ben capkin miyim neyim

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
kizlar kimseye baglanamiyom kimseye asik olamiyorum.. biri ile tanisiyorum hoslaniyorum hatta baya hoslaniyorum biraz vakit geciriyoruz sohbet ediyoruz.. ilk basta heyecan duysamda sonra heyecanimi yitiriyorum :) gülmeyun gercekten :) napicam böyle ben asik olmak istiyorum gözum ondan baska kimseyi görmesin istiyorum ama en ufak birseyden soguyorum :) var mi benim gibi kimseye baglanamayan:52:

kizlar kimseye baglanamiyom kimseye asik olamiyorum.. Biri ile tanisiyorum hoslaniyorum hatta baya hoslaniyorum biraz vakit geciriyoruz sohbet ediyoruz.. Ilk basta heyecan duysamda sonra heyecanimi yitiriyorum :) gülmeyun gercekten :) napicam böyle ben asik olmak istiyorum gözum ondan baska kimseyi görmesin istiyorum ama en ufak birseyden soguyorum :) var mi benim gibi kimseye baglanamayan:52:

zamanı değilmiş heralde :15:
Elbet seni de ters düz eden biri olur :52:
Işte o zamanda eyvahlar olsun çok aşığım çok seviyorum hatta çok bağlandım diyiversin :16:

onun için acele etme derim iyi ölç iyi biç :8:
Aşk ummadığın an yakalr seni senin bağlanamamana da hiiç aldırmaz :34:
Kaç yaşındasın :28:

25 yasindayim kucukte degilim- belki ergen olsam daha kolay asik olurdum yas ilerledikce daha da secici oluyorsun- evde kalicam ben hatta kaldm bile:43:

25 yasindayim kucukte degilim- belki ergen olsam daha kolay asik olurdum yas ilerledikce daha da secici oluyorsun- evde kalicam ben hatta kaldm bile:43:

eskiden o yaşlar söz konusuydu şu an yaş ortalaması çıktı yukarı tavan yaptı diyebilirim :52:
Yaşın gayet iyi öyle düşünme..
Yaş ilerledikçe sağlam adımlar atabiliyosun seçiçciliği mantıksızca yapmıyorsun.
Allah en hayırlısını versin hayırlı eş bence herşeyden önemli öyle düşün ve karşına çıkan kişileride değerlendirmeye al..
Aşık olamıyorum bağlanamıyorumun yerine kişiliğini tanı sana karşı tavırlarını gözlemle zaten gerisi gelir :10:

Daha önce acı çektiğini bir ilişkiniz oldu mu ?
Olduysa bu ilişkinin vermiş olduğu zararları görüyorsunuz şuan..
Eğer olmadıysa biraz bekleyen ..
10 farklı kişinin ayrı ayrı özelliklerinin bir araya gelmiş şeklini er ya da geç bulursunuz hayırlısıyla..

kizlar kimseye baglanamiyom kimseye asik olamiyorum.. biri ile tanisiyorum hoslaniyorum hatta baya hoslaniyorum biraz vakit geciriyoruz sohbet ediyoruz.. ilk basta heyecan duysamda sonra heyecanimi yitiriyorum :) gülmeyun gercekten :) napicam böyle ben asik olmak istiyorum gözum ondan baska kimseyi görmesin istiyorum ama en ufak birseyden soguyorum :) var mi benim gibi kimseye baglanamayan:52:

3 sene önce bende öyle idim hatta bi kaç kişiyi aynı anda görüşürdüm, ama sonra biri geldi uslanıyosun, ardından büyüyosun falan işte, önemli olan gelenin değerini bilemedim gel :14:gör ki hala yalnızım :)

bende senin gibiydim
korkuyordum arkamdan kötü konuşacaklar diye
hergün başkasıyla görüşürdüm ama hiçbirini sevemezdim
deli gibi aşık olduğumu sanar ama bir defa görüşmede aslında hoşlanmadığımı farkederdim.

sonra hiç aklımda yokken hatta hiç tipim değil bile derken öyle bir vuruldumki
kendimi nikah masasında buldum :52:

2 yıllık evliyim hayatıma o kişi gireli 3 yıl oldu ve Allahtan tek dileğim son nefesimi onun kollarında vereyim :16:

Bende tam tersiyim :) herkeste ilgimi çeken bişeyler bulup pozitif özelliklerini düşünerek aşık olabiliyorum.Şıp sevdi olmaktansa senin gibi olmak daha iyi.Eminim karşına çıkıcaktır beklediğin kişi.

Ben de böyleydim bi baktım 1 ay olmuş, 2 ay olmuş gezmece takılmaca vuhu eğlenyorum ben derken şimdi 11 ay olmuş 😁 gelir başına yakındır raad ol :)

bence asık olmak ıcın caba sarf etmeyın o sızı bulsun.. ve ılıskılerde ılla heyecan sart mı ? bn ole dusunmuyorum her sey heyecan degıl. yasınız kucukse yastan da kaynaklanabılır

ben ben ben, önce birinden hoslaniyorum aci cekiyorum ölüyorum bitiyorum onun icin ama bi yuz versin pufff hersey bitiyor artik igrenme evresine geciyorum hatta o kisiyi gordukce yolumu falan degistirir oluyorum 😸😸
boyle guluyoruz ama cok kotu bisey ya suana kadar hic sevgilim olmadi buyuzden
Dun bi arkadasta boyle konu acmisti onada aynı seyi soyledim ben kendimi soyle telkin ediyorum
Suana kadar kimseyle beraber olamadim bi sevgilinin olmasi nedemek onunla vakit geçirmek onun acisina sevincine ortak olmak nedemek hic ogrenemedim ama eminimki allah benim karsima oyle birini cikaricakki zamani gelince bütün beklediklerime degecek iyiki kimseyle beraber olmamisimda butun guzel saf duygularimi ona saklamisim diycem :)
Suan zamanini bekliyorum sadece o beni bulacak zaten, sende kendini boyle telkin edebilirsin 😸
bu arada yaş kac merak ettim belki yasla alakali biseyde olabilir ilerde duzeliriz (ben 18) 😸

Back
X