- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Dert değil ama paylaşmak istedim...
Kaç gündür içimde acayip sıkıntı vardı. Uyusam uyuyamıyorum otursam oturamıyordum.
Bu ben değildim bi başkasıydı sanki...
Bu gün sabah işe gelirken. Sokamızın sonunda başka bi sokak var.
Tam ordan servisimin oldugu caddeye dogru giderken. Arkamdan birinin geldiğini fark ettim...(Böyle bi durumda beni hemen endişe ve korku kaplıyo. Çanyamı önüme alıyorum.)
Çantamı önüme almamla birinin cantamı cekiştirmesi bir oldu. Ben baya kuvvetli cekince. Kişi hırs mı? yaptı ne yaptı bilmiyorum. Popoma vurdu gitti.(eline gectiyse

Arkasından küfürlü şekilde bagırdım durdum...mafoldumben mafoldumben
Elime bir şey gecmedi. Benden giden gitti kalan kaldı...
Servise binmemle aglamam bir oldu ve halada aglıyorum iştemafoldumben mafoldumben
Kişi ise 18-17 yaşlarında biri. Allahından bulasıca adi herif

Daha öncede bilenler okuyanlar bilir. Beni takip eden bi öküs vardı.
2 - 3 hafta önce o kişi yine gelmişti. 2. gününde dayanamayıp motorunun tekerine mıctımın. Motorun önüne durdum ne takip ediyosun beni dedim. Seni takip eden mi? var dedi. Ne işin var o halde burda demiştim. Burası sokakta gecerim dedi. Gecemezsin dedim. (yumruklamamak için kendimi zor tutuyorum

Bu günki kişiyi acaba o mı? yolladı demekten kendimi ala koyamıyorum...
Ve aynen yine ekliyorum ne istiyo bunalr benden neeeeeemafoldumbensenağlama
Ne yaptımda bana böyle yapıolarsenağlama
Elin namusu bu kadar mı? hiçe sayılan bir şey. Namus bu kadar mı? önemsiz ya...senağlama
Bi bayanın calışması , kendi ayakalrı üzerinde durması cok mu? yanlış şeymafoldumben
Kendimi toparlamaya calışıyorum ama olmuyo. Zaten son günlerde resmen glamak için bahane ararken. Böyle bi durumda nasıl dayanıklı güçlü olayımki...
eeee ben akşam o eve nasıl gidicem. Ağlamadan nasıl giricem ben o evesenağlama
Anneme nasıl analtıcam. Tek kızına o tokat atmakdan cekinen anneme bu durumu nasıl analtıcam kisenağlama
senağlama
Neyin sınanması bu yaşadıgım. Neyin hesabı soruluyor bana.mafoldumben