ben calissam sen evde olsan

Benim eşimde böle bütün gün evde ne yapdın dicek utanmasa utanmazda korkusuna diyemez :) bazı işleri akşam çocuklar yatınca yapıyorum gündüz imkan yok yapmama dün yine öle bi iş yapıyorum,salonun ışığını kapasan dedi canım yattığı yerden,bende oyun oynuyorum burda Kalkıp sen kapasan canım dedim :) kalkdı kapadı
Yüz verdimi astar nerde diyor bu erkek milleti.

Aynen oyle cok kalbim kirildi ikinci sayfada ona yazdigim msjlari attim beni sinir etti. Bide sabah dunun yorgunlugindan gozumu acamadim yatakltan firlyip kahvalti hazirladim ona bakmamisim gunaydin dememisim diyede sinirlendi . Bencil

Artik bende kendimden suohe eder oldum ben mi abartiyorum ben calisirsam nasil olurum simdiden bu kadar yoruluyorsam diye ama gercekten aksam hisim cikiyor

Aynen oyle cok kalbim kirildi ikinci sayfada ona yazdigim msjlari attim beni sinir etti. Bide sabah dunun yorgunlugindan gozumu acamadim yatakltan firlyip kahvalti hazirladim ona bakmamisim gunaydin dememisim diyede sinirlendi . Bencil
Aaa evet o Mesajları okudum peki cevap yazmadımı hiç,
Valla eşim evden sabah 6 da çıkıyor ben hiççç görmüyorum akşam gelince görüyorum,ben adamı öpim başıma koyayım ozaman :)

Zatwn cocuk olmasa yao isini cayini demle uzat ayagini. Benim kizim bide dogdugundan beri bi saat ayri degil benden daha yeni oyun gurubuna basladi ama onu birakinca oaralarsa takiliyorum ki eve din gel bir bucuk saat icin uzak oluyor. Cok yorucu cocukla. Mesela istersen yaknizsan bi sandevic yaparsin kendine ama cocugun beslenmesine dikkat etmen gerekiyor uc ogun yemek ara ogunleri oyun oyna birsey ogrwt sorularini cevapla tekrar tekrar ayni sorulari cevapla kafa yorgunlugi vucut yorgunlugi oooo

Aaa evet o Mesajları okudum peki cevap yazmadımı hiç,
Valla eşim evden sabah 6 da çıkıyor ben hiççç görmüyorum akşam gelince görüyorum,ben adamı öpim başıma koyayım ozaman :)
Aradi beklentilerini siraladi erken kalkicaksimdedi sinirden soyledim dedi. Ben ona gunaydin dememisim dedi bencil istw

ev hanımlığı o kadar zor değil,herkesin atladığı konu annelik..yoksa 2 kişinin ev hayatını düzenlemeye ne var ? gördüğüm kadarıyla çocuk olunca zor oluyor

Benim ev hanımlığım oğlumla başladı tek başıma hiç evde kalmadım, ama tek olmak şüphesiz daha kolay olurdu peşinden dağıtan olmayınca

Benim esim de ayni, ben evde olsam ohoo neler yaparim bir suru kitap bitiririm falan diyo. ben daha karnimi doyuramiyorum. Cocuklarin kucuk. Cocuk olmasa evet ev hanimligi kolay. Ama benim cogu arkadasim ben evde cocuklarla kafayi yiyorum diye calisiyo. Hatta gecen biri ev hanimligi en zoru dedi. Bir an bile kendine vakit ayiramamak insani deli ediyor. Hala tuvalete gitmem buyuk olay. Gecen esim yorgunum diyo, ben de yorgunum dedim, ama hani iddia eder gibi degil, dertlesiyordum guya, kendini benimle kiyaslama diyor. Cok agirima gitti.

Çünkü ev işi nankördür. Sabahın 5 inde bile kalksan akşam 20 ye kadar aralıksız iş yapsan , eve bakınca olağanüstü bir değişiklik göze çarpmaz.

Eşinizi de ev işlerine dahil olması için yönlendirmeye çalışın , belki bir ucundan tutarsa basit gördüğü işlerin ne kadar zaman aldığını ve 5 dakika sonra dönüp baktığında sanki hiç bir şey yapmamış gibi göründüğünü anlar.

Aynen onu diyorum bende.
Cocuklu yada calisan kadinlara gercekten eziyet.
Ama hem calismayio hem evde butun gun bos duran kadinlarin ev hanimi olmak o kadar kolay degil yeeaa diye konusmalari cok komik.
Butun gun evde oturmaktan yoruluyorlar herhalde.

Ev işi yapmak mi çalışmak mi deseler, çalışmak derim. Gözümde büyüyor done done aynı yerleri temizlemek ve gicik oluyorum. Hele cocuk olsa dusunemiyorum. Bencil olmamak gerek yardim etsin o zaman arada sirada da olsa.

Çocuklarınız çok tatlı ya, maşallah. Valla güldüm şu makarna ve su işine
Ben olsam aklıma gelmezi yere saçıp, pişsin diye su dökmek
Ben evli değilim ama sanırım dayanamaz kalkar toplardım, siz iyi devam etmişsiniz oyuna. İyi de olmuş anlamış işte zorluğunu :)

Hem küçümsemiş hem çok çirkin söylemiş bunu
Aman evde daha çok yoruluyorum ben
Çalışmaya alıştığımdan mıdır nedir
Hamarat ev hanımlarına hayranım, hiç bana göre değil evde daha bi miskinlik çöküyo bana
Hele birde küçük bebeğiniz varsa uykusuzluktan hiç bişey yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…