- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
anladım canım üzülme bence kabullenecekler. sıkma canını ama erken evlenme.hakkında hayırlısı olsun...ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım üzülme bence kabullenecekler. sıkma canını ama erken evlenme.hakkında hayırlısı olsun...ilk evliligimde 6 yıl cıkmıstım ayrıca evleniyorum demiyorum![]()
koskoca kadınsınız, evlenceksiniz yani ağlamak falan nedir ? sizi sonsuza dek yanlarında istiyorlar herhalde33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam![]()
kesinlikle bende bunu anladımkoskoca kadınsınız, evlenceksiniz yani ağlamak falan nedir ? sizi sonsuza dek yanlarında istiyorlar herhalde
33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
Faceden bi ablayla tanıstık bi gruptan tabiki beni cok sevdigini begendigni kardeşi oldugunu soyledi tanıstırmak istedi ilk yok falan dedim fakat resmini gorunce cok begendim.Sonra bir tanısın nasip bişey kaybetmezsiniz dedi bende begendigim icin iyi bi konusalım dedim konusmaya basladık geldi yanıma hersey cok guzel 8 sene dir yasamadıgım seyler hem kalbim hem aklım tamam diordu istemsiz.1 1,5 ay gorustuk bulustuk 3 saatlik mesafe var aramızda ama altında arabası sıkıntı olmuyor.Aileme yalansız dolansız anlattım ben bekliyordumki kızım 8 senedir bir kere bile bize kimseyi acmadın adına cok sevindik bereber bi tanısalım falan beklerken siddetle karsı ckmalar uzak olmaz gidemezsin kimbilir kim bikere bosandınbidaha kaldıramayız falan simdi babam benle konusmuo dün aglmıs annem aksam agladı ben bu olayların ortasında aptallastım ben kotu bişey mi yaptım acaba yuva kurmak anne olmak istemek yetişkin bi calısan bireyim bu kadar tepki normali ben ne yapmalıyım konusamadık babmla bagırdı cagırdı soylermisiniz ben nerde hata yapıyorum ve ne yapmalıyım ???yoksa hic iyi olmıycam![]()
ailenizin geçimini siz mi sağlıyorsunuzkesinlikle bende bunu anladımnapcam nasıl bir yol izliycem şaştım
hayır destek oluyorum sadeceailenizin geçimini siz mi sağlıyorsunuz
maddi olarak ailenize yardim ediyor musunuz acaba33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
destek oluyorummaddi olarak ailenize yardim ediyor musunuz acaba
size dusundukleri baskasi mi vardi acabadestek oluyorum
hayır yoksize dusundukleri baskasi mi vardi acaba
canım sen kendini sıkma tabi ki de kendi hayaatını kuracaksın. onlar da zamanla alışırlar. hem karşındaki gerçekten iyi biriyse neden olmasın?33 yasımı bitircek bosanmıs cocuksuz 8 yıldır bekar bir bayanım. 8 yıldır bi cok kişiyle tanıstım bazı sebeplerden olmadı.Evlenmek anne olmak bu dünyada cok istedgi sey kimi zaman gizlice aglarım bile...
e desinler onlar mı evleniyor?ozamanda sen anlastın karar verdin anca soyluyosun derler bize danısmadın derlerdi emin olun
Ne alaka saçmalama.amin ama nasıl olcakki evlilik karsılar ezip gecemem ya üzüntüden bişey olursa e artık kısmette yok yaş geciyo![]()
2 defa gorüstuk fakat sürekli telefonda gorusebiliyoruz zaten ben hemen evleniyorum demedimki gizli saklı gorusmek yerine ailem bilsin istedim ben kocaman insanım 8 sene evlenmemişim aklı basında bir insanım bu tepk niye ben nerde hata yapıyorum ne yapmalıyım yardım istiyorum![]()
kucuk bi yerde yasıorum bosanmıs biri olarak bi erkekle gezdiklerimde gorenler yanlıs dusunmesin ailemin haberi olsun istemiştim bilemedimcanım sen kendini sıkma tabi ki de kendi hayaatını kuracaksın. onlar da zamanla alışırlar. hem karşındaki gerçekten iyi biriyse neden olmasın?
yanlız biraz erken açılmışsın ailene
yakınlarından olcakmıs nasıl arastırcaklarms tanımıyolarmış falan filan...Ne alaka saçmalama.
Kusura bakmasınlar.
Sadece doğu toplumlarında var. Bi tane çocukları kendilerine bakıcı olarak düşünmek ve o çocuğun hayatının kendi hayatları için ziyan olmasının umrunda olmaması.
Sana tecrübelerimden bahsetmek istiyorum.
Ailem evet hiç bisey demediler destek oldular ama maddi olarak bir musluk kapandığı için ( bak bu da ayrı bakıcılık konusu ) valla bana öyle bi sırt cevirdiler ki ben bile şaşırdım.
Senin bu dünyada mutlu olman ailen olması en doğal hakkın değil mi?
O zaman annende babanda evlenmeyip anaları ve babalarına hayatlarını adasalarmış.
Anne babanda olsa kimsenin çıkarı ve egosu altında ezilme.
Bu nasıl mı olacak, söyleyeceksin siz neden evlendiniz evlenmeseydiniz ailenizle yaşasaydınız die.
Sen evliliği askıya alma, partnerine de bu konudan bahsetme. Yavaş yavaş açıyorum konuyu felan de.
Ortalık durulunca gelirler.
canım daha onceki gorustuklerim 2 saat cay kahve icme bi kafede okadardı bu uzak yoldan geliyor tüm gün gezicez edicez hep bi tedirgindim biri gorur diye bende soyleyim de haberleri olsun istedim olay bu yani benim bu yaptıgımın garip olcagnı düsünemedim1,5 ayda sadece 2 defa gordugun birini ailene soylemen gereksiz durustluk olmuş. Burasi kucuk yer diyorsunuz ama daha oncede hayatinizda kişiler olmus, onlari soylememişsiniz, pekala bunu da soylemeyebilirdiniz. Telefonda konusmayla insan taninmaz. Birseyi soylemedin diye gizli sakli olmuş olmuyor, sonucta 15 yasinda degilsin. Birseyler netleşene kadar önce kendin gozlemleseydin keske.
Oyle "ciddiyiz" demeyle evliliğe gidilmiyor. Belki olmayacak...
Benim ailemde hal hareketlerimden hayatimda birinin oldugunu anliyorlardi zaten ama kalkip boyle biri var ciddiyiz deme geregi duymadim. Evlilik teklifi aldiğimda, evlilik yoluna girecegim zaman aileme acmistim.
destek oluyorum evet evet yeni idi ama ilk defa 8 senedir aklım la kalbim cok mutluydu ailemin haberi olsun ki rahat rahat tanıyım istedim aglamalar istememeler kestirip atmalar cok farklı boyut aldı ve ben ne yapcagımı bilmiyoorum lutfen yardımcı olurmusunuzailenize para yardımı yapıyormusunuz? kusura bakmayın ama aklıma başka bişey gelmedi. bu yüzden evlenmenizi istemiyor olablirler.
bana görede ilişkiniz çok yeni.keşke söylemeseydiniz ama ne olursa olsun bu kadar sert tepki vermeleri normal değil.
destek oluyorum evet evet yeni idi ama ilk defa 8 senedir aklım la kalbim cok mutluydu ailemin haberi olsun ki rahat rahat tanıyım istedim aglamalar istememeler kestirip atmalar cok farklı boyut aldı ve ben ne yapcagımı bilmiyoorum lutfen yardımcı olurmusunuz![]()