• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben byle snanmak istemiyorum...

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37

Dert değil ama paylaşmak istedim...
Kaç gündür içimde acayip sıkıntı vardı. Uyusam uyuyamıyorum otursam oturamıyordum.
Bu ben değildim bi başkasıydı sanki...
Bu gün sabah işe gelirken. Sokamızın sonunda başka bi sokak var.
Tam ordan servisimin oldugu caddeye dogru giderken. Arkamdan birinin geldiğini fark ettim...(Böyle bi durumda beni hemen endişe ve korku kaplıyo. Çanyamı önüme alıyorum.)
Çantamı önüme almamla birinin cantamı cekiştirmesi bir oldu. Ben baya kuvvetli cekince. Kişi hırs mı? yaptı ne yaptı bilmiyorum. Popoma vurdu gitti.(eline gectiyse:kızgın:)
Arkasından küfürlü şekilde bagırdım durdum...mafoldumben mafoldumben

Elime bir şey gecmedi. Benden giden gitti kalan kaldı...
Servise binmemle aglamam bir oldu ve halada aglıyorum iştemafoldumben mafoldumben

Kişi ise 18-17 yaşlarında biri. Allahından bulasıca adi herif:kızgın::kızgın:

Daha öncede bilenler okuyanlar bilir. Beni takip eden bi öküs vardı.
2 - 3 hafta önce o kişi yine gelmişti. 2. gününde dayanamayıp motorunun tekerine mıctımın. Motorun önüne durdum ne takip ediyosun beni dedim. Seni takip eden mi? var dedi. Ne işin var o halde burda demiştim. Burası sokakta gecerim dedi. Gecemezsin dedim. (yumruklamamak için kendimi zor tutuyorum:kızgın:) Bu sokakta snei bir daha görmüyeyim dedim. Kendi kendine söylenerek gitti.

Bu günki kişiyi acaba o mı? yolladı demekten kendimi ala koyamıyorum...
Ve aynen yine ekliyorum ne istiyo bunalr benden neeeeeemafoldumbensenağlama
Ne yaptımda bana böyle yapıolarsenağlama
Elin namusu bu kadar mı? hiçe sayılan bir şey. Namus bu kadar mı? önemsiz ya...senağlama
Bi bayanın calışması , kendi ayakalrı üzerinde durması cok mu? yanlış şeymafoldumben

Kendimi toparlamaya calışıyorum ama olmuyo. Zaten son günlerde resmen glamak için bahane ararken. Böyle bi durumda nasıl dayanıklı güçlü olayımki...
eeee ben akşam o eve nasıl gidicem. Ağlamadan nasıl giricem ben o evesenağlama
Anneme nasıl analtıcam. Tek kızına o tokat atmakdan cekinen anneme bu durumu nasıl analtıcam kisenağlama
senağlama

Neyin sınanması bu yaşadıgım. Neyin hesabı soruluyor bana.mafoldumben

canım biraz hassas dönemindesin sanırım sen.
yani senin bu durumda sinir küpü olman gerek duygusal değil..
bence düşünme.
ayrıca sanmıyorum o kişi olduğunu ben.memlekette sapık mı ararsın..

malesef böyle tuhaf insanlar çok fazla..
huzursuzluk vermekten başka bir işe yaramayan bir grup boş insan..
bi süre yalnız olmamaya çalışmalısın bence.servise binerken inerken mümkünse arkadaşlarından ya da ailenden biri olsun..
amacı seninle konuşmak,ne biliyim çıkma teklifi vs mi acaba,
ya da zarar vermeye çalışmak mı..
aynı kişi tarafından mı yönlendirildi onu da tam bilemiyorsun aslında..
üzme kendini,sakin,serin durmaya çalış..
nasıl olsa gayet cesur bir diyalog kurabilmişsin..

Sarıböcegim sinirimden aglıyorum.
Onun yanına kar kaldıgından aglıyorumsenağlama

allahından bulsun benden değil....mafoldumben

detils sarıbocek sagolun...

geçmiş olsun canım ya...böyle şeyler insanı çok üzüyor ; yıpratıyor ... son olsun dilerim...
annene anlatmasan diyeceğim ama belki de tedbir olarak mı anlatmak istiyorsun ; birinden mi korkuyorsun...

annene değil de bir arkadaşına anlatsan ; hatta tipini filan tarif etsen...bilgisi olsun en azından...

hatta savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsin sanıyorum ki... isim filan vermen gerekir mi bilmiyorum ama en azından belki caydırıcı olur...

geçiş olsun canım.belki çantanı kapmaya çalıştı çocuk,kapamayıncada taciz etti heralde.verilmiş sadakan varmış.seni çantayla çekiştirip başka zararlar verebilirdi.

bu bir kapkaççı.
çantayı alamayınca hırsla o hareketi yapmış
ama sizin bunu hayatınızın mahvolduğu gibi bir duygular zincirine sokmanız çok yanlış. hepimiz kadınız ve maalesef otobüslerde yollarda bu tarz hareketlerle karşılaşıyoruz.tamam çok kızdınız.bende olsam kızardım. biri bana laf atmıştı. adamı kovaladım metrelerce, gözüm dönmüştü.
ama,kendinizi bu kadar bırakmamalısınız.. güçlü olmalıyız biz kadınlar. toparlayın kendinizi.
o kişinin yolladığınıda çıkarın aklınızdan. bu bir kapkaççı.
onla alakası olamaz.öyle olsa çantadan çok direkt öbür hareketi yapardı size..

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım ya, bazıları böyle pişkin olabiliyor. bana da birisi bekarken peşime takılmıştı. hızlanmıştım oda hızlanmıştı yavaşlamıştım o da yavaşlamıştı. özellikle yolu uzatıp yürüyordum o da peşimdeydi. en sonunda ne takip ediyorsun ben deyip çantamı kafasına vurmuştum. etraftakiler gelmişti, ben seni mi takip ediyorum filan diye üste çıkmıştı birde.

şimdide bu çıktı, seni mi takip edecem ben diyorlar artık.

bence bu 2. sefer olan kişi tesadüfte olabilir canım. çantanı almaya kalkmış ya, kapkaççı olmasın?

sen kendine dikkat et

yanında sprey bulundur. cebine koy. böyle bir durumda hemen sıkarsın gözüne adilerin.

geçiş olsun canım.belki çantanı kapmaya çalıştı çocuk,kapamayıncada taciz etti heralde.verilmiş sadakan varmış.seni çantayla çekiştirip başka zararlar verebilirdi.

kesinlikle katılıyorum be larisam..
hep adamın eli şenlendi işte..zemuszemus
seninde bazı dürtülerin gitmiş oldualkisalkisalkis-tatlicadiarzu-
e bardağa dolu tarafından bakmak gerek değilmi?:lepi:

geçmiş olsun canım ya...böyle şeyler insanı çok üzüyor ; yıpratıyor ... son olsun dilerim...
annene anlatmasan diyeceğim ama belki de tedbir olarak mı anlatmak istiyorsun ; birinden mi korkuyorsun...

annene değil de bir arkadaşına anlatsan ; hatta tipini filan tarif etsen...bilgisi olsun en azından...

hatta savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsin sanıyorum ki... isim filan vermen gerekir mi bilmiyorum ama en azından belki caydırıcı olur...

arkadaşıma anlattım. İş yerindeki bi abiye anlattımmafoldumben
Savcılıga gidim. Hatta karakolada gideyim. Dedim adı yok sanı yok sadece eşkal üzerine. Onlar bulana kadar ben o buluncak düşüncesiyle tahtalı köye giderim:kızgın:
Tek istegim allahından bulsun. Benden daha beteri yoluna gelsin...

cantamında onunda canı cehennememafoldumben
Sabahın köründe yaşancak şey mi? günüm alt üst oldu resmensenağlama

bu bir kapkaççı.
çantayı alamayınca hırsla o hareketi yapmış
ama sizin bunu hayatınızın mahvolduğu gibi bir duygular zincirine sokmanız çok yanlış. hepimiz kadınız ve maalesef otobüslerde yollarda bu tarz hareketlerle karşılaşıyoruz.tamam çok kızdınız.bende olsam kızardım. biri bana laf atmıştı. adamı kovaladım metrelerce, gözüm dönmüştü.
ama,kendinizi bu kadar bırakmamalısınız.. güçlü olmalıyız biz kadınlar. toparlayın kendinizi.
o kişinin yolladığınıda çıkarın aklınızdan. bu bir kapkaççı.
onla alakası olamaz.öyle olsa çantadan çok direkt öbür hareketi yapardı size..

O kişi neden aklıma geldi. Kişinin eşkali ona az benzerdi. Akrabası falan olabilir diye düşünüyorum. Cesaritlice ona hesap sordum. Oda adileşmek istemiş olabilir.

ah canım ya, bazıları böyle pişkin olabiliyor. bana da birisi bekarken peşime takılmıştı. hızlanmıştım oda hızlanmıştı yavaşlamıştım o da yavaşlamıştı. özellikle yolu uzatıp yürüyordum o da peşimdeydi. en sonunda ne takip ediyorsun ben deyip çantamı kafasına vurmuştum. etraftakiler gelmişti, ben seni mi takip ediyorum filan diye üste çıkmıştı birde.

şimdide bu çıktı, seni mi takip edecem ben diyorlar artık.

bence bu 2. sefer olan kişi tesadüfte olabilir canım. çantanı almaya kalkmış ya, kapkaççı olmasın?

sen kendine dikkat et

yanında sprey bulundur. cebine koy. böyle bir durumda hemen sıkarsın gözüne adilerin.

gözlerimin önünde saniye saniye o kacışı duruomafoldumben
of ya of takmamam gerek ama elimde değil elimdesenağlama

kesinlikle katılıyorum be larisam..
hep adamın eli şenlendi işte..zemuszemus
seninde bazı dürtülerin gitmiş oldualkisalkisalkis-tatlicadiarzu-
e bardağa dolu tarafından bakmak gerek değilmi?:lepi:

elinede agzınada mıcam. Töbe yarabbim töbe....
Ne dürtü kaldı ne yürek kaldı ne pskiloji kaldı.
Herşey gitti sanki. :kızgın:senağlama

allahından bulsunnnnnnnmafoldumben

bu olayın çok benzerini ben 2 yıl önce yaşadım,üstelik evli ve görev için yabancı bir şehirdeyken,neler hissettiğini az çok anlıyorum ama salma kendini olan olmuş,senin suçun değil,ben şöyle yapmıştım hemen polisi aradım ve popoya tokat olayı hariç yaşadıklarımı anlatıp eşgal verip şikayetçi oldum-taciz kısmını bulunduğum görev ve mevkim nedeniyle anlatamazdım ama yanına kalmayacaktı- sonra hemen eşime anlattım,savcılığa suç duyurusunda bulunduk,aynı gün çantamda biber gazı ve törpü taşımaya başladım,yanımda çalışan arkadaşları da olaydan haberdar ettim,üç gün sonra yakalattım şerefsizi,kim olduğumu öğrenince ve sağlam bi dayak yiyince bi daha gördüğü her popoya el atmamaya yemin etmiştir eminim,üstelik taciz kısmını kimse öğrenmeden aldı ağzının payını,sen de korkma,tedbirini al,usulünce büyüklerini haberdar et,saklama,senin suçun değil,unutma

ayy yavrum benim yaaaa:teselli:
bu gün senin başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir. sakın neden ben diye sorgulama. burası türkiye nasıl adam gibi adamlar varsa böyle tiplerde var işte... :teselli:
hayatı kendine zehir etme lütfen. evet biliyorum çok zor yaşadığın benim bşımada gelse böyle hissederdim. am gel gör ki yapacak bir şey yok. illaki ailenle paylaş. haberleri olsun yerimseniben ve dikkatli ol Şeniz

bu olayın çok benzerini ben 2 yıl önce yaşadım,üstelik evli ve görev için yabancı bir şehirdeyken,neler hissettiğini az çok anlıyorum ama salma kendini olan olmuş,senin suçun değil,ben şöyle yapmıştım hemen polisi aradım ve popoya tokat olayı hariç yaşadıklarımı anlatıp eşgal verip şikayetçi oldum-taciz kısmını bulunduğum görev ve mevkim nedeniyle anlatamazdım ama yanına kalmayacaktı- sonra hemen eşime anlattım,savcılığa suç duyurusunda bulunduk,aynı gün çantamda biber gazı ve törpü taşımaya başladım,yanımda çalışan arkadaşları da olaydan haberdar ettim,üç gün sonra yakalattım şerefsizi,kim olduğumu öğrenince ve sağlam bi dayak yiyince bi daha gördüğü her popoya el atmamaya yemin etmiştir eminim,üstelik taciz kısmını kimse öğrenmeden aldı ağzının payını,sen de korkma,tedbirini al,usulünce büyüklerini haberdar et,saklama,senin suçun değil,unutma

yok büyüklerimden saklamıcam...
Biber gazı bende alıcam.
hatta bıcakda alayımda karnını bagırsanı deşeyim:kızgın:

ayy yavrum benim yaaaa:teselli:
bu gün senin başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir. sakın neden ben diye sorgulama. burası türkiye nasıl adam gibi adamlar varsa böyle tiplerde var işte... :teselli:
hayatı kendine zehir etme lütfen. evet biliyorum çok zor yaşadığın benim bşımada gelse böyle hissederdim. am gel gör ki yapacak bir şey yok. illaki ailenle paylaş. haberleri olsun yerimseniben ve dikkatli ol Şeniz

cok sagol canım..
bi toparlanıyorum tekrar dagılıyorum.mafoldumben

bende bu tur seylerle cok karsılasıyorum..zatı karsılasmayan pek kadın yok dıye de dusunuyorum..canım takma kafana bellıkı kapkaccı..

ben eskiden bir şirkette calısırken bile müdürüm bana sırkette tek kalıyorum dıye bıber gazı getırıp
vermıstı al kullanırsın zorda kalırsan dıye onu kullanmaya bıle cekınmıstım ama gereklı bunlar su an
yasaklandı sanırım net bılmıyorum, sen de hassas dönemınde gıbısın su an ama aglayarak eve gıtmene
daha cok saat var sanırım aksam gıdersın kendını ıyı tutmaya calıs kötu syler gelebılıyor bız bayanlarn
basına savcılıga suc duyurusunda bulun bence

tüfek alıcam. vurcam mıclarından:kızgın:
bi daha bu moku yiyolar mı?:kızgın:
hafta sonum zehir oldu resmen.
Gece sabaha kadar dizlerim agrıdı kabuslar gördümsenağlama
Ağlamamı hiç saymıyorum zaten.mafoldumben
Allah onlara bana yaşattıkalrının bin katını yaşasınlar...
Hala etkisi sürüo. Şuan bile yazarken gözlerim doluyomafoldumben

Daha önce başıma gelmişti. Yalnız değildim. Sabahın körü değildikimafoldumben

Kolonya sagol canım. Biber gazı düşünüyorum. Yada tüfek:kızgın:

Canim bence aglayacagina daha da Allah'a sükür etmelisin.Popona vurup kacacagina bicagi bir yerine saplayipta kacabilirdi.Hep duymuyormuyuz böyle seyler.Cantayi almayinca Allah yaratti demiyorlar,direkt bicakliyorlar.
Bosver canim yaa,vallahi sen binlerce sükür et.Onlarda Allah'larindan bulsun.

Canim bence aglayacagina daha da Allah'a sükür etmelisin.Popona vurup kacacagina bicagi bir yerine saplayipta kacabilirdi.Hep duymuyormuyuz böyle seyler.Cantayi almayinca Allah yaratti demiyorlar,direkt bicakliyorlar.
Bosver canim yaa,vallahi sen binlerce sükür et.Onlarda Allah'larindan bulsun.

bi yanım ediyor diğer yanım ağlayıp sızlıyor iştemafoldumben
acayip hassasım onunda etkisi var.
saol canım

Ah canım yaa Allah korumuş daha kötüsüde olabilirdi...
Yaşadığın olay hemen unutulacak bişey değil ama en azından daha kötüsü olmadığı için şükretmelisin...
Çevremizde her zaman yaşanıyor bu tür olaylar Allah yardımcımız olsun...
Biber gazı ii bir çözüm olabilir belki...

Back
X