ben çıkamadm bu durumdan yardımcı olur musnz?

ben kimseye malzeme wermedim.ben 17 yasındaydm o zaman.ben hatalym ewet ama ben hayatmda ondan baska kimse olmadı.bi genc kız icn bi erkegn sana o beyaz gelnlgi genç kız gıyer demesi kadar agır bisey yok.ailem arkamda olmasa su an cok hayatta olmazdm belkide.ama ailem arkamda çok sükür anneme karsı mahcubum ama allahm kmseye bunu yasatmasn.

beyinsiz mi o adam madem gelinliği genç kız giyer diyor senin masumluğunu neden almış gerçekten çok sinirlendim o çocuğa ya bu erkekler varya !!!

Utanıyorum ama anlatmam lazım konusundaki yorumlarının ne kadar doğru olduğunun kanıtı yaşadıklarınızı ordaki genç kızımızın sonu böyle olmasın diye yaptım yorumları üstelik7 senelik bir ilişki KIMSEYE GÜVEN OLMAZ

şükürler olsun ne kadar güzel bir aileye sahipsin bak senin hatanı öğrendiği halde seni atmamış dışarı kızım demiş herşeyinle kabullenmiş yaşadığın şeyler gerçekten çok zor belli bir süre etkisinde kalacaksın unutamayacaksın ama bence sen aileni düşün seni sahiplendiklerini düşün o insanıda allah bildiği gibi yapsın ama demişsiniz ya hani askerde harçlığını bile gönderdim erkeklere fazla iyi olmayacaksın erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın çok yüz vermeyeceksin bulduğuyla mutlu mu olacak sana 7 yıl sonra kalkıp bunları yapan bıraktığı yetmemiş gibi birde sanki çok hoş birşeyler yapmış gibi gelip senin ailene anlatan adam seni aldattığı insana ne yapacak acaba allah seni kötülerden hep korusun yaşadığın durum çok kötü sürekli birileriyle konuş sohbet et asla tek başına kalıp da yaşadıklarının muhasebesini yapma yap ama seni yıpratacak muhasebeler yapma ve yaptığın hiçbirşeyden pişman olma mutlu olmanın bir diğer yolu da budur

benim ilk eşim olacak hayvanda beni kandırmıştı ve aramızda gecenleri ailene söylerim diye tehdit etmişti ve beni okorkuyla onun her dediğine evet dedim ama çok küçükdüm ailemde sahip cıkmamıştı heba oldu 7 yıl ((((((((((( olan yavruma oldu ve bana oda şimdi sürüm sürüm sürünüyo emin ol kandırdığı için evlendi bendne sonra ikinciye ama onunlada 2 ay anca durdu ondanda boşandı şimdi duyuyorum kafayı yiyecek duruma gelmiş heryerde adımı anıyormuş bi yol olsada dönse diyormuş...vs demem oki eden bulur ...etme kulum sanada bi eden bulunur diye boşa denmemiş (((((((

ailemle aram iyi çok şükür ama insan o kadar seneye üzülüyor...psikolojisi bozuktu zaten anne baba ayrı hep bunu kullandı zaten işte ailem yok sen varsın falan filan ama sonra herseyin gidişi değişti.allaha havale ediyom ben onu en iiyisini o bilir.

ne güzel bitmiş işte kurtulmuşsun...
zaman herşeyi çözer merak etme....
beddua et bence bazıları hakeder..

ne güzel bitmiş işte kurtulmuşsun...
zaman herşeyi çözer merak etme....
beddua et bence bazıları hakeder..

beddua ettim canım bi kere ona takılmıs sanırım dermanı olmayan dertlere düş dedim cıktım evden...işte bu sefer sen beni 7 sene kandırdın seven insan beddua etmez filan demeye başladı anlıycan dengesiz..

inşallah cnım allahım ölelerini bildiği gibi yapsın kimsenin hakkı kimsede kalmaz ben öle düşünüyorum.

evet yüzüğü bozdurmuş zaten onuda öğrendim ben ama helal etmiyorum hakkımı...17 yasındaydım cahillik ama ben yanlıs insana güvendim en büyük hatam bu...

aynen başta banada eşyaları al gel dedi ben korktum o kadar seyi yapan adam beni yine bırakırdı ama ailem bırakmadı beni özellikle ailem keske senin ailende yanında olsaydı...kesinlikle sende dönme huy cıkarmıs can cıkmazmıs...

Yaşadıkların çok üzücü ve ağır olaylar seni çok iyi anlıyorum . İnan bu konuda bunları çoğu kişi gibi yaşadık ve çok şükür geçti.

Yazdıklarını okuyunca çok tanıdık geldi ve bunların 2-3 katını yaşamama sebep olan onu hatırladım. Şimdi kendini çaresiz ona muhtaç görebilirsin fakat öyle değilsin.Güçlü olman gerekiyor.
Rabbim herşeyin sabrınıda veriyo unutturuyorda. Karşına seni anlayan herşeyiyle kabullenen biri mutlaka çıkıyor.Ben hep dua ederdim Allahım beni herşeyimle kabullenebilecek güvenebilecek birini karşıma çıkar diye çok şükür çıkardı ve şimdide onla hayatımı birleştirmek için planlar yapıyoruz.:13:

Demem oki üzülme hayatına yepyeni bir yön ver ve mümkünse bir psikiyatristen yardım al . Allah Yardımcın olsun Canım

Kurtulmuşsun bence. Dua et, şükret. Resmen seni her yönden sömürmüş ve işi bitince bir kenara atmış. Beddua etme, İlahi adalet gereken cezayı veriyor zaten. Sen artık önüne bak. Bir psikologdan da destek almalısın bence.

inşallah benimde karsıma öyle biri çıkar çünkü ben çok caresiz hissediyorum kendimi

almayı çok istiyorum canım ama ii bi psikolog bulamıyorum bide işe girerken sorun olur die korkuyorum...

tatlım çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamaışsın ne biçim bir adam dicemde ortada adam yok

onun agzını burnunu kırarım benya ....kurtulmuşsun sevın bence canım bu adamdan bir cacık olmazmış

ALLAHIn sevılen kuluymuşsun sonunuz olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…