ben çirkin miyim?

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
benim beğendiğim erkek bana dudak büktü.onun dışında diğer erkekler de bana bakmıyorlar.birisi de bana çirkinsin dedi.ben çirkin hisseder oldum.kendimle barışık hissetmiyorum.nasıl kendimle barışacağım bilmiyorum.bana yardım eder misiniz?

canım neden oyle dusunuyorsun her ınsan herkesı begenmez bı ıkı kısı oyle dedı dıye ne dıye morlaını bozuyorsun sonucta guzellık gorecelı

canım neden oyle dusunuyorsun her ınsan herkesı begenmez bı ıkı kısı oyle dedı dıye ne dıye morlaını bozuyorsun sonucta guzellık gorecelı

kendime diyorum ki:"güzellik göreceli.bana çirkinsin diyen de olacak güzelsin diyen de olacak."
sonra aklıma hemen başka bir şey geliyor"güzelsin diyenler yalan söylüyor zaten çirkinim"
kendi kendime bunalıyorum.

canım seni görmeden nasıl yorum yapıcez:KK53: çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır hadi banada gönder bakalım

aldım fotoğrafını

demiştim sana güzelsindir diye

gerçekten çok güzelsin

dişlerin dudakların yeter

tek tek inceledim vallahi hiç bir kusurun yok bence

cildininde maşallahı var

çok doğal duru bir güzelliğin var

halt etmiş o çok bilmiş erkekler

aldım fotoğrafını

demiştim sana güzelsindir diye

gerçekten çok güzelsin

dişlerin dudakların yeter

tek tek inceledim vallahi hiç bir kusurun yok bence

cildininde maşallahı var

çok doğal duru bir güzelliğin var

halt etmiş o çok bilmiş erkekler

canım gerçekten Allah razı olsun.gerçekten çok sevindim.=)
o senin bakışındaki güzellik.:)

kendime diyorum ki:"güzellik göreceli.bana çirkinsin diyen de olacak güzelsin diyen de olacak."
sonra aklıma hemen başka bir şey geliyor"güzelsin diyenler yalan söylüyor zaten çirkinim"
kendi kendime bunalıyorum.
gonder bakayım resmını merak ettım ne varmıs kım neden dudak bukmus bı analız edıyım:KK51:

Güzellik görecelidir canım , sen herkesi beğeniyor musun sanki ?
Senin beğenmediğini başkası beğenir mesela...

Bazen erkekler sırf egolarını tatmin etmek için garip davranıyorlar. Hatta doğru olmadığını bile bile bazen böyle şeyler söylüyorlar. Muhtemelen yaşlar küçük ki o böyle ergen davranmış sen de bunu kafana takmışsın. Zamanla buna takılmamayı öğrenirsin canım.

Bazen erkekler sırf egolarını tatmin etmek için garip davranıyorlar. Hatta doğru olmadığını bile bile bazen böyle şeyler söylüyorlar. Muhtemelen yaşlar küçük ki o böyle ergen davranmış sen de bunu kafana takmışsın. Zamanla buna takılmamayı öğrenirsin canım.

19 yaşındayım.o zaman ben de o da 18 yaşındaydık.dediğin gibi ergence.zaten 18 büyük olgun bir yaş değil ki.

Back
X