurur duy ! Büyük sevdin, yüreğini açtın, hatta o da yetmedi ömrünü adadın.. değmedi mi ??? artık iş senden çıktı çıkıştı.. elinden geleni yaptınn vicdanın rahat, kafanı yastiğina koyduğun an Bu aşk için yapılacak Bişeyler daha vardı ama yapmadım demiyorsun, yaptın çünkü.. eee ? o zaman Bırak gelsin hayat Bildiği gibi.. acı da çek ağla zırla ama sakın kendine acıma !!! kendinle gurur duy sevdi mi tam seven insan mı kaldı ? elbet seni de gelip Bulacak senin gibi yaşadiği aşka ömrünü adayan Bi Babayiğit..

canım benım sabah sabah okudumda nasıl gozlerımı doldurdun allah hepınızden razı olsun destek oldunuz bana kendımı daha ıyı hıssetmemı saglıyosunuz.kımseye acılamadıklarımı acıldım sızlere dınledınız cok tesekkur ederım daha da güçlü olmam gerektığını hatılattınız .

Yeni gelişmeler olmuş kepelekimeleki Artık sen değerlisin, iyiki gitmişde bu yüzünü gördün gibi kendimizi kandırıcı sözler etmiyorum işe yaramadığını iyi biliyorum çünkü Biz bişi yapamıyoruz, elimizden gelmiyo Allah sorsun (benimkinede inşşşş.)

kendini koyverme kendine gel anlıyorum çok üzgünsün kolay değil 5 yılı geride bırakmak ve birde terk edilmek çok gücüne gidiyor eminim ki ama ona karşı güçlü ol mutlu ol ona inat onsuzda dçnüyor dünya sonuçta karşına tabiki yine başkası çıkacak sadece ona karşı ona inat güçlü ve mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…