ben kimseye malzeme wermedim.ben 17 yasındaydm o zaman.ben hatalym ewet ama ben hayatmda ondan baska kimse olmadı.bi genc kız icn bi erkegn sana o beyaz gelnlgi genç kız gıyer demesi kadar agır bisey yok.ailem arkamda olmasa su an cok hayatta olmazdm belkide.ama ailem arkamda çok sükür anneme karsı mahcubum ama allahm kmseye bunu yasatmasn.
mrb kızlar durumum çok karışık düşmanımin basına wermesin rabbim.7 senelık ilskm wardı.3 senedır nisanlıydık.ocak ayında btti.askere gtti 15 ay harçlgnı cektm sigara parasna kadar.snra geldi aldattıni ögrendm askerde olnca ses etmedm.güwen btti.snra kawgalar başladı.beni hastanelık etti üzermde sopa kırdı.hastanelık oldum.yine aldattı we ayrldı bendn.yùzùgù geldı istedi kapıdan werdm.we bizm aramzda gecen herseyi ailesne anlati oda yetmez gibı anneme söyledi.kızınla karı koca hayatı yasadk dedi.bnada bitli bklanın kör alıcsı olur dedi bttı ben cok çareszm.beddua etme dyolar naSl dayanacm blmyrm.napm ben!
Bittiyse ne güzel....sakin birlesme..Allah belasini versin ...
kendi ailenle aran nasıl şuan?
çalışıyorsun değil mi kendini işine ver bence geçmişin üstünü kapat ve hiç hatırlama bence hatırlanacak şeyleride mahvetmiş hiç hatırlanmayada hatta üzülmeye bile değmezmiş bence hiç canını sıkma onun için buna hiç değmez biriymiş...
bu nasıl bir karaktersizlik sevgilinin yaptıkları hasta heralde pskoljisinin sağlam olduğunu düşünmüyorum ben senin adına tek birşeye üzüldüm ve çok üzüldüm böyle pislik bir herife 7seneni harcamışsın keşke insan önceden anlasayabilse değil mi...Allahından bulsun sen onu geçmişe göm hiç birşey olmamış gibi sağlam dur hayatına devam et
ne güzel bitmiş işte kurtulmuşsun...
zaman herşeyi çözer merak etme....
beddua et bence bazıları hakeder..
Bittiyse ne güzel....sakin birlesme..Allah belasini versin ...
aynı bu tarz bır tiplemeden bende cektım......çok kucuktum yasadıgımız ne varsa geldı aileme anlattı.....yaşadıklarım gun gun aklım da.çok ağırdı.....ama ondan kurtulduğuma şükrediyorum ve ağzımdan senı affettım lafı cıksada kalben asla affetmiyorum ve hakkımı da helal etmıyorum..öbür dünya da yakasındayım........bana yaşattıklarının 40 katını Allahım ona yaşatsın inş....
sende şimdi üzülüyorsun belkı ilerde özleyeceksın bile..evet pislikler de özleniyor.....ama sonra ne kadar doğru bır karar verıp ondan uzaklaştığın için her gün şükrediyorsun.......benım karsıma çok güzel bır ınsan çıkardı Allah belki de cektıklerımın bır lütfuydu...Allaha sığındım..sen de aynısını yap......senınde karsına senı hak edenler çıkacaktır......
hala sinirleniyorum o nasıl bir adam nasıl bir insan pskopat !!! basitliğe bak ya gidip aileye anlatmalar falan birde gelip yüzüğü istemiş kesin paranın derdine düşmüştür o
keşke görebilseydin önceden bazı şeyleri, şu hayatta kimseye %100 güven olmaz bunu hergün yeniden öğreniyoruz...
biraz acaba demek lazım %1 bile olsa...ki tedbirli olalım o zaman bu pisliğin kimseye anlatacak şeyide olmayabilirdi gerçekten senin yerine koydum kendimi ve çok kızdım o çocuğa
benim ilk eşim olacak hayvanda beni kandırmıştı ve aramızda gecenleri ailene söylerim diye tehdit etmişti ve beni okorkuyla onun her dediğine evet dedim ama çok küçükdüm ailemde sahip cıkmamıştı heba oldu 7 yıl((((((((((( olan yavruma oldu ve bana oda şimdi sürüm sürüm sürünüyo emin ol kandırdığı için evlendi bendne sonra ikinciye ama onunlada 2 ay anca durdu ondanda boşandı şimdi duyuyorum kafayı yiyecek duruma gelmiş heryerde adımı anıyormuş bi yol olsada dönse diyormuş...vs demem oki eden bulur ...etme kulum sanada bi eden bulunur diye boşa denmemiş (((((((
Yaşadıkların çok üzücü ve ağır olaylar seni çok iyi anlıyorum . İnan bu konuda bunları çoğu kişi gibi yaşadık ve çok şükür geçti.
Yazdıklarını okuyunca çok tanıdık geldi ve bunların 2-3 katını yaşamama sebep olan onu hatırladım.Şimdi kendini çaresiz ona muhtaç görebilirsin fakat öyle değilsin.Güçlü olman gerekiyor.
Rabbim herşeyin sabrınıda veriyo unutturuyorda. Karşına seni anlayan herşeyiyle kabullenen biri mutlaka çıkıyor.Ben hep dua ederdim Allahım beni herşeyimle kabullenebilecek güvenebilecek birini karşıma çıkar diye çok şükür çıkardı ve şimdide onla hayatımı birleştirmek için planlar yapıyoruz.:13:
Demem oki üzülme hayatına yepyeni bir yön ver ve mümkünse bir psikiyatristen yardım al . Allah Yardımcın olsun Canım
Kurtulmuşsun bence. Dua et, şükret. Resmen seni her yönden sömürmüş ve işi bitince bir kenara atmış. Beddua etme, İlahi adalet gereken cezayı veriyor zaten. Sen artık önüne bak. Bir psikologdan da destek almalısın bence.
almayı çok istiyorum canım ama ii bi psikolog bulamıyorum bide işe girerken sorun olur die korkuyorum...
Cumartesi günleri gidebilirsin psikoloğa. Hastanelerin psikologları vardır araştırmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?