Amin ama ikinci testte görmeden emin olmıycam dahaValla ben de kendim için öyle düşünüyorum ama olacak olan bir şekilde oluyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ama ikinci testte görmeden emin olmıycam dahaValla ben de kendim için öyle düşünüyorum ama olacak olan bir şekilde oluyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Evet çok hafif gölge şeklindeİkinci fotoğrafta da görebiliyor musunuz ?
Çok teşekkür ederimİlk fotografta silik çizgi var. İkinci fotoğrafta ise yakınlaştırınca hafif silik görünüyor.
Çok teşekkür ederimEvet çok hafif gölge şeklinde
İkisindede görebiliyorum cnm bn tekrarladım mi testiİkinci fotoğrafta da gözüküyor mu çift çizgi sizce ?
Evet var ilk teste belli oluyor hayirlisi olsun testi tekrarla benceKızlar selam reglime 9 gün var bu sabah içimden bir ses test yap dedi ama ilk idrarımla yapmadım sonra silik bir çizgi gördüm gibi kuruma falandır diye umursamamaya çalıştım ama dayanamayıp sonra tekrar yaptım yine bir çizgi görüyorum bu arada ilk beş dakika da gördüm çizgiyi ya da hayal gördüm bilmiyorum :) sizce de var mı ?
İlişkiden ne kadar sonra yapmış oldunuz acaba testiKızlar selam reglime 9 gün var bu sabah içimden bir ses test yap dedi ama ilk idrarımla yapmadım sonra silik bir çizgi gördüm gibi kuruma falandır diye umursamamaya çalıştım ama dayanamayıp sonra tekrar yaptım yine bir çizgi görüyorum bu arada ilk beş dakika da gördüm çizgiyi ya da hayal gördüm bilmiyorum :) sizce de var mı ?
Testi bugün tekrarladım ikinci çizgiyi gördümEvet var ilk teste belli oluyor hayirlisi olsun testi tekrarla bence![]()
Bence çıkabilir 4 gün gecikmeyleBenim de aynı durum. Adetim 4 gün gecikti. Yarın kan versem çıkar mı sonuç acaba. ne yapsam bilemedim
Tam 8 gün sonra yapmıştımİlişkiden ne kadar sonra yapmış oldunuz acaba testi
Hayirli olsun canim sag salim kucagina akirsin insalahTesti bugün tekrarladım ikinci çizgiyi gördüm