• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok hataa yaptım:((

Yok aslında sizlerden istediğim şey düşünceleriniz
Ben çok akıllar aldım buradan
Belki sizi dinlerim akıllanırım diye yazıyorum buraya

Çok akıllar aldım burdan diyorsun da anlaşılan aldığın akıllar bi kulağından girmeden diğerinden çıkmış bir işe yaramamış. Var mı bu devir de hala sevgilisini elinde tutmak için hamileyim yalanı söyleyen ucuz kızlardan? Allah ıslah etsin ne diyelim :ssz:

bana göre sevgi yok aranızda orası ayrı mevzu ama hadi varsayalım seviyorsunuz...

peki bu kadar sevdiğiniz insan,
size vurdu ---- affettiniz
sizi terk etti ---- affettiniz
sizi aldatmaya kalktı ---- affettiniz...

evine yatağına girdiniz,
ailesinin gözü önünde yattınız.. :53:

hepsi SEVGİ, AŞK yüzünden...:16:

eee peki sevgili konu sahibi, bu sevgi aşk

bir BÜYÜK İHTİMAL demeyi mi affedemiyor?

diğerleri affediliyor da bu söz mü affedilemez?

ayy gören de kusursuz bir ilişkiniz var sanacak da bu laf hazmedilemez diye size hak verecek...
ne takıldınız ya hu buna bu kadar.. :24:
boş verin gitsin...

Bir konu için aynen şu yorumu yazmışsınız;

manymany
Nergis
Bir erkek böyle dizginleri ele almaya çalışıyo kadın bitmiştir demektir!!!
Eğer bunlara boyum eğerseniz sizinle daha çok aşık atacaktır!
Sizde boşu boşuna okumadınız herhalde o kadar sene.Düşünceye bak yaa
Arkadaşlarında dediği gibi aynı masada oturmama olayı bile tehlikenin sinyalini veriyo!!
Sevmek çözüm değil inanın ki benim gibi sevgi konusunda çok takıntılı insan bile gerçekleri gördükten sonra vazgeçebiliyosa eminim sizde yaparsınız
O sevgiler bilmem aşklar evlenince zerresi kalmıyo emin olun.Adam hem elinin altındaki kadını kullanıyo her türlü hemde dışardakilerle yüz göz oluyo.Bu kadar NET

- Başkalarına akıl vereceğine kendi hayatını düzeltsen ya ? Gayet te mantıklı konuşmuşsun.

Bilenler vardır en son konum ''erkek arkadaşım beni dövdü'' olmuştu
Ben bu adamla yeniden birleştim
Ama nasıl oldu anlatayım ama lütfen beni yargılamayın artık kafayı yedim iyce:(
Bana neler neler yapmıştı gece 11 lerde dışarıda bırakmalar eski kız arkadaşının facden arkadaşlık teklifini kabul etmeler falan altında motor varken gecenin bi yarısı benii taa nerelere çağırmalar falan...Özet geçmek istedim
Gelelim yeni mevzumuza.Ben yazdım çizdim yine her zamanki gibi ayrıldıktan sonra .Bana defalarca git başımdan seni sevmiyorum istemiyorum neler neler yazdı.Bende yalandan hamileyim dedim nolur yargılamayın yaptım bir hata..Defol git senide çocuğunuda istemiyorum dedi bana..Sonra bu çok ısrar edince yumuşadı falan e hadi barışalım falan demeye başladı...
Neyse barıştık ettik falan...
Ben dün onlardaydım işte benim aklıma takılan soruları sordum o da dinledi beni falan.
Dedim kızın adı melisti hatırlayanlar vardır.
Dedim sen melise msj atmıştınya biz daha 2. çıkmaya başladığımız gün seni unutamadım diye.Evet dedi.Dedim peki o gün içinde değilde biz senle baya bişeyler yaşadıktan sonra sana msj atsaydı o da evet bende seni unutmadım diye napardın dedim.BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derdim dedi.Bu nasıl bi söz ya bana kızacaksınız arkadaşalr hala o adamla ne işin var diye ama duygularım o kadar yoğunki anlatamam...:43: Bu ne demek ya BÜYÜK İHTİMAL lafı? Yani beni terkedip o kızla mı çıkacak anlamına gelir bu? Ki bu adam beni çok sevdiğini delirdiğini falan söylüyodu...
Birde ben o kızı hiç sevmedim neresini seveyim o koca g...tün falan demişti...
Sizce duyguları ne olabilir ona karşı?
Birde benim sabah işe kalkmam lazımdı onlarda kaldım uyumuş kalmışım buna annesi akşamdan alarmı kur kız kalksın geç kalmasın falan demişti.Neyse bu da alarmı kurdu falan ben tabi uyumadım geç kalırım işe diye bakalım bunun tepkisini görmek istedim uyandıracakmı yoksa kıçını dönüp uyucak mı diye...Neyse saat geldi alarm çaldı..Beyfendi ismimle seslendi falann bana sadece 2 kere isteksiz isteksiz aşkım kalk sabah oldu falan dedi.Bende yalandan kalkamamış gibi yaptım.Israr etsin beni uyandırsın diye bekliyorum.Adam napsa kıçını döndü uyudu 2 kere usulca kalk deyip.Ben olsam kaldırırdım uyumazdım.Ki şimdi adam uyku sersermi diyenler olacak değill gece benden bi istekte bulundu anlarsınız iştee hemde kaç kere uykulu haliyle...Bende çok bozuldum bunun için beni uyandırıyo ama alarm çaldı tınlamadı bile beni diye.Bir buna çozuldum ikincisi de BÜYÜK İHTİMAL lafına:47:
Ben sevince bi değişik oluyorum yaa biliyorum bu adamla beraberlik doğru değil ama bende bilmiyorum şaştım kaldım:50:

cok karnı geniş insanlar gördüm ama siz 1 numaraya oynarsınız.Sevgilisiniz,birlikte yaşıyorsunuz. Anası da evde...Adam eski manitalarla görüşüyor, sizde resmen kılıf arıyorsunuz yaptıklarınıza...
Ehhh geçmiş olsun başınıza gelenlere ve geleceklere....
Neymiş uyandırmamışta, beklemiş adam uyandırsın diye. Ne kadar ufak şeylere yoruyorsunuz beyinlerinizi...
Alarmı sen kendin kurup yatmak aklına gelmedi mi??

önceki konularında da var sıkıntın.
onlarda kalarak çok büyük yanlış yapmışsın.
annesi sana tabi ki soğuk olur, bu kadın seni gelin olarakta istemez.
biz seni burdan uyaralım da ,adamın niyeti,zihniyeti,derdi de belli.
sende ekmeğine bal sürüyorsun.zaten adamda olmasa, devam etmez,
dene de gör,sen bu sevdadan bir an önce vazgeç.
burda herkes aynı şeyi düşünüp seni uyarıyor.
bir yanlışın içindesin gözünü aç artık :34:

Son düzenleme:
Bilenler vardır en son konum ''erkek arkadaşım beni dövdü'' olmuştu
Ben bu adamla yeniden birleştim
Ama nasıl oldu anlatayım ama lütfen beni yargılamayın artık kafayı yedim iyce:(
Bana neler neler yapmıştı gece 11 lerde dışarıda bırakmalar eski kız arkadaşının facden arkadaşlık teklifini kabul etmeler falan altında motor varken gecenin bi yarısı benii taa nerelere çağırmalar falan...Özet geçmek istedim
Gelelim yeni mevzumuza.Ben yazdım çizdim yine her zamanki gibi ayrıldıktan sonra .Bana defalarca git başımdan seni sevmiyorum istemiyorum neler neler yazdı.Bende yalandan hamileyim dedim nolur yargılamayın yaptım bir hata..Defol git senide çocuğunuda istemiyorum dedi bana..Sonra bu çok ısrar edince yumuşadı falan e hadi barışalım falan demeye başladı...
Neyse barıştık ettik falan...
Ben dün onlardaydım işte benim aklıma takılan soruları sordum o da dinledi beni falan.
Dedim kızın adı melisti hatırlayanlar vardır.
Dedim sen melise msj atmıştınya biz daha 2. çıkmaya başladığımız gün seni unutamadım diye.Evet dedi.Dedim peki o gün içinde değilde biz senle baya bişeyler yaşadıktan sonra sana msj atsaydı o da evet bende seni unutmadım diye napardın dedim.BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derdim dedi.Bu nasıl bi söz ya bana kızacaksınız arkadaşalr hala o adamla ne işin var diye ama duygularım o kadar yoğunki anlatamam...:43: Bu ne demek ya BÜYÜK İHTİMAL lafı? Yani beni terkedip o kızla mı çıkacak anlamına gelir bu? Ki bu adam beni çok sevdiğini delirdiğini falan söylüyodu...
Birde ben o kızı hiç sevmedim neresini seveyim o koca g...tün falan demişti...
Sizce duyguları ne olabilir ona karşı?
Birde benim sabah işe kalkmam lazımdı onlarda kaldım uyumuş kalmışım buna annesi akşamdan alarmı kur kız kalksın geç kalmasın falan demişti.Neyse bu da alarmı kurdu falan ben tabi uyumadım geç kalırım işe diye bakalım bunun tepkisini görmek istedim uyandıracakmı yoksa kıçını dönüp uyucak mı diye...Neyse saat geldi alarm çaldı..Beyfendi ismimle seslendi falann bana sadece 2 kere isteksiz isteksiz aşkım kalk sabah oldu falan dedi.Bende yalandan kalkamamış gibi yaptım.Israr etsin beni uyandırsın diye bekliyorum.Adam napsa kıçını döndü uyudu 2 kere usulca kalk deyip.Ben olsam kaldırırdım uyumazdım.Ki şimdi adam uyku sersermi diyenler olacak değill gece benden bi istekte bulundu anlarsınız iştee hemde kaç kere uykulu haliyle...Bende çok bozuldum bunun için beni uyandırıyo ama alarm çaldı tınlamadı bile beni diye.Bir buna çozuldum ikincisi de BÜYÜK İHTİMAL lafına:47:
Ben sevince bi değişik oluyorum yaa biliyorum bu adamla beraberlik doğru değil ama bende bilmiyorum şaştım kaldım:50:

Kusura bakmayın ama psikolojik tedavi olmanız gerekiyor sizin. Evlilik dışı ilişki zaten yanlış hadi onu bi kenara ittim sizin seçiminiz de, hamileyim diye yalan söylemek ne oluyor. Adam sizi istemiyor belli zaten hamileyim fln filan diyerek zorla ikna etmişsiniz, bir de bozuluyorsunuz yapışmışsınız adama. Sizi sevmediği belli zaten psikolojik tedavi almanız toplum sağlığı açısından faydalı olacaktır.

Ne kadar çok konu var sevgilisi dövüp sövüp hala seviyorum diyenler adına... Gerçekten seven yaranamıyor .. yaranıyor. Bunu kk dan da tasdiklemiş bulunuyoruz...

Söylediklerim çok ama çokk saçma o salakça çok iğrenç bende biliyorum.Haklsınız adam bana vurdu o haklıydı istemiyorum dedikçe ben üstüne üstüne gittim az bile yaptı bana
Evinde kalma mevzusuna gelirsek benim kimsem yok bir tane bile sığınacak arkadaşım yok çok bunaldığım zamanlarda onlarda kalıyodum çünkü ailemle çok problemlerimiz var kaç kere intihara kalkıştım bir kişiyi sevdim hayata bağlandım yoksa ölmeyi planlıyodum.
Ben bütün yılbaşlarında bayramlarda doğumgünlerimde hep tek başımaydım.Bu adam bana ilaç gibi gelmişti o kadar mutluydumki geziyoduk falan.
Ki ben 4 sene depresyondan yataklara düştüm kalkamadım çalışamadım okuyamadım.
İşte benimde bir sığınacak ne bileyim gezecek arkadaşım olsaydı ben neden onlarda kalayım ki ben o kadar gerizekalı bir kız değilim inanın.
Düşündüm hepsini annesi ne düşünür bugün bizim oğlanla yatan kimbilir geçmişte kimlerin evinde kalmıştır diye hepsini düşündüm.
Ama kendi ailemden de fazlasıyla bunalınca kaçıcak delik arıyodum konuşacak birilerini bir nefes arıyodum çünkü etrafımda kimsecikler yoktu bir tane bile arkadaşım yoktu hala yok..Ama yaşadım bir kere ve işin içinden çıkmaya çalışıyorum
k...Ben annesine de söyledim zaten bakın ben oğlunuzu çok sevdim ben normalde kendi arkadaşlarımın evinde bile kalamam ailem müsade etmezdi dedim..O da bana yalan mı gerçekmi bilmem ama olsun kızım ben seni çok seviyorum kal nolcak sende kızımsın benim falan dedi...Artı bu çocukla biz aynı mahalledeydik ve benim ne kadar kendini bilen biri oldğumu çok iyi biliyodu herkeste söylüyodu çok düzgün kız diye.İşte beni bu hale YANLIZLIĞIM getirdi:43::43:

Yazık çok yazık .. Adam seni bildiğin s.klemiyor bunu anlamam için kaca dayak lazım ?

her insan kendine sahip çıkamaz hata yaptığının farkına varır ama hatanın peşinden de sürüklenir gider böyle durumlarda birinden yardım almak gerekir hem akıl hocalığı hemde tutunacak dal olur çok ciddiyim en kısa zamanda kendine bir yol çiz ve profesyonel yardım al böyle hayatını mahvediyorsun

herşeye eyvallah demişsin bu 2 şey mi aklına takıldı? bizler eve haklısın kaldırmamış bilmem ne ayrıl dese ayrılcan mı?adama hamileyim yalanını da söylemişsin pes tepkiymiş ! birde olurda aklın başına gelip ayrılırsan hayatına giren insana çok masum rolleri yapma olur mu bu yaşadıklarını anlat

Ailenle ne sorunun vardı.

Arkadaşına gitmene bile izin vermeyen ailen nerede şimdi. Neden yanlızsin.

ailen biryere göndermemeklede haklıymış aslinda

Çok mu çirkinsin?

Başkası seni almaz mı diye korkuyosun?

Dünyada başka erkek yok mu?

Allah senii kendinden nefret et diye mi dünyaya getirdi???

Amacın ne senin?

Allahım 2 tane kızım var ,gelecekten korkuyorum ,bu nasıl bir yaşam tarzıdır,sevgili evinde kalmalar,aynı yatakta yatmalar ,gece bende bişeyler istedi filan ,sanki kocası ,töbe yarabbim ne günlere kaldık

Ailenle ne sorunun vardı.

Arkadaşına gitmene bile izin vermeyen ailen nerede şimdi. Neden yanlızsin.

ailen biryere göndermemeklede haklıymış aslinda

Ben gidip kalmazdım başıma birşey gelir falan diye ...
Ben hep yanlızım kendimi bildim bileli mutsuzum hep heryerden tutunmaya çalışıyorum
Ağır psikolojik sorunlarım var daha çok şeyler var

Back
X