ben çıkamadm bu durumdan yardımcı olur musnz?

ANGEL1710

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
630
91
318
İçel Mersin
mrb kızlar durumum çok karışık düşmanımin basına wermesin rabbim.7 senelık ilskm wardı.3 senedır nisanlıydık.ocak ayında btti.askere gtti 15 ay harçlgnı cektm sigara parasna kadar.snra geldi aldattıni ögrendm askerde olnca ses etmedm.güwen btti.snra kawgalar başladı.beni hastanelık etti üzermde sopa kırdı.hastanelık oldum.yine aldattı we ayrldı bendn.yùzùgù geldı istedi kapıdan werdm.we bizm aramzda gecen herseyi ailesne anlati oda yetmez gibı anneme söyledi.kızınla karı koca hayatı yasadk dedi.bnada bitli bklanın kör alıcsı olur dedi bttı ben cok çareszm.beddua etme dyolar naSl dayanacm blmyrm.napm ben!

Keske kelimeleri düzgünce yazsaydiniz. Neyse.

Yapacaginiz tek sey yasadiginiz onca seye ragmen, isyan etmeden kendisine yeni bir sayfa acmak.
Eger yasadiklariniz cok agir geliyorsa profesyonel yardim alin ama vazgecmeyin, gecmiste yasadiklarinizin geleceginizi etkilemesine izin vermeyin.
Sagliginiz yerinde olsun, inanin bu yasadiklariniz üstüsünden geleceksiniz.

İlk öncelikle kurtulduğuna şükret canım, ikinci olarak, kahretme kendine, ûzülme seni bilen zaten bilir, hayatına devam et, bir süre sonra başka bir ilişki yaşarsan olanı anlatırsın, daha sonrada sıkıntı çekmezsin , muhakkak seni anlayan biri çıkacaktır , beddua etme, dua et kurtulduğuna, iyi insanlarla karşılaşmak nasip etsin mevlam

kim beddua etme diyor. et kardeşim et anasını satıyım. ahlaksız ya aldat üstünde sopa kır bir de yaşadıklarınızı anlat... bence kurban kes ve ya sadaka ver bir garibe. kurtulmuşsun.

aynı bu tarz bır tiplemeden bende cektım......çok kucuktum yasadıgımız ne varsa geldı aileme anlattı.....yaşadıklarım gun gun aklım da.çok ağırdı.....ama ondan kurtulduğuma şükrediyorum ve ağzımdan senı affettım lafı cıksada kalben asla affetmiyorum ve hakkımı da helal etmıyorum..öbür dünya da yakasındayım........bana yaşattıklarının 40 katını Allahım ona yaşatsın inş....

sende şimdi üzülüyorsun belkı ilerde özleyeceksın bile..evet pislikler de özleniyor.....ama sonra ne kadar doğru bır karar verıp ondan uzaklaştığın için her gün şükrediyorsun.......benım karsıma çok güzel bır ınsan çıkardı Allah belki de cektıklerımın bır lütfuydu...Allaha sığındım..sen de aynısını yap......senınde karsına senı hak edenler çıkacaktır......

öncelikle bittiği için çok sevinmelisin bunu demeden geçemeyeceğim.

ve olayın çok ağır olduğunu düşündüğümden belki de bir psikoloğa falan görünseniz iyi olur diye düşünüyorum. çünkü desteğe ihtiyacınız olabilir bir sonraki ilişkileriniz için. mutlu olmayabilirsiniz bu tecrübelerden sonra edineceğiniz önyargılarla.

kendi ailenle aran nasıl şuan?
çalışıyorsun değil mi kendini işine ver bence geçmişin üstünü kapat ve hiç hatırlama bence hatırlanacak şeyleride mahvetmiş hiç hatırlanmayada hatta üzülmeye bile değmezmiş bence hiç canını sıkma onun için buna hiç değmez biriymiş...

bu nasıl bir karaktersizlik sevgilinin yaptıkları hasta heralde pskoljisinin sağlam olduğunu düşünmüyorum ben senin adına tek birşeye üzüldüm ve çok üzüldüm böyle pislik bir herife 7seneni harcamışsın keşke insan önceden anlasayabilse değil mi...Allahından bulsun sen onu geçmişe göm hiç birşey olmamış gibi sağlam dur hayatına devam et

Son düzenleme:
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallah
lütfen bir daha aynı hataya düşmeyin, bakın sizi kullanmış sonra da anlatmış
gerçekten değer veren saygı duyan insan sevdiğine el sürmez
Allahtan korkusu olmayanın hiçbir şeyden çekinmesi olmaz
arkadaşların dediği gibi dua edin merhamet etsin diye, yardımcınız olsun diye af dileyin
beddua etmeyin çünkü beddua onun düzelme kapısını kapatır, o kötü olursa şerri size de zarar verebilir
siz beddua etmeseniz de Allah görüyor
Allah doğru yola getirsin deyin
ama lütfen kimseye kanmayın artık ki Alahın huzurunda mahcup olmayasınız

çok üüzldüm yaaa (((((( gerizekalı aşşalık adam

yasagdm duruma saplandm.ônümü göremedm.mecbur hıssetm kendmi.herseye boyun egdm.ama daha kôtü oldu.annem hastalandı duyunca.ya teyzeme hakknı inkar edemem bana güzel karılık yapti dedi.beni herkese rezil ettiler ailesyle.sanmayn sew4yorm öfkem gecmedi hala.

Hemen bir fakire sadaka falan verin. Hemen.

sevilir mi böylesi sen güzel anılarınızı ve hissettiğin o duyguyu seviyorsun o adamı değil byle bir adam sevilmez zaten.ben bile nefret ettim okuyunca bunları...

Bunlar da erkeğim diye geziyor ya öleceğim
Birlikteyken namusumsun herşeyimsin deyip bitince malzeme ederler.
Buna fırsat veren kızlara apayrı kızıyorum o başka!

ailen çok sağlammış seni ezmemişler ne derse desin rabbim ona büyük belallar verecek sen sıkmacanını kurtulmuşsun üzülme yaaa (( ben okurken yaşamış gibi üzüldüm

hala sinirleniyorum o nasıl bir adam nasıl bir insan pskopat !!! basitliğe bak ya gidip aileye anlatmalar falan birde gelip yüzüğü istemiş kesin paranın derdine düşmüştür o
keşke görebilseydin önceden bazı şeyleri, şu hayatta kimseye %100 güven olmaz bunu hergün yeniden öğreniyoruz...
biraz acaba demek lazım %1 bile olsa...ki tedbirli olalım o zaman bu pisliğin kimseye anlatacak şeyide olmayabilirdi gerçekten senin yerine koydum kendimi ve çok kızdım o çocuğa

Son düzenleme:
Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye;
Geldiğim yere! demiş....

Demem o ki,sakın ola beddua etme,ah etme...
Rabbim taşıyamayacağı yükü kimsenin omuzlarına vermez.
Suçlu olan hatalı olan kimse zaten er yada geç alacaktır karşılığını,ama bu dünyada ama ahirette.
Sen yat kalk şükür et bence,böylesi birinden uzaklaştırarak Rabbim en büyük mükafatı vermiş sana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…