- Konu Sahibi kazandibi3434
-
Yeni gelişmeler olmuş kepelekimelekiArtık sen değerlisin, iyiki gitmişde bu yüzünü gördün gibi kendimizi kandırıcı sözler etmiyorum işe yaramadığını iyi biliyorum çünkü Biz bişi yapamıyoruz, elimizden gelmiyo Allah sorsun (benimkinede inşşşş.)
evet canım oldu maalesefbugun yenı baslangıclar yapmaya karar verdım sınavıma odaklancam hattımıda degıstırdım zaten bıdahada acmıcam o hattı cunku aklına geldıgınde benı rahatsız etmesın diye yapmak zorundayım ben elımden gelenı yaptım anlamadıysa bu onun sorunu artık o vursun aklı basına geldıgınde kafasını duvarlara benden bu kadardı
artık sadece önüne bakmalısın.. onunla ilgili birşeyleri takip edip, -vah vah- yapma canım.. sende onun yaptığı gibi bencil olup sadece kendini düşüneceksin..
hayatta senden daha değerli,senden daha önemli hiçbirşey yok..güçlü ol her zaman, onu da Allah'ın takdirine bırak..
''Doğruya giden yol, yanlışlardan geçermiş''
Vicdanımız rahat, yapabileceğimizi yaptık olmuyosa olmuyodur, yola devam :))
sendede bıseler yok dımı tatlım
Yok canım ya yaşadığını biliorum başına bişi gelmemiş yani yapsa yapardı acı ama resmen terkedildim(
sana bır ornek verım canım az once hemen az once yasadıgım olay hattımı degıstırdım yenı hat aldım ılk cıktıgım bundan 12 yıl once numarayı bulmus ve benı aradı şok oldum özledım senı dıyo oha dedım ya arama benı kac yıl gectı demekkı donuolarmıs ve buda allahın bı hıkmetı tam 12 yıl sonra ya yenısı terkettı eskısı aradıve bu adam evlenmıs cocugu bıle var bukadar aşşalıklar işte neyse bu sınırle cok guzel sepetledım
:) Bu ne böyle ya hem ewli barklı hemde neler dio-düşünüyo?? Biz kime,nasıl güvenicezde hayatımızı paylaşıcaz? Sepetleyince biraz sinirin geçmiştir iyi olmuş :))
hemde nasıl :)içinemi doğmuş ne üşenmemiş numaramı bulmuş bide yüzsüzlüğe bak ve bu adam beni aldatıp o kızla evlendi bende asker gibi bekleyıp onu sevecektım yanı bunu dusunmus ama nasıl bı patlama ohh nasıl ıyı geldı nasıl ıyı geldı :)
içim bi fena oldu kızlar gece gece yıne ben burda adam benı terkettı sessız sedasız 5 senemı ardında bıraktı neden neden dıye sızlere dert yanarken adam hayatına yenı ısıne baslamıs face ler acılmıs arkadaslar eklenmıs ..ınsan yıllarını verdıgı ugruna ne ezıyetler cektıgı ınsanı boyle gorunce oturup ona degılde kendıne aglıyor.kendımı kandırıp durmusum yıllarca zerre kadar deger verılmemısım bu zamana kadar pısman olur dıye bı beklentım varken halıne bakıyorum sonra aynanın karsısına gecıyorum halıme bakıyorum kım kaybettı dıye benmı!yuzum yanıtımı verıyodu bana..
Kesinlikle kaybeden sen değilsin tamam klişe bi söz olabilr ama öyle bu canım.Sen asıl böyle umursamaz bencil bir insandan kurtuldun sana hakettiğin değeri vermeyen o değer veren sensin kendisi kaybetmiş.Kendine gel kendini sakın aşşada hissetme
Tatlım hiç üzülme ve şu lafı hep söylerim hepte söyleyeceğim BİR BAŞKASININ GÖZ YAŞLARI ÜZERİNE MUTLULUK İNŞA EDİLMEZ.. sen yıllarına acırken o mutlu olacak mı zannediyorsn ?? Belki bir gün belki iki gün ama sonunda mutlaka Allah adaletini gösterecek sevenin ahı tutarmış derler ah etme ama bekle gör çok pişman olacakır
Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?