- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Ben 12 saat kızımla eşimi yalnız bıraktım.
Öyle dışarı çıkıp vakit öldürmek Yoook.
Tüm işleri yapıp evde duracaksiniz oyun da oynanacak banyo da yapılacak camasir da yikanacak temizlik de yemek de.
Eve döndüğümde bakımlı da ol bi zahmet diye ekledim çıktım gittim.
Eşim zaten hep ev hanimliginin en zor iş olduğunu hep söyler. Ama olsun bi görsün istedim yine de:)
Eve döndüğümde aman allahım yarı baygındı eşim :)
Bilmiyorlar ev işi çocuk bakımı tüm gün hem de ne demek. Bu yüzden kucumsuyorlar.
sonra noldu ?Ben bununla ilgili bişey anlatayım size.. Bir sene once falan esimin ev işi ile ilgili bi laf etmişti bana.. Pantolonunu mu utulememiştim ne.. Yetişmedi dedim bnde.. Fırsatım olmadı.. O zaman oglym 4, kızım 2,5 yasında.. Hani nasılsa evdesin naspş
Yarım kalmıştı tamamladım şimdi :)sonra noldu ?
ev hanımlığı o kadar zor değil,herkesin atladığı konu annelik..yoksa 2 kişinin ev hayatını düzenlemeye ne var ? gördüğüm kadarıyla çocuk olunca zor oluyorOglum doğdu doğalı ona bakıyorum ücretsiz izindeyim, çalışırken hiç yorulmuyomuşum ben onu anladım, evet makinalar yıkıyor ediyo ama sen yerleştirip sen boşaltıyosun sen bunları yaparken çocuk etrafta masaya çıkıyo pecetelikteki peceteler yerlere saçılmış, yere indiriyosun fırının içine girmeye çalışıyo sen çamaşır asiyosun o gelip camasirliktan çekip atıyo yerlere böyle uzar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?