Geçecek annesi bunlar. :teselli:Şimdi daha taze çalışan annesin ondan öyle geliyor sana. kaç ay beraberdiniz, şimdi ayrılınca dünyalar başına yıkılıyor biliyorum. Bunların hepsini yaklaşık 3.5 yıl önce yaşadım. Hiç tanımadığım ilanla bulduğum bir bakıcıya emanet ettim 2 yavrumu. Hırlımıdır, hırsızmıdır, psikopatın tekimidir bilmeden. 100 mt ileride oturan kayınvalideme söyledim bakmadı. Başka çarem olmadığından bakıcıya emanet ettim bende. Allahtan iyi çıktı bakıcı. İlk haftalar çok zor geldi bana da. İki tane yavrum hiç tanımadığım birinin ellerinde. Vicdan azabı çektim, hüngür hüngür ağladım, neredeyse depresyona girecektim, sınırdan döndüm.Birkaç ay sürdü kendimi toparlamam. Sonra alışıyor insan zamanla. Zaman herşeyin ilacı diye boşa söylememişler dimi.İlk zamanlar zor oluyor ama sonrası o kadar zorlamıyor sizi.
Şimdi oğluşum 3.5 yaşında kocaman delikanlı oldu, kızım okula başladı. Çok şükür bugünlerimize
Canım Allah kolaylık versin. Benim de 19 günüm kaldı. Şimdiden içim sızlıyor. Anneme diyorum rapor alayım annem yok ha 1 hafta önce ha sonra diyor ama bence onunla 1 gün bile değerli. İnşallah alışırız bu duruma ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Yapanlar yapıyor demek hem kuzum un dediği gibi geçecek heralde bugünler. Alışılacak bir durum değil gibi görünüyor ama metanetli olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?